SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

6 uundværlige genveje
til PowerPoint,
som gør dit liv nemmere!

Mange af os arbejder jævnligt i PowerPoint, derfor har vi lavet den her guide til dig, så du kan blive hurtigere og derved mere effektiv når du arbejder i PowerPoint, det er slut med at lede efter knapper, nu bruger du blot en af disse genveje til at effektivisere dit arbejde.

6 uundværlige genveje i PowerPoint.

Okay, det er på tide at du bliver mere effektiv, at du lærer at arbejde hurtigere og gøre tingene nemmere, end at sidde og lede efter en knap, eller højre klikke for at finde frem til det du skal bruge.

Her er dine 6 genveje til PowerPoint

1.  Gør nemt din skrift større og mindre!
For at gøre din skrift større skal du blot trykke på: ”Ctrl + Shift +.”
For at gøre din skrift mindre skal du blot trykke på: ”Ctrl + Shift +,”

2.  Hvis du ønsker at formatere din tekst, altså fjerne alle indstillinger og gå tilbage til udgangspunktet så skal du blot trykke på: ”Ctrl + Space”

3.  Ønsker du at indsætte et nyt slide, er der også en hurtig genvej hertil.
Du trykker blot på: ”Ctrl + Shift + M”

4.  Har du et slide med mange forskellige objekter på, kan du nemt navigere imellem dem ved at trykke på: ”Shift + Tab”

5. Ønsker du at flytte alle elementer på 1 gang, og gruppere dem, så vælger du blot de elementer du vælger at lave til en gruppe og trykker på: ”Ctrl + G”

6. For at opdele gruppen igen trykker du blot på: ”Ctrl + Shift + G”

Vi har som altid lavet en videoguide til dig, der viser hvordan de forskellige funktioner virker, så du visuelt kan se hvad der sker når man bruger de forskellige genvejstaster. 

Kom igang med Outlook Office 365 i dag!

Når dit behov for Office 365 opstår, så har vi ekspert hjælp klar til at hjælpe dig godt i gang! Vi sørger for altid at været opdateret på nyeste viden, vi er klar til at rådgive og vejlede dig når du er klar til at skifte til en fremtidssikret løsning.

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg fiks IT på LinkedIn
Følg Fiks IT på Facebook
Følg Fiks IT på Instagram

Seneste blog indlæg

Sæt kode på et Excel ark

Sæt kode på et Excel ark

FIKS ITHvordan sætter man kode på et Excel ark? De fleste af os arbejder jævnligt i Excel, ofte er det vigtige tal vi taster ind. Hvis flere har mulighed for at rette i vores Excel ark, mister vi noget af sikkerheden i at have arket liggende på fx SharePoint. Derfor...

læs mere
NAV udgår?

NAV udgår?

FIKS IT NAV udgår?Der sker store ting på NAV fronten det kommende år. Vi ved derfor der kan opstå rigtig mange spørgsmål, for hvad betyder det egentligt? Vi har derfor allieret os med vores NAV & Dynamics 365 Business Central ekspert Lars Hedegaard, og stillet ham...

læs mere
Windows 7 udgår

Windows 7 udgår

FIKS IT Windows 7 udgår - slut med support og sikkerhed! Ja, den er god nok, hvis du har windows 7 på din computer, så står du snart overfor en skillevej. Windows 7 udgår... ... Den 14. januar 2020 ophører supporten. Det betyder at efter denne dato, vil teknisk hjælp...

læs mere