SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

6 uundværlige genveje
til PowerPoint,
som gør dit liv nemmere!

Mange af os arbejder jævnligt i PowerPoint, derfor har vi lavet den her guide til dig, så du kan blive hurtigere og derved mere effektiv når du arbejder i PowerPoint, det er slut med at lede efter knapper, nu bruger du blot en af disse genveje til at effektivisere dit arbejde.

6 uundværlige genveje i PowerPoint.

Okay, det er på tide at du bliver mere effektiv, at du lærer at arbejde hurtigere og gøre tingene nemmere, end at sidde og lede efter en knap, eller højre klikke for at finde frem til det du skal bruge.

Her er dine 6 genveje til PowerPoint

1.  Gør nemt din skrift større og mindre!
For at gøre din skrift større skal du blot trykke på: ”Ctrl + Shift +.”
For at gøre din skrift mindre skal du blot trykke på: ”Ctrl + Shift +,”

2.  Hvis du ønsker at formatere din tekst, altså fjerne alle indstillinger og gå tilbage til udgangspunktet så skal du blot trykke på: ”Ctrl + Space”

3.  Ønsker du at indsætte et nyt slide, er der også en hurtig genvej hertil.
Du trykker blot på: ”Ctrl + Shift + M”

4.  Har du et slide med mange forskellige objekter på, kan du nemt navigere imellem dem ved at trykke på: ”Shift + Tab”

5. Ønsker du at flytte alle elementer på 1 gang, og gruppere dem, så vælger du blot de elementer du vælger at lave til en gruppe og trykker på: ”Ctrl + G”

6. For at opdele gruppen igen trykker du blot på: ”Ctrl + Shift + G”

Vi har som altid lavet en videoguide til dig, der viser hvordan de forskellige funktioner virker, så du visuelt kan se hvad der sker når man bruger de forskellige genvejstaster. 

Kom igang med Outlook Office 365 i dag!

Når dit behov for Office 365 opstår, så har vi ekspert hjælp klar til at hjælpe dig godt i gang! Vi sørger for altid at været opdateret på nyeste viden, vi er klar til at rådgive og vejlede dig når du er klar til at skifte til en fremtidssikret løsning.

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg fiks IT på LinkedIn
Følg Fiks IT på Facebook
Følg Fiks IT på Instagram

Seneste blog indlæg

Word – flere ting i udklipsholderen

Word – flere ting i udklipsholderen

FIKS IT Kopier flere elementer, og gem dem i Word's udklipsholderDet er ganske simpelt, vi kopierer ofte en tekst for at indsætte den, omskrive den eller bruge den senere. Men kender du ikke det med at du har kopieret noget, og så noget andet og hov, så forsvandt det...

læs mere
Hvad er et ERP-system

Hvad er et ERP-system

FIKS IT Hvad er et ERP-system? Helt kort fortalt, så står ERP for ”Enterprise Ressource Planning” og er et software program. Nu det er slået på plads, hvad er et ERP-system så? Hvad er et ERP-system? Et ERP-system bliver til dagligt omtalt som...

læs mere
Få digital omstilling finansieret med SMV:Digital

Få digital omstilling finansieret med SMV:Digital

FIKS IT Få digital omstilling finansieret med SMV:DigitalHar du ambition om en digital omstilling af din virksomhed? Vil du være mere produktiv og øge din vækst? Bruger du mere tid på administration end på udvikling? Mangler du hjælp til at digitalisere forretningen...

læs mere