SUPPORTINDHENT TILBUD

"De tog os seriøst lige fra starten"

-Max Græsborg, Aqua d'Or

Aqua d’Or har via den franske ejer en intern IT-afdeling, som ligger i Polen. De havde brug for en sparringspartner til at oversætte IT-sproget til et sprog de kunne forstå, når de var i dialog med den polske IT-afdeling om support og udvikling. Aqua d’Ors netværk skulle deles i to: en del til administrationen og en til produktionen. Her kom Fiks IT ind i billedet. Vi skal understøtte produktionsdelen, imens den interne IT-afdeling skal stå for netværket på kontoret.

KUNDE
AQUA D’OR

BESØG SIDEN
www.aquador.dk

Kundecase Aquador
Fiks IT - Rådgivning


Rådgivning har haft stor betydning

Fiks IT - IT Løsninger


Forståelige IT-løsninger

Fiks IT - Tryghed og fleksibilitet


Nærvær, tryghed og større fleksibilitet

Rådgivningen har haft stor betydning

Aqua d’Or har fået nærhed, større fleksibilitet og et bedre indblik i deres forretnings IT-model ud af samarbejdet med Fiks IT. Som en del af en international koncern havde Aqua d’Or tidligere kun en IT-afdeling, der lå i udlandet. Det betød, at supporten var langt væk og foregik på engelsk. Nu har Aqua d’Or valgt at outsource produktionsdelen af deres IT-løsning til Fiks IT.

Forandringen som samarbejdet med Fiks IT har medført

Max Græsborg, Project & Procurement Manager, Aqua d’Or

“Vores situation er måske lidt anderledes end mange andres, fordi vi har haft en polsk IT-afdeling, der har stået for det hele. Nu har vi en opdeling mellem vores produktion og vores kontor.
I forbindelse med et Arolink-projekt brugte vi Fiks IT som support, når vi holdt de tekniske møder med vores polske IT-team. Her i huset har vi ikke den tekniske viden, men det havde Fiks IT, og det var en stor hjælp. De deltog i møderne og talte egentlig vores sag, selv om det var internt. Så vi har brugt Fiks IT på flere måder; fra support, til et nyt styresystem, til at de har overtaget vores produktions IT.”

Forståelsen for vores egen IT var den største aha-oplevelse

“Vi har fået en større forståelse for IT og for, hvor kompleks vores forretning er. Vi har fået synliggjort vores forretnings IT-model. Det var nyt for mig. Før foregik kontakten med vores IT-team på engelsk, og de kunne være svære at få fat på. Nu har vi fået noget, som er fleksibelt og som virker. Vi er blevet taget meget seriøst lige fra starten.”

Kan anbefales til alle…

“Så længe vi har så god service fra Fiks IT, så vil jeg helt klart anbefale jer til folk, hvis jeg hører de har udfordringer med IT. Den support vi har fået ved møderne med vores gamle IT-afdeling – her er min kollega og jeg lidt IT-handicappede – har haft stor betydning. Efter møderne har vi fået forklaret, hvad der egentlig er blevet sagt og hvilken betydning, det har for vores virksomhed. Det synes jeg er stærkt.”

 

Vil du også have chancen for at opleve os som din IT-leverandør, så kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

 

 

Vil du også have chancen for at opleve os som din IT-leverandør, så kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.

Følg os på LinkedIn
Følg os på Youtube
Følg os på FaceBook