Automatisk Backup

IT sikkerhed øges med Automatisk backup:

Overgå til automatisk backup, allerede i dag:

I dag benytter alle sig, forhåbentlig, af en eller anden form for backup. En ting der er vigtig for jer er, at denne backup fungerer helt uden opsyn og er fuldt ud automatisk. Det eneste man skal forvente er en statusrapport fra backup-løsningen når den har kørt, hvor den informerer om fejl eller succesfuld backup. Ellers skal løsningen køre helt af sig selv, så der er 110 % sikkerhed for, at der ikke mistes data på nogen måde.

Mange fordele kan opnås ved at køre automatisk backup:

Manuelle backup-løsninger er ikke længere tidssvarende, da den menneskelige faktor altid spiller ind på det mest uheldige tidspunkt. Før i tiden var der tit en der blev udpeget til backupansvarlig, som skulle skifte bånd. Dette blev jævnligt glemt og selvfølgelig når der var behov for at genskabe data, var der ikke taget backup i de foregående dage. Dette sker ikke når du benytter dig af en automatisk backup-løsning.

En anden ting er selvfølgelig vigtigheden af at backup-data opbevares sikkert, et andet sted end der hvor de originale data befinder sig. Hvor meget hjælper det at den manuelle backup har kørt og alle data er sikret, hvis de befinder sig i samme bygning, som lige er brændt ned til grunden? Sørg altid for at virksomhedens data befinder sig på to forskellige lokationer, så de altid kan genskabe de forretningskritiske data – hvis uheldet skulle være ude.

Gendan data fra Automatisk backup – efter Cryptolocker et Ransomware angreb:

Der skal være en Automatisk backup for at få en sikker IT drift. Flere oplever angreb af typen Cryptolocker. En e-mail indeholder et tilsyneladende harmløst link, der viser sig at være kendt for at kryptere vigtige filer på computeren, hvorefter der afkræves løsesum. Så betal ikke, men få hjælp af Fiks IT Support til at genskabe data fra den Automatiske Backup
Hos Fiks IT har vi flere forskellige automatiske backup-løsninger, så vi altid har en løsning der passer lige præcis til dit behov. Vi kommer ud og sammen med dig gennemgår vi dine behov. Efterfølgende kommer vi med en passende løsning, som vi selvfølgelig hjælper med at installere og tilpasse til behovet hos din virksomhed.

Vedligeholdelse af den automatiske backup:

Når der er etableret velfungerende automatisk backup af virksomhedens data, tilbyder Fiks IT altid periodisk gennemgang, flere gange årligt. Det skal sikre at alle forretningskritiske data er med i den automatiske backup og kan genskabes hvis uheldet er ude. Det giver også grundlaget for veldokumenteret systemsikkerhed til brug ved revisionsgennemgang, at alle data er sikre.