SUPPORTINDHENT TILBUD

Sikker Backup

Sikkerheden i din virksomhed øges betragteligt ved hjælp af backup. Er det dig som står for jeres backupløsning? Vil du gerne slippe for de bekymringer som følger med?
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om en backup løsning til mig
Automatisk backup af din computer

Backup – og sov trygt om natten

Hvis du vil sove trygt om natten, skal du være sikker på, at din løsning kører. Om det er backup af din server, Office 365, din arbejdsstation eller en kombination af de tre, så skal du sikre dig, at du er dækket ordentligt ind.

Det skal være trygt for dig at gå i seng om aftenen, vel vidende at sker der et uheld mens du er væk, er du altid sikret. Skulle uheldet være ude, og du mister al din data, skal du oftest have fat i din IT-udbyder. Har du fået korrekt vejledning, så har du også en løsning, hvor din udbyder kan lave en restore til dig. På den måde er du altid sikret, hvis du en dag åbner din computer og al din data er væk.

Backup af Office 365

Blot fordi Office 365 er et cloudprodukt, er det ikke ensbetydende med at du har en backup af det. Microsoft anbefaler, at man har et tredjeparts software som tager backup af Office 365. Hvis du ikke allerede har en backupløsning af din Office 365, skal du være klar over, at hvis der opstår et problem kan ALLE dine data forsvinde uden at du har mulighed for få dem tilbage.

Office 365 er et helt fantastisk værktøj til alle virksomheder, men samtidig kan det udgøre en kæmpe risiko at gemme al virksomhedens data ét sted. Igen vil vi lige nævne, at cloud-tjenester ikke er lig med backup. Det er vigtigt at pointere, at Office 365 har brug for lidt ekstra støtte, hvis man vil sove trygt om natten. Du skal helt simpelt blot have en løsning fra et tredjeparts software.

4 gode råd at have med i tankerne når du skal vælge den rigtige løsning!

 

Råd 1:
Hurtig backup er nødvendigt


Din backup løsning må ikke nedsætte ydeevnen på dine øvrige IT-systemer. Det skal køre helt automatisk i baggrunden, uden det forstyrrer hastigheden på din maskine. Det er vigtigt, at backup-løsningen generer brugerne mindst muligt.

Råd 2:
Automatisk backup er den rigtige vej frem


Da mennesker laver flere fejl end maskiner, er det vigtigt at din løsning er så automatisk som muligt. Ikke nok med at maskiner oftest er mere pålidelige end mennesker, så er manuelt arbejde tidskrævende. Jo mere din backup-løsning kræver af manuelt arbejde, jo mere vil den koste dig.

Råd 3:
Kort restore-tid er essentielt


Med en kort gendannelsestid (restore-tid) har din virksomhed så lidt nedetid som muligt. Hvert minut tæller, især når det handler om nedetid. Derfor er det yderst kritisk for dig og din virksomhed, at restore-tiden er så lav som muligt, så du hurtigt kan komme i gang med at arbejde igen.

Råd 4:
Backup-løsningen skal overholde lovgivningen


Da EU’s persondata-forordning er trådt i kraft, er der nogle regler som skal overholdes. Det gælder naturligvis også for jeres backup-løsning. Det er derfor vigtigt, at I ved hvor jeres data bliver opbevaret. Det er yderst kritisk, at sikkerheden lever op til lovgivningens krav, så du er sikker på, at virksomhedens data ikke bliver lagret i ”ikke-sikre” lande.

Skal vi gennemgå din backup-løsning helt uforpligtende?

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.