SUPPORTINDHENT TILBUD

Sikker Backup

Sikkerheden i din virksomhed øges betragteligt ved hjælp af backup. Er det dig som står for jeres backup løsning?
Vil du gerne slippe for bekymringerne som medfølger?

Office 365 programmer
Automatisk backup af din computer

Backup – sov trygt om natten?

Hvis du vil sove trygt om natten, skal du være sikker på at din løsning kører om det er backup af din server, Office 365 eller om det er af din arbejdsstation eller en kombination af de 3, så skal du sikre dig at du er i sikre hænder.

Det skal være trygt for dig at gå i seng om aftenen, velvidende at hvis der sker et uheld imens du er væk så er du altid sikret! Skulle uheldet være ude, og du mister alt din data skal du oftest have fat i din IT-udbyder, har du fået korrekt vejledning så har du også en løsning, så din IT-udbyder kan lave en restore til dig. På den måde er du altid sikret hvis du en dag åbner din computer og alt din data er væk.

Backup af Office 365

Blot fordi Office 365 er et cloudprodukt, er det ikke ens betydende med at du har en backup heraf. Microsoft anbefaler at man har et tredjeparts software som tager backup af Office 365. Hvis du ikke allerede har en backup løsning af din Office 365, skal du være klar over hvis der opstår et problem, kan ALT din data forsvinde, uden muligheden for få din data tilbage.

Office 365 er et helt fantastisk værktøj til alle virksomheder, men samtidig kan det udgøre en kæmpe risiko at gemme al virksomhedens data ét sted. Igen vil vi lige nævne, at cloud-tjenester ikke er lig med backup. Det er vigtigt at pointere at Office 365 har brug for lidt ekstra støtte, hvis man vil sove trygt om natten. Du skal helt simpelt blot have en løsning fra et tredjeparts software.

4 gode råd, at have med i tankerne når du skal vælge den rigtige løsning!

 1. Automatisk backup er den rigtige vej frem!
  Da mennesker laver flere fejl end maskiner, er det vigtigt at din løsning er så automatisk som mulig. Ikke nok med at maskiner oftest er mere pålidelige end mennesker, så er manuelt arbejde tidskrævende, jo mere jeres backup løsning kræver af manuelt arbejde, jo mere vil løsningen koste dig.
 2.  Hurtig backup er nødvendigt!
  Din backup løsning, må ikke nedsætte ydeevnen på dine øvrige IT-systemer, det skal køre helt automatisk i baggrunden, uden det forstyrrer hastigheden på din maskine. Det er vigtigt at din backup løsning generer brugerne mindst muligt.
 3. Kort restore tid er essentielt!
  Med en kort gendannelsestid (restore-tid) har din virksomhed så lidt nede tid som muligt. Hvert et minut tæller, især når det handler om nedetid. Derfor er det yderst kritisk for dig og din virksomhed at restore-tiden er så lav som mulig, så du hurtigere kan komme i gang med at arbejde igen.
 4. Backup-løsningen skal overholde lovgivningen!
  Da EU’s persondataforordning er trådt i kraft, er der nogle regler som skal overholdes. Det gælder naturligvis også for jeres backup-løsning. Det er derfor vigtigt at i ved hvor jeres data bliver opbevaret. Det er yderst kritisk at sikkerheden lever op til lovgivningens krav, der skal du kunne sikre dig at virksomhedens data ikke bliver lagret i ”ikke-sikre” lande.

Skal vi gennemgå din backup-løsning helt uforpligtigende?

Kontakt os, og vi ringer dig op hurtigst muligt. 

13 + 3 =