Whocopied.me protects this content Bruger du Office 365 optimalt? — Fiks IT

Office 365 – Guide til korrekt brug

Få overblikket du behøver – for en lettere hverdag på kontoret…

…Bruger du stadig skrivebordet til at gemme dine dokumenter på? Med Fiks IT’s guide, kan du slippe for rodet og de forstyrrende kommentarer som: ”Gider du sende listen med” eller ”hvor har du gemt referatet fra mødet” og ikke mindst ”Kan kun åbne skrivebords-beskyttet tilsand, gider du lukke dokumentet ned”

 

» Men er rod nødvendigvis et problem?

…Det kan kun du selv svarer på, da opfattelsen af rod og orden er individuelt. Det betyder også, at din kollega måske antager din dokumenthåndtering for et kaos, fordi du ikke gør som din kollega mener er det smarteste.

Ved at have alt samlet ét sted, uanset om du sidder på kontoret, arbejder hjemme eller er på kundebesøg, slipper du for at bruge unødvendig tid på alt andet end det du sidder og arbejder på.

 

» Det behøver ikke være kompliceret, at gøre det smart

…Fiks IT har gjort det nemt for dig at se, hvordan du gemmer dine filer det korrekte sted i Office 365. Vi samler alle dokumenter ét sted, hvor der er 24 timers åbningstid både for dig og dine kollegaer, men der er også mulighed for at dele din information som du finder relevant for eksterne konsulenter, samarbejdspartnere eller kunder. Følg pilene rundt på billedet og lær om, du gemmer dine filer korrekt.

 

Giver du en kop kaffe?

Så giver vi dig en præsentation af Office 365 samt de muligheder og funktioner, der skaber værdi for din hverdag på kontoret.

Team Fiks IT – Microsoft Partner

www.fiksit.dk

Vil du vide mere om Office 365?

Kontakt os i dag på mail: web@fiksit.dk eller telefon: +45 69 88 49 39

Følg Fiks IT på LinkedIn og på Facebook