SUPPORTINDHENT TILBUD

Cloud Hosting

Cloud hosting er ikke kun for store virksomheder. Det kan være en lige så stor fordel for små og mellemstore virksomheder. De fleste ønsker fleksibilitet, mere effektivitet, højere sikkerhed og variable omkostninger, så der kun betales for det der er behov for. Cloud hosting kan være svaret på dine ønsker.
Ja tak, jeg vil gerne høre mere cloud hosting!
Cloud hosting - har du råd til at lade være?

Er cloud hosting noget for dig?

Hvad er cloud hosting i det hele taget? Det er ganske enkelt når du køber plads i skyen – på en virtuel server – til din virksomheds IT-løsninger. På denne server kan du have din virksomheds programmer, data og filer.

Du kan få adgang til masser af lagerplads og rå datakræfter. Når du vel at mærke har behov for det. Cloud hosting er nemlig en yderst fleksibel løsning, der let kan tilpasses dine skiftende behov.

Cloud hosting er en form for IT-outsourcing, hvilket giver dig de samme fordele. Det kan du læse meget mere om her:

Du betaler kun for det du bruger

Cloud hosting kan vise sig at være en rigtig god investering. Du betaler nemlig kun for den serverplads, du bruger. Har du i perioder brug for ekstra serverplads, slipper du for at købe nyt udstyr, som kan håndtere det. Vi tilføjer ganske enkelt ekstra ressourcer til din løsning, når du behøver det.

Med andre ord får du en skalerbar løsning, som altid svarer til dit behov. Fx kan vi også indstille servere, der kun bruges i arbejdstiden, til at slukke om natten og på den måde være gratis. Sådan minimerer vi dine omkostninger.

server rum i data center
Stabilt-internet-til-alle-dine-enheder

Stabilt internet er guld værd

Bider du negle op til lanceringen af et nyt produkt? Inden Black Friday? I dagene op til juleaften? Med cloud hosting slipper du for at bekymre dig om nedetid, når kunderne vælter ind på din hjemmeside. Med virtuel serverplads er der altid ressourcer nok.

Hos Fiks IT er oppetid vores helt store fokus, så skulle uheldet alligevel være ude, sørger vi for at du lynhurtigt er på banen igen. Vi kan overvåge din løsning, så du slipper for at bekymre dig om nedetid. Udgifterne til hardware og vedligeholdelse behøver du heller ikke længere tænke på.

Cloud hosting holder sikkerheden i top

Uanset hvilken type virksomhed du driver, er det afgørende at både virksomhedens egne og kundernes data er sikre. Som nævnt kan cloud hosting være led i en IT-outsourcing med de fordele, det indebærer: Du kan lægge en masse bekymringer fra dig og koncentrere dig om din forretning. Programmer, systemer og services bliver automatisk opdateret, når vi hoster din løsning gennem Microsofts Azure Cloud. På samme måde sørger vi også for automatisk backup af dine data. Dermed er datasikkerheden intakt.

Sikkerhed-til-alle-dine-enheder
cloud hosting til alle dine enheder

Bliv mere effektiv med hosting i skyen

Med det mener vi, at du kan fokusere på det du er god til, og som fortjener din udelte opmærksomhed: at udvikle din forretning og holde dine medarbejdere glade med IT-løsninger, der skaber værdi i stedet for frustration. Dine egne IT-medarbejdere kan fokusere på udviklingsopgaver, og alle i organisationen kan tilgå jeres IT-services, når bare de har adgang til internettet.

I mellemtiden tager vores eksperter hånd om det tekniske og overvåger driften. De er specialister på deres felt, og du og dine medarbejdere har adgang til vores support, så du kan sove trygt om natten.

arrow-it-løsninger

Kontakt?
Du kan altid skrive eller ringe til os 

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.