SUPPORTINDHENT TILBUD

Cloud Hosting

Cloud Hosting er ikke bare en fordel for store virksomheder, men det er en ligeså stor fordel for både mellemstore og små virksomheder. De fleste kan nikke genkendende til, at man gerne vil have øget fleksibilitet, effektivitet, højere sikkerhed og samtidig have mere variable omkostninger, så der kun betales for det, der netop er behov for?

Office 365 programmer
Cloud hosting - har du råd til at lade være?

Cloud Hosting – Via internettet:

Cloud Hosting eller Cloud Computing, som det i fagsprog også bliver kaldt, er en effektiv og fleksibel IT-løsning, hvor I får leveret software, services og tjenesteydelser, via internettet.

Med Cloud Hosting opbevares alle jeres virksomheds programmer, data og filer på Virtuelle servere, og dette gælder alt lige fra programmer til datakraft samt lagerkapacitet.

Cloud Hosting giver Fiks IT mulighed for at supportere virksomheder i alle størrelser, ved at flytte jeres IT-infrastruktur op i “skyen” via virtuelle servere hos de store leverandører såsom Microsoft Azure.

Derfor skal I vælge Cloud Hosting:

Der er store fordele ved at benytte sig af Microsoft’s enorme datacentre.

Man kan i spidsbelastnings perioder tilføje ekstra ressourcer dynamisk og når der ikke længere er brug for de pågældende opgraderinger, kan man de igen fjernes.

Her kan nogle virksomheder spare rigtig mange penge, i stedet for at skulle investere i nyt hardware grundet en kortvarig belastning af infrastrukturen.

I betaler kun for det I bruger. F.eks. kan visse servere I kun bruger i arbejdstiden automatisk slukke, og dermed være gratis, om natten.

Cloud hosting - til alle dine enheder
Cloud hosting til alle dine enheder

Sikker løsning med Microsoft Azure:

Hos Fiks IT arbejder vi primært med Microsoft Azure, som er den løsning der gør det bedst – efter vores mening. Ring til os og få en snak om dine muligheder med Microsoft Azure.

Med en Cloud Hosting handler det ikke kun om hvad I får, men også om hvad I ikke længere skal investere i af dyrt udstyr som Aircon, UPS og Fysiske servere.

En kæmpe fordel er skalerbarheden. Hvor der i et eksisterende fysisk serverrum skal indkøbes, installeres, licenseres og opsættes før I har et system i drift, er I med Cloud Hosting hos os kun en opringning fra en ny løsning eller en udvidelse af den eksisterende.