SUPPORTINDHENT TILBUD

Contour RollerMouse

Ergonomi, kvalitet og lækkert design. Hvad mere har man brug for? Det er vigtigt at have den korrekte ergonomiske siddestilling når man arbejder på computere dagligt, ved hjælp af RollerMouse får du den rette arbejdsstilling. 99% siger, at brug af centralt pegeredskab har elimineret smerte og ubehag.

RollerMouse ER KOMMET FOR AT BLIVE!

RollerMouse fra Contour er ved at være godt kendt og har opnået stor udbredelse! Det er ikke tilfældigt. Når det gælder ergonomisk korrekt arbejdsstilling, er rullemusen fra Contour det perfekte bud på en ergonomisk mus! Du anbringer RollerMousen foran dit tastatur, så du slipper for at række ud efter musen. Du bevæger cursoren ved at rulle blidt på rullemusen foran dig. RollerMousen eliminerer de gentagende bevægelser, du normalt ville lave med en mus, og som kan give smerter i nakke, skuldre, albuer og håndled. Rullemusen er ideel, hvis du i forvejen har eller vil forebygge muserelaterede belastningsskader som fx musearm, tennisalbue, RSI, karpaltunnelsyndrom og senebetændelse.

Contour Unimouse

– Fokus på komfort, både for højre og venstre hånd! Intet mindre end fremtidens mus!
Læs mere her

RollerMouse Red / Plus

– Få den korrekte siddestilling, forebyg belastningsskader, brug en ergonomisk rullemus!
Læs mere her

RollerMouse Red Max

– Spændinger i nakke og ryg? Slip for det ved at benytte dig af en RollerMouse Red Max!
Læs mere her

RollerMouse Free3

– RollerMouse Free3 er den hurtigste rullemus fra Contour hidtil, mærk forskellen!
Læs mere her

Balance Keyboard

– Det er den perfekte samarbejdspartner til de øvrige rullemus fra Contour!
Læs mere her

RollerMouse Pro3 / Plus

– Luk op for en verden af muligheder ved at bruge en Contour RollerMouse!
Læs mere her

Balance keyboard

wrist rest

– Balance Keyboard Wrist Rest den perfekte håndledsstøtte til balance keyboard!
Læs mere her

Balance-Keyboard-Wrist-Rest

Universal

ArmSupport 

– Få en overskyggende god ergonomi når du bruger dit tastatur!
Læs mere her

Universal-ArmSupport

SLIP FOR MUSESKADER MED EN ERGONOMISK MUS!

Med en ergonomisk mus fra Contour kan du forebygge eller nedsætte i forvejen tilegnede museskader. Der er en nem betjening når du benytter dig af en ergonomisk RollerMouse fra Contour. Med en almindelig mus bliver du tvunget til at vride i din underarm, hvorimod hvis du har en ergonomisk mus fra Contour er dine arme og hænder i den rette vinkel til at varetage dagens mange opgaver. På trods af at du er vant til at arbejde med en normal mus, skal der ikke meget til før du er blevet (næsten) afhængig af den lækre ergonomiske mus fra Contour.

99%…

…Siger, at brugen af et centralt pegeredskab har elimineret smerte og ubehag. *

65%…

…mener, at ergonomisk udstyr hjælper dem til at arbejde mere effektivt. *

54%…

…siger, at de har oplevet musesmerter. *

*Undersøgelsen er foretaget af Contour i samarbejd med Coxit Kommune, Norge / 4000 deltagere.

ERGONOMI OG EFFEKTIVITET I FOKUS

Der er mange forskellige RollerMouses at vælge imellem. Vi giver dig her et overblik over de forskellige enheder, så du har nemmere ved at tage det valg der passer bedst til dine behov.

Contour Unimouse

– Den perfekte mus med fokus på komfort både for højre og venstre hånd – velkommen til fremtidens mus!

Unimouse har fire friktionsbaserede led, som er perfekt til skiftende arbejdsstillinger, hvilket er yderst vigtigt når det gælder ergonomi. De fire friktionsbaserede led giver dig mulighed for at indstille musen, indtil du oplever den optimale komfort.  Unimouse giver dig mulighed for at skifte arbejdstilling i en håndevending, helt uden afbrydelser. Derved  opnår du at bruge forskellige muskler og sener og undgår samtidig at holde hånden i de samme, statiske stillinger.

Beskrivelse: 

35 graders justerbarhed

Contour har patent på det leddelte hængsel, som giver mulighed for at justere musens hældning i en hvilken som helst vinkel fra 35 til 70 grader. Det friktionsbaserede låsesystem er nemt at bruge og er stabilt i enhver position.

Design og kvalitet i en og samme mus

Med ATS (Articulating Thumb Support) mindsker Unimouse belastningsskader og eliminerer gribesmerter og tryk på  tommelfingerens rodled. Du kan holde afslappet om musen, uanset hvilken størrelse din hånd har, på grund af den triaksiale tommelfingerstøtte.

6 programmérbare knapper på din Unimouse

Slip din kreativitet fri med 6 programmérbare knapper samt et behageligt scrollhjul. Du kan fx indstille midtklik-knappen til at være højreklik, hvis det ligger bedre i din hånd på den måde. Du kan indstille alle knapperne til at løse stort set alle opgaver, du kunne have behov for i en mus.

For at tilpasse knapperne skal du downloade driveren til din Unimouse. Herefter kan du nemt indstille knapperne efter dine behov.

Læs mere om Contour Unimouse.

Balance Keyboard Wrist Rest

– Bedre støtte og optimal komfort til dine håndled!

Den rette håndledsstøtte er designet perfekt til dig, som til dagligt bruger Contour Balance Keyboard uden den populære RollerMouse. Med Balance Keyboard Wrist Rest placeret centralt foran dit tastatur vil du få den rette støtte til dine hænder og håndled uden en rullemus. Derved opnår du den rette ergonomi uden en RollerMouse.

Beskrivelse: 

den perfekte partner til dit Balance Keyboard

Når du vælger at kombinere dit Balance Keyboard med en Balance Keyboard Wrist Rest får du en ergonomisk løsning, der med sit negative tilt vinkler dine hænder til den helt rette position til at skrive i. Wrist Rest har en blød kerne, som medvirker til at forbedre din håndstilling, så du oplever langt større komfort.

Læs mere om Balance Keyboard Wrist Rest.

Universal ArmSupport

– Opnå den rette støtte til din underarm og øg din komfort ved skrivebordet markant!

Øg din generelle komfort og reducér samtidig spændinger i nakke, ryg, arme og håndled med en ergonomisk armstøtte, som automatisk vil placere dig i den rette ergonomiske arbejdsstilling. Universal ArmSupport kan benyttes sammen med mange forskellige tastaturer og mus. Det sikrer dig den rette armstøtte, uanset hvilket tastatur der er din favorit.

Beskrivelse: 

Fuldend din arbejdstation 

Sidder du dagligt mange timer foran din arbejdsstation, er det vigtigt at du sidder ergonomisk korret for at undgå skader i nakke, ryg, arme og håndled. Det er derfor vigtigt for dig med en behagelig og neutral kropsholdning. Universal ArmSupport giver dig automatisk den rette arbejdsstilling, når du enten står eller sidder foran din skærm.

Montering og vedligeholdelse

Armstøtten kan monteres på alle skriveborde, helt simpelt. Du kan nemt desinficere den med sprit for at holde din arbejdsstation ren og hygiejnisk. Den bløde kerne i armstøtten giver dig bedre støtte til dine håndled og arme, så du får fordelt trykket over en større flade.

Læs mere om Universal ArmSupport.

RollerMouse Red & Red Plus

– Forebyg belastningsskader ved brug af en korrekt ergonomisk RollerMouse!

Ergonomi og design i et og samme element! RollerMouse Red og Red Plus giver dig fuld kontrol og bevægelsesfrihed. Tilbringer du en stor del af din arbejdsdag foran en computer? Så kan vi ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at du sidder godt! En centreret og ergonomisk mus som RollerMouse sørger for, at du sidder korrekt og gør arbejdet foran computeren mindre krævende.

Beskrivelse: 

Fleksibilitet og design i topkvalitet

I 2013 blev RollerMouse Red og Red Plus’ bløde, børstede aluminiumshuse og karakteristiske røde finesser første gang præsenteret. Designet har vundet ”Red Dot prisen”, og det holder endnu. Siden 2013 er modellerne blevet videreudviklet, og de eksisterer nu både med og uden ledning. Den trådløse version gør det nemt at holde skrivebordet ryddet, og du slipper for kabelproblematikken, så du nemmere kan overskue hverdagens mange opgaver.

Større komfort og overskud med flere håndledsstøtter

RollerMouse Red kommer med håndledsstøtter i flere varianter. Modellen leveres med en kort håndledsstøtte, som passer til en kortere underarm og hånd. Den er også ideel, hvis du ikke har en overflod af plads på dit skrivebord. RollerMouse Red Plus har den brede håndledsstøtte, som er dyb og lav, så dine håndled hviler i den bedst mulige vinkel, hvis din hånd er lidt større. RollerMouse kan tilpasses efter dine behov; de intuitive og intelligente funktioner hjælpe dig med at arbejde mere ergonomisk, og du vil opleve et større overskud til at komme igennem din arbejdsdag.

Læs mere om RollerMouse Red og Red Plus.

 

RollerMouse Red Max

– Oplever du spændinger i ryg og nakke efter at have siddet foran skærmen en hel dag?

Arbejd på en smartere måde og fokuser på dit arbejde i stedet for din kropsholdning. RollerMouse Red Max giver dig den totale oplevelse af at sidde ergonomisk korrekt. Med en mus og armstøtte, som er designet til at fremme mere skånsomme kropsbevægelser kommer du til at sidde naturligt. Dine arme, skuldre, nakke og ryg vil blive udsat for langt mindre belastning.

Beskrivelse: 

Øg præcisionen og produktiviteten med god komfort

Præcisionen vil blive øget, og belastningen vil blive reduceret ved hjælp af RollerMouse Red Max’ fantastiske armstøtte, som aflaster dig igennem hele dagen. Når du kombinerer de to produkter, RollerMouse Red og ArmSupport Red – ender du med RollerMouse Red Max. Når de to kombineres, kan du nemt optimere din arbejdsplads, uanset om du arbejder siddende eller stående.

Ergonomisk korrekt, opnå aflastning og komfort

Red Max aflaster dine underarme og mindsker belastningen af hele din overkrop. Den forlængede armstøtte er nem at montere. Den sikrer at du slapper af i hænder og håndled igennem hele din arbejdsdag. Arbejd ergonomisk stort set hvor som helst, også selv om du kun har adgang til en begrænset mængde plads.

Læs mere om RollerMouse Red Max.

RollerMouse Free3

– Mærk forskellen! RollerMouse Free3 Contour’s hidtil hurtigste mus!

RollerMouse Free3 kombinerer høj præcision og høj komfort med et lavt design. RollerMouse Free3 er det perfekte redskab til dig, som bevæger dig imellem flere forskellige arbejdspladser. Denne RollerMouse har et lavt design, som passer perfekt til slanke og kompakte tastaturer. Cursorhastigheden gør det effektivt og enkelt at flytte cursoren over store skærme, eller flere skærme. Rullestaven, som er lang, gør det nemt at variere arbejdsstillingen, så du arbejder hurtigere og mere bekvemt.

Beskrivelse: 

Arbejd mere effektivt

RollerMouse Free3 har 10 forskellige hastigheder på cursoren fra 600 til 2800 dpi. Takket være en større præcision og mindre fysisk belastning kan du arbejde mere effektivt. Det er blevet hurtigere og enklere at flytte cursoren fra en skærm til en anden.

To hænder er bedre end en

Med den brede rullestav og friere håndbevægelser kan du nemt arbejde med begge hænder og variere arbejdsstillingen, så du kan undgå ubehag og forebygge smerter. Du får en mere åben og stabil rullestav, som giver dig 35,5 cm at arbejde med, hvilket er mere end PRO3’eren.

Læs mere om RollerMouse Free3.

Balance Keyboard Contour
Balance Keyboard Contour
Balance Keyboard Contour

Balance Keyboard

– Den perfekte partner til RollerMouse Red, Red Plus, Red Max og Free3

Balance Keyboard er udviklet til at hjælpe dig i den måde, du arbejder på. Tastaturet sætter dine hænder i den perfekte position til at skrive og bruge din RollerMouse. Når du bruger Balance Keyboard og RollerMouse sammen kommer du endnu tættere på din arbejdsstation og kommer derved til at sidde ergonomisk korrekt.

Beskrivelse: 

Komfort og ergonomi er altafgørende

Tastaturet er udviklet til at bruges sammen med den prisbelønnede RollerMouse-familie. Ved brug af tastaturet opnår du en forbedret stressfri arbejdsstilling, mens du får mest muligt ud af dit tastatur og mus. Tastaturet har justerbare ben og vippefunktion, hvilket gør det nemt at justere til netop den skriveposition, du arbejder bedst i.

Balance Keyboard øger din effektivitet og giver dig mere
frihed

Det er 2018 og det er på tide at få kappet ledningen! Balance Keyboard er ledningsfrit og kører på 2 AAA-batterier. Enheden kan tilsluttes både Mac og PC via tastaturets egen trådløse USB-modtager, som opbevares sikkert i batterirummet, når den ikke benyttes.

Læs mere om Balance Keyboard.

RollerMouse Pro3 og Pro3 Plus

Et moderne twist på en gammel model
RollerMouse Pro3 er en gammel kending, som har fået helt nye funktioner! Den brugervenlige mus har fået et løft. Arbejd komfortabelt og effektivt med en høj præcision uden at blive træt! RollerMouse Pro3 følger dine naturlige arm- og håndbevægelser.

Øg effektiviteten med en RollerMouse Pro3 Plus
Bruger du din mus mange timer om dagen? Så er RollerMouse Pro3 Plus det oplagte valg. Det er udviklet til krævende opgaver med mange gentagelser, så det er et formidabelt valg til professionelle og alle andre, som arbejder ved en computer mange timer om dagen. Bredden på RollerMouse Pro3 Plus, gør at den er meget velegnet til tastaturer i fuld størrelse.

Forskellen på RollerMouse Pro3 og Pro3 Plus
Den store forskel på RollerMouse Pro3 og RollerMouse Pro3 Plus er håndledsstøtten, der er større og dybere på Pro3 Plus. Det betyder at dine hænder og arme kan hvile mere fladt og mere naturligt uden spændinger. Du vil hurtigt opleve en øget komfort med en længere og mere jævn overgang fra skrivebord til RollerMouse og tastatur.

 

Beskrivelse: 

En verden af muligheder

RollerMouse Pro3 og Pro3 Plus har fået et løft og et helt nyt udseende. Bunden af aluminium mindsker risikoen for at den glider. Håndledsstøtten er fremstillet af kunstlæder, som er nemt at tage af og rengøre. Dette gør sig gældende ved begge modeller. Scrollhjulet kører mere uhindret, hvilket gør det nemmere at betjene musen og navigere på skærmen.

To hænder er bedre end én

En af de opdateringer, som Pro3-serien har fået, er den indbyggede copy/paste funktion. Med et enkelt klik kan du kopiere noget og indsætte det igen, nemt og simpelt. Pro3 kan indstilles til tre forskellige styresystemer, og du har mulighed for at tilpasse klikfølsomheden og cursorhastigheden efter dine personlige behov. Du kan vælge imellem 10 forskellige cursorhastigheder mellem 600 og 2400 dpi ved hjælp af den centrale cursorhastighedsknap.

Læs mere om RollerMouse Pro3.
Læs mere om RollerMouse Pro3 Plus.