SUPPORTINDHENT TILBUD

Uvildig digital rådgivning

Mangler du uvildig rådgivning og sparring til dit næste digitale projekt? Fiks ITs rådgivere står klar til at gennemgå dit projekt sammen med dig og give dig anbefalinger til fremgangsmåden

Ja tak, jeg vil gerne vide mere om digital rådgivning hos Fiks IT

Uvildig digital Rådgivning

Mangler du en ekstern rådgiver til dit advisory board for at få et par friske øjne på jeres planer om digitalisering? Har du en idé til digitalisering af arbejdsgange, men uden konkret viden at hænge den op på? Hos Fiks IT får du ærlig og uvildig digital rådgivning og sparring med fuld gennemsigtighed. Det betyder, at vi alene rådgiver ud fra dit behov.

På videoen forklarer en af vores konsulenter om mulighederne for digital forretningsudvikling og giver eksempler på forskellige typer rådgivning.

 

Du får rådgivning med udgangspunkt i den nyeste viden på digitaliseringsområdet. Fiks IT holder tæt kontakt med store spillere som Microsoft og uddannelsesinstitutioner som Aarhus Universitet og Mercantec, så vi er på forkant med de nyeste teknologier på markedet.

Med udgangspunkt i dit ønske, dit projekt og din virksomhed giver vi råd om, hvordan du helt konkret tager hul på processen for at komme til det sted, du ønsker at være. Det er ikke en betingelse, at du bruger Fiks IT som rådgiver på dit efterfølgende projekt. Vi ønsker først og fremmest, at du får succes med din digitale transformation, så det får den ønskede effekt på din virksomhed, på medarbejdertilfredsheden – og naturligvis på bundlinjen.

Herunder kan du møde nogle af vores digitale rådgivere og se, hvad de hver især kan rådgive dig om. Du kan også finde dem i SMV:Digitals rådgiverdatabase ved at søge efter “Fiks IT” i fritekstfeltet.

Torben-Fjordvang

Torben Fjordvang, digital omstilling

  • Speciale: Digital transformation, kommunikation & forretningsudvikling
  • Job: Junior ERP Consultant

Torben Fjordvang er specialist i at få øje på potentialet for digital udvikling i virksomheder og kan hjælpe dig med indspark til nye muligheder i dit digitale omstillingsprojekt.

Torben har også stærke kompetencer indenfor digital transformation – han kan derfor rådgive dig, hvis dit projekt handler om at få opgraderet jeres setup, så det passer til fremtiden. Han har masser af friske idéer med sig fra flere projekter og fra en uddannelse som Civilingeniør i teknologibaseret forretningsudvikling, hvor fokus ligger på teknologier som skaber den største værdi for din forretning.

Lars Hedegaard, Senior ERP consultant

  • Speciale: Automatisering og optimering af produktion, integration mellem systemer
  • Job: Senior ERP Consultant / Co-owner

Lars Hedegaard er manden, du skal kontakte, hvis dit projekt går ud på at optimere din produktion. Lars er ekspert i at kortlægge workflows for at forbedre produktionsprocessen og sikre at alle dele af et forretningssystem spiller sammen.

Lars har også kompetencer indenfor e-handel og kan rådgive dig, hvis du fx skal integrere din webshop med dit ERP-system. Lars er kontoruddannet og har siden specialiseret sig indenfor systemoptimering.

Billede af Lars Hedegaard som kan raadgive dig om automatisering og optimering
Billede af Per Jacobsen som kan raadgive dig om digital sikkerhed

Per Jacobsen, digital sikkerhed

  • Speciale: GDPR-rådgivning og infrastruktur til IT
  • Job: IT-konsulent med ansvar for små og mellemstore virksomheder

Søger du sparring til at skabe en infrastruktur, der understøtter digitalisering, kan Per Jacobsen vejlede om de tekniske muligheder, der giver mening indenfor dit felt. Per har stor viden om de overordnede muligheder og kan samtidig pege på de teknologier, som giver den største værdi i din konkrete situation.

Per er desuden ekspert i GDPR-compliance og har rådgivet på flere projekter med fokus på sikkerhed i infrastrukturen hos små og mellemstore virksomheder. Han er oprindeligt udannet som IT- og elektronikteknolog.

Gode råd og inspiration

For at dit digitaliseringsprojekt skal lykkes i videst muligt omfang, er det vigtigt at du tilknytter en rådgiver med viden om projektledelse, nyeste muligheder indenfor digitalisering og gode formidlingsevner. Og ikke mindst skal rådgiveren være villig til at sætte sig grundigt ind i din forretning.

Uanset hvor konkret dit projekt er, kan du forelægge det for vores rådgivere og få en ærlig og uvildig vurdering med anbefalinger til fremgangsmåden. Mangler du inspiration til, hvordan du kan udnytte mulighederne for fx at få offentlig støtte til digitalisering, kan du kontakte os til en uforpligtende snak. 

Faa gode raad og inspiration hos Fiks ITs raadgivere

Har du spørgsmål til vores rådgivere, så kontakt os allerede i dag

Kontakt Fiks IT på telefon +45 69884939 og spørg efter den rådgiver du ønsker at tale med

Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Fiks IT - Dynamics NAV - Dynamics 365 - logo

Bliv ringet op

Find mere viden på vores blog, og følg med på de sociale medier

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.