SUPPORTINDHENT TILBUD

Digital transformation

Digital transformation er højt på den politiske dagsorden. Som så mange andre har også de politiske beslutningstagere opdaget, at der er et potentiale for at digitalisere især de mindre virksomheder. Digitalisering af virksomheder kan øge konkurrenceevnen internationalt og effektiviteten generelt. Derfor kan du også få støtte til din digitale transformation.
Ja tak, jeg vil gerne vide mere
Lad os raadgive dig om digital transformation
Hvordan kan digital transformation hjælpe min virksomhed?

Det kommer naturligvis an på, hvilken type virksomhed du driver. En af de generelle gevinster ved digital transformation af virksomheder er, at du kan erstatte manuelle processer med digitale for at udføre dem hurtigere og mindske eller helt fjerne risikoen for fejl.

I en produktionsvirksomhed kan digital produktionsovervågning med sensorer hjælpe med at mindske spild ved at sende advarsler, hvis der er tegn på fejl som kan rettes, før det rigtigt påvirker produktionen. Måske kan systemet endda opsættes til selv at foretage de nødvendige korrigeringer. Desuden kan et system til ressourceplanlægning som Microsoft Dynamics 365 Business Central kan tage en del af det tunge ansvar for at koordinere bestilling af komponenter, så du har alt det nødvendige i rette tid.

Digitalisering i virksomheder

Især når det handler om de små og mellemstore virksomheder, nyder målet om digital transformation stor opmærksomhed. I de mindre virksomheder er der nemlig ofte store muligheder for at forbedre effektivitet og konkurrenceevne og dermed indtjening ved at gennemføre digitaliseringsprojekter.

Erhvervsstyrelsens SMV:Digital-pulje er et oplagt sted at søge midler, hvis du behøver rådgivning og økonomisk støtte til at undersøge din virksomheds potentiale for digitale forbedringer. Du kan også søge om penge til at implementere tiltag, du allerede har planlagt. Fiks IT hjælper dig gerne med ansøgningen. Få mere at vide på hjemmesiden for SMV:digital.

Fiks IT kan raadgive om digitalisering i virksomheder

Digital transformation

Sådan kan digitalisering af virksomheder skabe værdi
Digital transformation af din virksomhed kan goere lagerstyring mere overskueligt

Lagerstyring

Har du varelager af en vis størrelse, kan elektronisk ressourceplanlægning være en gevinst på flere fronter: Det kan hjælpe dig med at planlægge cyklisk optælling, så du opretholder en høj grad af overblik. Dermed bliver den årlige optælling en langt mindre uoverskuelig opgave. Systemet kan også opsættes til at holde dit lager mellem et minimum og et maksimum og komme med indkøbsforslag i god tid, så du både kan levere til tiden og holde din lagerværdi nede.

Big data bidrager til vækst

Er det mangel på analyser, tal og fleksibel rapportering, der hindrer din virksomheds vækst? Kan du med mere detaljeret indsigt give din markedsføring et boost? Der er ikke længere grund til at fortvivle. Du kan slippe for statiske og forsinkede rapporter, som skal rejse langt mellem virksomhedens siloer. Et ERP-system som Business Central kan udsende rapporter automatisk med faste intervaller, eller når valgte kriterier er opfyldt. Du kan tilpasse rapporter og analysekriterier efter dit behov.

Er dine behov knap så omfattende, kan Microsoft 365 Business Premium hjælpe dig til et mere produktivt samarbejde, når du skal administrere din virksomhed digitalt. Du får Windows 10 Pro, Office-apps, en omfattende sikkerhedspakke, Teams og mange andre værktøjer samt muligheden for at udnytte data til selv at skabe apps og automatiske processer.

Faa flere data til at drive din virksomhed med business central
Faa hjaelp til at vaelge et oekonomisystem der arbejder for dig

Økonomisystemer der letter din hverdag

Beskæftiger du dig med regnskab og økonomi, kan du automatisere mange småopgaver, som ellers kan hobe sig op, når regnskabsåret slutter. Du skal bare have det rigtige økonomisystem. Programmer som Microsoft Dynamics 365 Business Central eller Uniconta, hvis du har en mindre virksomhed, kan opsættes efter dine behov og foretage masseudregninger af fx moms eller afskrivninger med en enkelt kørsel. Det sparer dig for manuelle indtastninger med den medfølgende risiko for fejl, og du frigør tid til at koncentrere dig om andre forretningsområder.

Digital transformation

Fiks IT hjælper dig i gang

 

Team Fiks IT er klar til at yde support og give din IT et boost

Vi gearer dit netværk til næste trin

Hvis digital transformation i din virksomhed skal have den optimale effekt, er det også vigtigt at den underliggende infrastruktur er gearet til at understøtte udviklingen. Hos Fiks IT går vi meget op i at vores kunders netværk er hurtigtydende, sikkert og gearet til at understøtte fortsat udvikling i stedet for at hæmme den. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine IT-behov. Måske vil du blive overrasket over, hvad vi kan gøre for dig. Vi varetager fx IT-outsourcing, hosting, opsætning af netværk og forhandler et udvalg af pc’er til professionelt brug.

Kontakt?
Du kan altid skrive eller ringe til os 

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.