SUPPORTINDHENT TILBUD

Microsoft Dynamics 365 Sales Professional

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om Sales Professional
Sales-professional-dynamics-365

Skab mere salg og bedre processer med Sales Professional

Drømmer du om at lukke dine handler hurtigere med en mere effektiv og struktureret salgsproces? Vil du have et superskarpt overblik over din kundeportefølje med indsigt i de enkelte salgsemner? Disse mål kan du nå ved at investere i Microsoft Dynamics 365 Sales Professional, som er fremtidens CRM-system for den professionelle virksomhed. Sales Professional giver dig indblik i, hvilke tiltag der skaffer kunder og skaber salg. Og det kan naturligvis samarbejde med Office 365.

Opnå hurtigere resultater med en struktureret salgsproces

Et Customer Relationship Management-system (CRM) kan hjælpe dig til en mere struktureret og dermed effektiv salgsproces. Sales Professional giver dig en samlet oversigt over dine kunder, salgshistorik og hvilket stadie, dine salgsemner er i. Systemet hjælper dig også med at prioritere de kunder og handler i din salgspipeline, der først kræver din opmærksomhed.

Sales Professional er cloudbaseret, så alle dine sælgere kan tilgå de samme oplysninger direkte fra en internetbrowser og opdatere status på en kunde eller handel. Du kan hente data fra Sales Professional direkte ind i Outlook og sende opfølgende materiale eller et salgstilbud, straks efter dit møde med kunden.

Sales-professional-struktureret-salgsproces
Sales-professional-undervisning

Få digitaliseret din salgsproces og fokusér på kunderelationen

Sales Professional samler dine data og frigør din tid til at fokusere på salgsarbejdet. Systemet kombinerer lettilgængeligt design med detaljeret indsigt, der gør det muligt for dig at fokusere din indsats på de områder, der har størst chance for succes. Fra startsiden i Sales Professional har du hele dit kundekartotek og relateret information ved hånden. Du får adgang til dashboards med grafiske oversigter, rapporter og din salgspipeline i realtid, hvilket giver dig det bedste udgangspunkt for at træffe beslutninger. Du har også adgang til lister over kundeemner med komplette oversigter over jeres interaktioner med dem.

Brug data og optimér din proces

Med samlede oversigter over dine kunder, tidligere interaktioner og salgshistorik kan du optimere din salgsproces og give din næste henvendelse de bedste muligheder for at ramme plet. Du kan forudsige kundens behov og sikre, at dine sælgere ikke henvender sig unødigt eller for ofte. Det er også muligt at evaluere effekten af eventuelle markedsføringstiltag overfor den enkelte kunde. Med et sæt simple og intuitive værktøjer kan du tilpasse opsætningen i Sales Professional til netop dine salgsprocesser.

Sales-professional-brug-data-optimer-din-proces
strømlin-samarbejdet-Sales-professional

Strømlin samarbejdet med Office 365

Vil du have et helt nyt overblik indenfor rammer, som du kender godt? Dynamics 365-familien arbejder sammen med Office 365. Det betyder fx, at du kan hente din kundedata fra Excel, og du kan benytte dine Office 365-indstillinger, når du skal opsætte Sales Professional. Skal du fremsende et pristilbud i en mail eller bruge information om en ordre, kan du trække de relevante data ind uden at forlade Outlook. Samtalehistorikken fra Outlook bliver automatisk gemt sammen med salgsmuligheden i Sales Professional.

Teams danner rammen om jeres samarbejde. Med chat, telefoni, opgavedeling, kalender og fællesbibliotek til teamet, er der rig mulighed for at arbejde sammen på tilbud og salgsforslag. Ligesom Office 365 er Teams cloudbaseret, hvilket giver samarbejdet mobilitet. Så uanset hvor du og dit salgsteam befinder jer, om I sidder sammen eller hver for sig, kan I tilgå programmer og filer via pc, telefon eller tablet.

Dynamics 365 Sales Professional

Sales Professional er Microsofts bud på et cloud-baseret CRM-system, som kan strukturere, optimere, strømline og naturligvis
digitalisere dine salgsprocesser. Det giver dig en data-drevet platform for at foretage dit salgsarbejde. Sales Professional er
fremtidens CRM-system til den professionelle virksomhed.

Du kan læse mere om Sales Professionals funktioner på Microsofts hjemmeside.

Herunder kan du se tre små videoer fra Microsoft, som giver en introduktion til Dynamics 365 Sales Professional.

 

arrow-it-løsninger
Kontakt Mikkel Munksgaard

MIkkel Munksgaard
Business Developer

Vil du have en CRM-løsning, som sætter turbo på dit salgsarbejde?

Lad os tage en snak om, hvordan Sales Professional kan skabe værdi for din forretning.