Microsoft Dynamics 365 Business Central

Kunder kan med Dynamics 365 forvente en lang række nye muligheder samt et stort udvalg af forretningsapplikationer, hvor der hele tiden kommer nyt til. Med Dynamics 365 får jeres virksomhed adgang til moderniserede og gennemtænkte forretningsapplikationer, der gør digitalisering af virksomheden nemmere, i én samlet løsning.

Office 365 programmer
Microsoft Dynamics 365

Hvad er Dynamics 365?

Dynamics 365 samler ERP (Finans system), CRM (salg, marketing og kundeservice system), marketing og andre systemet i applikationer, der opererer og kommunikerer på tværs af hinanden, som ét stort system. Dynamics 365 samler alle kræfterne fra for eksempel Power BI, Office 365 og Azure, så selv de største udfordringer kan løses. Læs mere her.

Hvad kan Dynamics 365 betyde for Jer?

Udover de systemgrundlæggende applikationer, så findes der på nuværende tidspunkt over 100 apps i AppSource (kan sammenlignes med Appstore/Play butik), som er applikationer der kan tilføjes systemet efter behov. Og hvis ikke applikationen I har brug for findes i AppSource – Så står Fiks IT klar til at udvikle den til Jer.

Dynamics 365 kan gøre Jeres arbejdsdage nemmere, hurtigere og mere strukturerede.

Løsningen er skalerbar og kan udvides i forbindelse med, at virksomheden udvikles og vokser. Dynamics 365 gør det ligeledes muligt at digitalisere virksomheden skridt for skridt, i et tempo alle medarbejdere kan være med til.

Man kan for eksempel starte med CRM (Customer Relations Management), for efterfølgende at bygge ovenpå med andre dele af virksomheden – Finanssystem, Power BI osv.

Da løsningen er abonnementsbaseret er det muligt at vælge til og fra alt efter hvordan behovet i virksomheden udvikler sig, helt ned på brugerniveau. Samtidig er der ingen ekstra omkostninger i forbindelse med hosting, da løsningen er 100% cloud baseret.

Hos Fiks IT ser vi Dynamics 365 som et banebrydende produkt som vi forventer bliver en ”game-changer” for rigtig mange virksomheder og distributører.

Proces Dynamics 365
Fiks IT Dynamics 365 og Dynamics NAV

Hvornår kan man få Dynamics 365 i Danmark?

Dynamics 365 financials er klar til danske virksomheder den 2. april 2018, hos Fiks IT vil vi være 100% klar til at levere Dynamics 365 til vores kunder fra første dag.

Hvad så med Dynamics Navision?

Microsoft Dynamics Navision er som før et meget aktuelt system, som Microsoft bliver ved med at udvikle på og udbyde licenser til. Her hos Fiks IT ser vi stadig Navision som et af de bedste produkter fra Microsoft, til blandt andet mellemstore virksomheder.

Mulighederne for opsætning og udvikling i købte Navision licenser, gør stadig systemet til det foretrukne ERP system for blandt andet produktions- og detailvirksomheder, hvor hver virksomhed er forskellig og hvor der oftest er behov for specielle løsninger.

Læs meget mere om Navision her

Top