SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

Få digital omstilling finansieret med SMV:Digital

Har du ambition om en digital omstilling af din virksomhed? Vil du være mere produktiv og øge din vækst? Bruger du mere tid på administration end på udvikling? Mangler du hjælp til at digitalisere forretningen og automatisere arbejdsgange? Nu kan du via SMV:Digitals støtteordninger søge om tilskud til en privat rådgiver, der kan sætte skub i udviklingen.

SMV:Digital

SMV:Digital er et program, som skal understøtte digital omstilling, automatisering eller e-handel hos små og mellemstore danske virksomheder. Digital omstilling kan have fordele som bedre konkurrenceevne, øget produktivitet og smartere måder at løse opgaver på.

Du kan gennem SMV:Digitals støtteordninger søge om tilskud til at få en godkendt, privat rådgiver tilknyttet dit digitaliseringsprojekt. På den måde er du sikret kyndig vejledning, så din nye teknologi svarer til dit behov, understøtter virksomhedens processer, og du får kompetencerne til at udnytte den fuldt ud. Du kan søge om et tilskudsbeløb på op til 100.000 kr. til en godkendt rådgiver efter dit valg, som skal vejlede dig i processen. Beløbet skal ikke tilbagebetales. Du kan se om din virksomhed kan søge om tilskud til privat rådgivning på SMV:Digitals hjemmeside.

Afklaring, implementering eller begge dele?

Går du med tanker om at opgradere din virksomhed, så den bliver mere tidssvarende? Har du allerede investeret i ny teknologi eller nyt udstyr, men mangler redskaber til at få det fulde udbytte af det? Mangler du midler til at investere i den teknologi, du har brug for? I alle tilfælde kan du søge om støtte til digitale omstillingsprojekter hos SMV:Digital. Projekterne kan have to forskellige hovedformål: potentialeafklaring eller implementering. Din ansøgning må dog gerne indeholde elementer af begge formål. Desuden skal din ansøgning redegøre for en række aktiviteter, som skal sikre projektets succes.

Hjælp til dit projekt

Lyder det overvældende? Hjælpen er nær. Som tidligere nævnt skal du i forbindelse med gennemførelsen af projektet have tilknyttet en godkendt rådgiver, som skal hjælpe dig med konsulentbistand, sparring og undervisning. På Erhvervshus Midtjyllands hjemmeside kan du se listen over godkendte rådgivere. Indenfor kompetenceområdet digital omstilling har Fiks IT rådgivere, som kan tilbyde hjælp med din ansøgning og naturligvis vejlede dig hele vejen gennem projektet.

Sammen kan vi sætte skub i din digitale omstilling

Fiks ITs rådgivere er eksperter på deres områder. Lars er især stærk indenfor forretningssystemer (ERP/MRP) og optimering af processer og produktion. Han har hjulpet virksomheder med at klarlægge behov og vælge ERP-system til deres produktion, sørget for at optimere flowet i produktionen og givet løbende sparring og support.

Dafina arbejder primært med at hjælpe virksomheder til at optimere de daglige arbejdsprocesser og bruge de rette værktøjer til det, især indenfor finansdelen af ERP. Hun sætter sig grundigt ind i en kundes opgaver og nuværende rutiner for at kunne komme med de bedste anbefalinger.

Mikkel arbejder som forretningsudvikler med speciale i små og mellemstore virksomheder. Han er især stærk indenfor digital produktudvikling med fokus på brugervenlighed i designfasen, hvor han kan bidrage med handlingsplaner og coaching. Han kan desuden hjælpe med at lægge en plan for den digitale udvikling.

Fiks IT kan således hjælpe dig, hvad enten du ønsker afklaring eller hjælp til implementering af din digitale omstilling. Vi ligger inde med en bred viden om, hvilke teknologiske muligheder der findes, og hvordan de kan bruges til at optimere dine forretningsprocesser. Lad os hjælpe dig med at klarlægge dine behov.

Kend din virksomhed

Uanset formålet med ansøgning om støtte hos SMV:Digital – om du vil afklare eller implementere – får du mulighed for at forholde dig til en række vigtige spørgsmål om din virksomhed: Hvordan arbejder vi? Kan vi arbejde på en anden måde og tjene mere, hvis vi ændrer noget? Hvilke af vores arbejdsopgaver egner sig til at blive mere digitale og automatiske? Hvilken teknologi kræver det? Er der noget i virksomheden, der hindrer os i at digitalisere eller automatisere? Hvem skal levere teknologien, og hvad skal  det koste? Og meget mere.

Spørgsmålene skal hjælpe med afklare aktiviteterne, der skal udgøre dit projekt. Du kan på SMV:Digitals hjemmeside se den fulde liste med hovedaktiviteter indenfor de to typer omstillingsprojekter. Du kan søge om en tilskudsvoucher på enten 100.000 eller 25.000 kr. Får du tilskud på 25.000 kr. deltager du også i en workshop, som skal inspirere og hjælpe dig med at afklare dine behov yderligere. Der er krav om en egenbetaling på 50%, som skal falde kontant eller i arbejdstimer.

Der åbnes næste gang for ansøgninger til SMV:Digital puljen på 25.000 kr. den 9. marts 2020. Så skynd dig at kontakte os, så vi kan hjælpe med at forberede din ansøgning.

Har du spørgsmål til forløbet, og til hvad vi kan gøre for din virksomhed?
Så kontakt vores SMV:Digital-tovholder, Mikkel Munksgaard.

Kontakt os i dag, så ringer vi dig op.

Bliv ringet op

Hvad-er-cloud-hosting

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg fiks IT på LinkedIn
Følg Fiks IT på Facebook
Følg Fiks IT på Instagram

Seneste blog indlæg

Office 365 bliver til Microsoft 365

Office 365 bliver til Microsoft 365

FIKS IT Office 365 bliver til Microsoft 365Den 21. april 2020 ændrede Microsoft navnene på deres Office-pakker fra Office 365 til Microsoft 365. Indholdet og priserne er der ikke lavet om på.Men hvorfor valgte man så at tage dette skridt?Office 365 bliver til...

læs mere
Afskrivning af anlæg i Business Central

Afskrivning af anlæg i Business Central

FIKS IT Afskrivning af anlæg i Business CentralDu kan spare mange timers arbejde og holde dig ajour med dine afskrivninger ved at opsætte Dynamics 365 Business Central til at foretage automatiske afskrivninger på dine anlæg.Spar tid og...

læs mere
MFA

MFA

FIKS IT MFA Sådan kommer din virksomhed helt i front på IT-sikkerhedMulti faktor autentifikation sikrer, at dine konti til bank, mail og arbejdsplads ikke kan misbruges, selv om dit brugernavn og kodeord bliver hacket. Læs med om hvorfor implementering af MFA er en...

læs mere