SUPPORTINDHENT TILBUD

IT-hosting som passer til dig!

Hos Fiks IT bestræber vi os på at være din foretrukne leverandør af komplette IT-løsninger. Vi oplever, at IT-hosting skaber stor værdi for virksomheder, der gerne vil fokusere på kerneforretningen.
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om IT-hosting

Hvorfor IT-Hosting?

Ressourcerne til at varetage drift af servere, opdateringer af software, indkøb af hardware, installation af udstyr og programmer kan i fleste virksomheder bruges langt smartere på at effektivisere forretningen og blive stærkere på de områder, som er den egentlige kerneforretning.

Med en professionel IT-partner kan du få alle de ressourcer, der skal til for at netop din virksomheds behov for IT er dækket. Med den bekymring ude af verden, kan du nøjes med at tænke dine egne kunders behov.

Vælger du at bruge os enten som totalleverandør af din IT-løsning eller blot til dele af din nuværende løsning, kan du opnå et fremtidssikret IT-setup. Vi har fagspecialister på forskellige områder, som arbejder dedikeret på at opretholde sikkerhed, sørge for automatisk backup, vedligeholde netværk og foretage proaktiv support.

Hold fokus på din kerneforretning i et samarbejde med os. Vores løsninger er skalerbare og kan tilpasses vores kunders aktuelle, individuelle behov.

IT-Hosting

Effektiv og sikker backup kræver ofte betydelige investeringer samt en skarp vurdering af de omkostninger, der er forbundet med at have en fysisk server. Men det kan også gøre dit arbejde lettere og hurtigere. Fx har vi en kunde vi satte på vores hostingløsning. Før vi gjorde dette var gennemsnitssvartiden på 45 milisekunder, og efter den pågældende kunde er skiftet til Fiks IT-hosting er svartiden nu kun 5 milisekunder.

IT-Hosting services

Når vi hos Fiks IT taler om at varetage din komplette IT-løsning, handler det i bund og grund om at få dine IT-services til at interagere intuitivt med hinanden på den mest optimale måde.

Det handler ikke blot om at varetage og vedligeholde din virksomheds data, men om at have fokus på at samle og levere alle de IT-services, som din virksomhed har behov for.

Hosting er fuldstændig skalerbart og kan tilpasses 100% til dit behov. Det vil konkret sige, at hvis du i perioder har behov for mere serverplads, er det muligt at tilføje ekstra ressourcer dynamisk. Når der ikke længere er behov for de pågældende opgraderinger, nedgraderer vi igen.

På denne måde skaber du dit eget fleksible bibliotek med udvidede åbningstider, samt en sikker og stabil dørmand, der sikrer at ingen forlader stedet uden et lånerkort til biblioteket.

Forbind dine IT-løsninger og din forretningsstrategi

Vi oplever, at mange virksomheder har et uforløst potentiale, fordi deres IT-setup bliver en kæp i hjulet for virksomhedens udvikling.

Dit IT skal ikke være en bremseklods for vækst og fremgang, men en integreret og skalerbar del af din forretningsstrategi, hvor du udnytter de nye teknologiske muligheder.

Hos Fiks IT forholder vi os altid til din forretning, inden vi udvikler en hosted-løsning. Vi ved, at nutidens udfordringer skaber fremtidens løsninger, og derfor sørger vi for et skalerbart setup med plads til udvikling og nye forretningsplaner.

IT-sikkerhed har høj prioritet

Er din virksomheds IT-sikkerhed et vigtigt punkt på din agenda? Det burde det være. Vi befinder os i en globaliseret verden, hvor frygtede fænomener som ransomware, phishing attacks og andet malware hurtigt og uden varsel kan sætte en midlertidig stopper for dine vækstplaner.

Ingen kan med sikkerhed sige, at de er for små til at blive et offer, da denne form for angreb fungerer på en uforudsigelig måde.

Overlader du din virksomheds IT-setup til os, garanterer vi dig et højt sikkerhedsniveau, hvor vi tager hånd om de risici, vi opdager ved din nuværende løsning. Det kan være dit netværk, arbejdsstationer, medarbejdere eller andre led i virksomheden.

Hvilken hosting-løsning skal du vælge?

Virtuelle servere eller fysisk server?

Shared eller dedikeret?

Det er ikke et svar, vi kan give dig på forhånd. Det kommer an på din virksomheds forretningsmæssige behov. Vi starter derfor altid med at lave en behovsafdækning, hvor vi dykker ned i dine her-og-nu behov med et sideblik til de fremtidige.

Vi går i dybden med de krav du har til datakontrol, fleksibilitet, skalerbarhed, tilgængelighed og driftssikkerhed, så vi altid kan levere den bedste løsning til din virksomhed.

Hosting af hele eller dele af dit IT-setup?

Du kan altid skalere din IT-løsning op og ned, når dit behov opstår. Du kan starte småt og senere opgradere din hosting-løsning.
Du kan også starte med at lade os stå for hele dit IT-setup. Vi tilpasser os altid din virksomheds behov og tager hensyn til din
forretningsstrategi. Så lad os sammen gå fremtiden i møde – et skridt ad gangen.

Server-hosting i Danmark

Vi kan tilbyde dig hosting i et topprofessionelt datacenter, hvor dine data er beskyttet i et brand- og vandsikret miljø. Du vil få en databehandleraftale, så du kan redegøre for, hvor alle dine data befinder sig – 100% GDPR approved!

Få en komplet IT-løsning ved hjælp af IT-outsourcing 

 

IT-outsourcing-hosting

Hosting af virtuelle servere


Som kunde hos Fiks IT skal du ikke selv ud og købe dyrt hardware. Vi har allerede købt det for dig, og det er kun til din fordel.
Du kan komme billigt i gang med en helt igennem professionel løsning. Din server kommer til at stå hos et topprofessionelt datacenter i Midtjylland. Her får I tildelt egen server ved siden af andre kunders, og det er selvfølgelig hardware som er dimensioneret til formålet, så der er tildelt masser af kraft til jeres servere.

IT-outsourcing-konsulenter

Hosted IT-telefoni 


Ønsker du en telefoni-løsning med et
ubegrænset antal funktioner?
Telefoni hvor alle telefoner integreres i en komplet løsning med ubegrænset kapacitet og talrige funktioner?
Det får du ved Fiks IT.
Vi hjælper din virksomhed med at definere de helt specifikke behov, hvorefter vi skræddersyr en helt unik løsning, som lige netop understøtter dit telefonibehov.

IT-support-komplet-it

Hosting af et ERP-system


Du har mulighed for at leje dit økonomisystem.
Med en hosted ERP-løsning betaler du en fast pris pr. måned pr. bruger – du betaler selvfølgelig kun for det antal brugere, der har adgang til ERP-systemet. Derved kan du nemt skalere op og ned som dit behov ændrer sig.

På månedsbasis tilbyder vi disse systemer: Dynamics NAV, Dynamics 365 Business Central og Uniconta.

IT-outsourcing-drift

Hosted Backup og Disaster recovery


Ønsker du en øget sikkerhed i din virksomhed? Så er svaret automatisk backup. Den sikrer, at du altid har dine filer tilgængelige, uanset om du er blevet angrebet af en hacker eller din computer er brændt sammen. Vi sørger for, at du altid kan få fat i dine forretningskritiske filer. Med en hosted backupløsning ved Fiks IT sikrer vi dig, at dine filer altid er tilgængelige.

Persondata-via-it-outsourcing

Hosted spamfilter


I dag er det nødvendigt med et spamfilter til sin mail. Oplever du store mængder uønskede mails i din indbakke?
Så har vi den helt rette løsning til dig.
Der kan gå meget tid med at sortere uønskede mails fra din indbakke. Det nedsætter dine medarbejderes effektivitet og koster mange ressourcer i spildt arbejdstid.

IT-sikkerhed

Hosted C5 


Microsoft lukkede ned for C5 ved udgangen af 2018. Du har mulighed for at se i din C5-løsning, men du kan ikke arbejde i den, hvis du har en lejet version. Derfor vil vores klare anbefaling være at skifte dit ERP-system ud allerede i dag.

Vi har to alternativer til din rådighed Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central.

Kontakt?
Du kan altid skrive eller ringe til os 

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.