SUPPORTINDHENT TILBUD

IT Hosting

Hos Fiks IT bestræber vi os på, at være jeres foretrukne leverandør af komplette IT løsninger. Vi oplever at IT Hosting løsninger fungerer særlig godt, når der internt i virksomheden opleves knappe ressourcer til IT-håndtering.

Kontakt Fiks IT - I dag

Hvorfor IT Hosting?

Ressourcerne til at varetage driften af servere, softwareopdateringer eller interne ressourcer til indkøb, installationer af udstyr samt programmer, kan være svært at opretholde for de fleste virksomheder i en travl hverdag, med stigende ordretal og fokus på egen effektivisering.

Vælger du at bruge os som totalleverandør af den komplette IT-løsninger eller blot til dele af din nuværende løsning, kan du opnå et fremtidssikret IT-setup. Fagfolk indenfor de rette områder arbejder dedikeret på at opretholde sikkerhed, vedligeholdelse og backup.

Hold fokus på din kerneforretning i et samarbejde med os, da vores team er skalerbart og vant til at tilpasse vores kunders aktuelle behov.

IT Hosting

Effektiv og sikker backup, kræver ofte betydelige investeringer samt en skarp vurdering, af de omkostninger der er forbundet med at have en fysisk server. Men det kan også gøre dit arbejde lettere og hurtigere. Tag fx. vi har en kunde vi satte på vores hosting løsning, før vi gjorde dette var gennemsnits svar tiden på 45 milisekunder, efter den pågældende kunde er skiftet til Fiks IT hosting er svar tiden nu kun 5 milisekunder.

IT Hosting services

Når vi hos Fiks IT taler om at varetage din komplette IT-løsning, handler det i bund og grund, om at få dine IT-services til at interagere intuitiv med hinanden på den mest optimale måde.

Det handler ikke blot om at varetage og vedligeholde din virksomheds data, men at have fokus på at samle og levere alle de IT-services, som din virksomhed har behov for.

Hosting er fuldstændig skalerbart og kan tilpasses 100% til dit behov. Det vil konkret sige, hvis du i perioder har behov for mere serverplads, så er det muligt at tilføje ekstra ressourcer dynamisk, når der så ikke længere er behov for de pågældende opgraderinger, nedgraderes der igen.

På denne måde skaber du dit eget fleksible bibliotek med udvidede åbningstider, samt en sikker og stabil dørmand, der sikre at ingen forlader stedet uden et lånekort til biblioteket.

Forbind dine IT-løsninger og
din forretningsstrategi

Vi oplever at mange virksomheder har et uforløst potentiale, da deres IT-setup bliver en kæp i hjulet for virksomhedens udvikling.

Dit IT skal ikke være en bremseklods for vækst og fremgang, men en integreret og skalerbar del af din forretningsstrategi, hvor du udnytter de nye teknologiske muligheder.

I Fiks IT forholder vi os altid til din forretning inden vi udvikler en hosted-løsning. Vi ved at nutidens udfordringer skaber fremtidens løsninger, derfor sørger vi for et skalerbart set-up med plads til udvikling og nye forretningsplaner.

IT-sikkerhed har 1. Prioritet

Er din virksomheds IT-sikkerhed et vigtigt punkt på din agenda? Dette spørgsmål har kun 1 rigtigt svar – da vi befinder os i en globaliseret verden, hvor begreber som ransomware, fishing attacks eller andet malware hurtig, nemt og uden advarsel kan modarbejde dine planer for fremtiden.

Ingen kan med sikkerhed sige, at de er for små til at blive et offer, da denne form for angreb ikke fungere på en rationel måde.

Overlader du din virksomheds IT-setup til os, garantere vi dig et højt sikkerhedsniveau, hvor vi ser på de risici, som din nuværende løsning skaber. Det kan være dit netværk, arbejdstationer, medarbejdere eller andre led i din virksomhed.

Hvilken hosting-løsning skal du vælge?

Virtuelle servere eller fysisk server?
Shared eller dedikeret?

Det er ikke et svar vi kan give dig på forhånd. Det kommer an på din virksomheds forretningsmæssige behov. Vi starter derfor altid med at lave en behovsafdækning, hvor vi dykker ned i dine nu-og-her behov samt fremtidige.

Vi går i dybden med de krav du har til datakontrol, fleksibilitet, skalerbarhed, tilgængelighed og drift-sikkerhed, så vi altid kan levere den bedste løsning til din virksomhed.

Hosting af hele eller dele af dit IT-setup?

Du kan altid skalere din IT-løsning op og ned, når dit behov opstår. Du kan starte småt og senere opgradere din hosting-løsning,
du kan også starte med at lade os stå for hele dit IT-setup. Vi tilpasser os altid din virksomheds behov, og tager hensyn til din
forretningsstrategi – vi tager gerne et step ad gangen.

Hosting af virtuelle servere

Som kunde ved Fiks IT, skal du ikke selv ud og købe dyrt hardware, for vi har allerede købt det for dig, og det er kun til din fordel.

Du kan komme billigt i gang på en helt igennem professionel løsning, din server kommer til at stå ved et top professionelt datacenter i midtjylland, der får i tildelt egen server, ved siden af andre kunders, det er selvfølgelig hardware som er dimensioneret til formålet, så der er tildelt massere af rå kraft til jeres server.

Læs mere om virtuelle servere her…

Hosted IP-telefoni

Ønsker du en telefoni-løsning med et
ubegrænset antal funktioner?

Telefoni hvor alle telefoner integreres i en komplet løsning med ubegrænset kapacitet og talrige funktioner?
Det får du ved Fiks IT.

Vi hjælper din virksomhed med at definere de helt specifikke behov, hvorefter vi skræddersyer en helt unik løsning, som lige netop understøtter dit telefonibehov.

Læs mere om hosted IP-telefoni her…

Hosting af et ERP-system

Du har mulighed for at leje dit økonomisystem.

Med en hosted ERP-løsning, betaler du en fast pris pr. måned pr. bruger – du betaler selvfølgelig kun for det antal brugere der har adgang til ERP-systemet. Derved kan du nemt skalere op og ned som dit behov ændrer sig.

På månedsbasis tilbyder vi disse systemer:

Dynamics NAV, Dynamics 365 BC og Uniconta.

Læs mere om Dynamics NAV her..

Hosted Backup og Disaster recovery

Ønsker du en øget sikkerhed i din virksomhed? Så er svaret automatisk backup. Den sikrer dig at du altid har dine filer tilgængelige uanset om du er blevet angrebet af en hacker eller din computer er brændt sammen. Vi sørger for at du altid kan få fat i dine forretnings kritiske filer. Med en hosted backup løsning ved Fiks IT, sikrer vi dig at dine filer altid er tilgængelige.
Læs mere om Automatisk bakup her…

Hosted spamfilter

I dag er det en nødvendighed med et spamfilter tilsluttet sin mail. Oplever du store mængder uønskede mails i din indbakke?

Så har vi den helt rette løsning til dig.
Der kan gå meget tid med at sortere uønskede spammails fra, det nedsætter dine medarbejderes effektivitet og kan koste mange ressourcer i spildt arbejdstid.
Læs mere om spamfilter her…

Hosted C5

Tidligere på året sagde Microsoft at de ville lukke ned for C5 ved udgangen af 2018, og det sker stadig. Du har mulighed for at se i din C5 løsning, men du kan ikke arbejde i den hvis du har en leget version. Derfor vil vores klare anbefaling være at få skiftet dit ERP system ud allerede i dag.
Vi har to alternativer til din rådighed Dynamics NAV eller Dynamics 365.

Læs mere om Hosted C5 her…

Server hosting Danmark

Vi kan tilbyde dig et topprofessionelt hosting-center, hvor dine data bliver beskyttet i et brand/vand sikret miljø. Du vil få en databehandleraftale så du kan redegøre, for hvor alle dine date befinder sig – 100% GDPR approved!