IT Hosting

Hos Fiks IT bestræber vi os på, at være jeres foretrukne leverandør af komplette IT løsninger. Vi oplever at IT Hosting løsninger fungerer særlig godt, når der internt i virksomheden opleves knappe ressourcer til IT-håndtering.

Hvorfor IT Hosting?:

Flere kan nikke genkendende til, at det kniber med at finde ressourcer til at varetage driften af servere, indkøb af hardware eller software, samt finde interne ressourcer til installation af udstyr og programmer?

Vælger i at lade os være den foretrukne leverandør af komplette IT løsninger, og dermed hoste jeres IT løsninger, så kan I slukke for gamle servere og spare mandetimer til installation, vedligeholdelse og automatisk backup. Vi varetager den komplette IT-løsning og sørger samtidig for vedligeholdelse og backup!

Hvorfor skal I lade Fiks IT hjælpe med IT Hosting? Det kan være svært at finde både tid og ressourcer til at sørge for, at alt IT spiller 100% – I stedet bør I hellere fokusere på, hvad I er bedst til – nemlig jeres kerneforretning. Så sørger vi for at varetage driften af jeres IT løsning. Vi kan enten varetage den komplette IT løsning, eller efter ønske, i stedet varetage enkelte områder, som for eksempel mail, Office 365server eller et ERP-system som Navision.

IT Hosting i skyen:

Når I vælger at lade Fiks IT varetage jeres IT Hosting, så sørger vi for, at alle data bliver lagret med et højt sikkerhedsniveau, med en fleksibel og skalerbar IT løsning. Når man taler om IT Hosting i skyen, så menes der, at alle virksomhedens data bliver placeret på virtuelle servere, som derved er tilgængelige via internettet, i stedet for, at alle virksomheds data er placeret på en lokal fysisk server.

IT Hosting services:

IT Hosting er ikke bare varetagelse og vedligeholdelse af virksomheds data. Hos Fiks IT kan vi nemlig også samle og levere alle de IT services, som jeres virksomhed har behov for. Når vi hos Fiks IT taler om, at varetage komplette IT-løsninger, så handler det samtidig om, at få jeres virksomheds IT services til at interagere med hinanden på den mest optimale og agile måde.

Cloud Hosting er nemlig en fleksibel og effektiv metode til de, som kun vil have den løsning, som der lige netop er behov for – hverken mere eller mindre. Det vil konkret sige, at hvis der i perioder er behov for mere serverplads, så kan man tilføje ekstra ressourcer dynamisk, og når der så ikke længere er behov for de pågældende opgraderinger, så nedgraderes igen. Fuldstændig skalerbart og 100% tilpasset efter det konkrete behov.