SUPPORTINDHENT TILBUD

IT-hosting som passer til dig!

Hos Fiks IT bestræber vi os på at være jeres foretrukne leverandør af komplette IT-løsninger. Vi oplever, at IT-hostingløsninger fungerer særlig godt, når der internt i virksomheden opleves knappe ressourcer til IT-håndtering.
Ja tak, jeg vil gerne høre mere IT-hosting til mig!

Hvorfor IT-Hosting?

Ressourcerne til at varetage driften af servere, softwareopdateringer eller interne ressourcer til indkøb, installationer af udstyr samt programmer kan være svære at opretholde for de fleste virksomheder i en travl hverdag, med stigende ordretal og fokus på egen effektivisering.

Vælger du at bruge os som totalleverandør af den komplette IT-løsning eller blot til dele af din nuværende løsning, kan du opnå et fremtidssikret IT-setup. Fagfolk indenfor de rette områder arbejder dedikeret på at opretholde sikkerhed, vedligeholdelse og backup.

Hold fokus på din kerneforretning i et samarbejde med os, da vores team er skalerbart og vant til at tilpasse vores kunders aktuelle behov.

IT-Hosting

Effektiv og sikker backup kræver ofte betydelige investeringer samt en skarp vurdering af de omkostninger, der er forbundet med at have en fysisk server. Men det kan også gøre dit arbejde lettere og hurtigere. Fx har vi en kunde vi satte på vores hostingløsning. Før vi gjorde dette var gennemsnitssvartiden på 45 milisekunder, og efter den pågældende kunde er skiftet til Fiks IT-hosting er svar tiden nu kun 5 milisekunder.

IT-Hosting services

Når vi hos Fiks IT taler om at varetage din komplette IT-løsning, handler det i bund og grund om at få dine IT-services til at interagere intuitivt med hinanden på den mest optimale måde.

Det handler ikke blot om at varetage og vedligeholde din virksomheds data, men om at have fokus på at samle og levere alle de IT-services, som din virksomhed har behov for.

Hosting er fuldstændig skalerbart og kan tilpasses 100% til dit behov. Det vil konkret sige, at hvis du i perioder har behov for mere serverplads, er det muligt at tilføje ekstra ressourcer dynamisk. Når der ikke længere er behov for de pågældende opgraderinger, nedgraderer vi igen.

På denne måde skaber du dit eget fleksible bibliotek med udvidede åbningstider, samt en sikker og stabil dørmand, der sikrer at ingen forlader stedet uden et lånerkort til biblioteket.

Forbind dine IT-løsninger og

din forretningsstrategi

Vi oplever at mange virksomheder har et uforløst potentiale, da deres IT-setup bliver en kæp i hjulet for virksomhedens udvikling.

Dit IT skal ikke være en bremseklods for vækst og fremgang, men en integreret og skalerbar del af din forretningsstrategi, hvor du udnytter de nye teknologiske muligheder.

Hos Fiks IT forholder vi os altid til din forretning, inden vi udvikler en hosted-løsning. Vi ved at nutidens udfordringer skaber fremtidens løsninger, og derfor sørger vi for et skalerbart set-up med plads til udvikling og nye forretningsplaner.

IT-sikkerhed har 1. Prioritet

Er din virksomheds IT-sikkerhed et vigtigt punkt på din agenda? Dette spørgsmål har kun ét rigtigt svar – da vi befinder os i en globaliseret verden, hvor begreber som ransomware, phishing attacks eller andet malware hurtigt, nemt og uden varsel kan modarbejde dine planer for fremtiden.

Ingen kan med sikkerhed sige, at de er for små til at blive et offer, da denne form for angreb ikke fungerer på en rationel måde.

Overlader du din virksomheds IT-setup til os, garanterer vi dig et højt sikkerhedsniveau, hvor vi ser på de risici, som din nuværende løsning skaber. Det kan være dit netværk, arbejdsstationer, medarbejdere eller andre led i din virksomhed.

Hvilken hosting-løsning skal du vælge?

Virtuelle servere eller fysisk server?

Shared eller dedikeret?

Det er ikke et svar, vi kan give dig på forhånd. Det kommer an på din virksomheds forretningsmæssige behov. Vi starter derfor altid med at lave en behovsafdækning, hvor vi dykker ned i dine her-og-nu behov samt fremtidige.

Vi går i dybden med de krav du har til datakontrol, fleksibilitet, skalerbarhed, tilgængelighed og drift-sikkerhed, så vi altid kan levere den bedste løsning til din virksomhed.

Hosting af hele eller dele af dit IT-setup?

Du kan altid skalere din IT-løsning op og ned, når dit behov opstår. Du kan starte småt og senere opgradere din hosting-løsning,
du kan også starte med at lade os stå for hele dit IT-setup. Vi tilpasser os altid din virksomheds behov, og tager hensyn til din
forretningsstrategi – vi tager gerne et step ad gangen.

Server hosting Danmark

Vi kan tilbyde dig et topprofessionelt hostingcenter, hvor dine data bliver beskyttet i et brand- og vandsikret miljø. Du vil få en databehandleraftale, så du kan redegøre for, hvor alle dine data befinder sig – 100% GDPR approved!

Få en komplet IT-løsning vedhjælp af IT-outsourcing 

 

IT-outsourcing-hosting

Hosting af virtuelle servere


Som kunde ved Fiks IT, skal du ikke selv ud og købe dyrt hardware, for vi har allerede købt det for dig, og det er kun til din fordel.
Du kan komme billigt i gang med en helt igennem professionel løsning. Din server kommer til at stå hos et topprofessionelt datacenter i Midtjylland. Her får I tildelt egen server ved siden af andre kunders, og det er selvfølgelig hardware som er dimensioneret til formålet, så der er tildelt masser af rå kraft til jeres server.

IT-outsourcing-konsulenter

Hosted IT-telefoni 


Ønsker du en telefoni-løsning med et
ubegrænset antal funktioner?
Telefoni hvor alle telefoner integreres i en komplet løsning med ubegrænset kapacitet og talrige funktioner?
Det får du ved Fiks IT.
Vi hjælper din virksomhed med at definere de helt specifikke behov, hvorefter vi skræddersyer en helt unik løsning, som lige netop understøtter dit telefonibehov.

IT-support-komplet-it

Hosting af et ERP-system


Du har mulighed for at leje dit økonomisystem.
Med en hosted ERP-løsning betaler du en fast pris pr. måned pr. bruger – du betaler selvfølgelig kun for det antal brugere, der har adgang til ERP-systemet. Derved kan du nemt skalere op og ned som dit behov ændrer sig.

På månedsbasis tilbyder vi disse systemer: Dynamics NAV, Dynamics 365 Business Central og Uniconta.

IT-outsourcing-drift

Hosted Backup og Disaster recovery


Ønsker du en øget sikkerhed i din virksomhed? Så er svaret automatisk backup. Den sikrer dig, at du altid har dine filer tilgængelige, uanset om du er blevet angrebet af en hacker eller din computer er brændt sammen. Vi sørger for, at du altid kan få fat i dine forretningskritiske filer. Med en hosted backupløsning ved Fiks IT sikrer vi dig, at dine filer altid er tilgængelige.

Persondata-via-it-outsourcing

Hosted spamfilter


I dag er det en nødvendighed med et spamfilter tilsluttet sin mail. Oplever du store mængder uønskede mails i din indbakke?
Så har vi den helt rette løsning til dig.
Der kan gå meget tid med at sortere uønskede spammails fra. Det nedsætter dine medarbejderes effektivitet og kan koste mange ressourcer i spildt arbejdstid.

IT-sikkerhed

Hosted C5 


Tidligere på året sagde Microsoft, at de ville lukke ned for C5 ved udgangen af 2018, og det sker stadig. Du har mulighed for at se i din C5-løsning, men du kan ikke arbejde i den, hvis du har en lejet version. Derfor vil vores klare anbefaling være at få skiftet dit ERP-system ud allerede i dag.

Vi har to alternativer til din rådighed Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central.

Kontakt?
Du kan altid skrive eller ringe til os 

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.