IT Support

Hos Fiks IT, står fagfolk klar til at yde jer hjælp. Kontakt Fiks IT og få en IT support aftale, så I kan få jeres IT-kritiske opgaver løst på bedste måde.

IT der driller? – Relax we fix IT!

Hvor der i dag anvendes IT i opgaveløsningen opstår der indimellem et behov for at få ændret på eksisterende indstillinger som eksempelvis tildeling af brugerrettigheder eller lignende. Ligeledes vil der være brug for support når et eksisterende system er ude af drift eller som hjælp til programanvendelse. Alt kan løses.

Der ligger en stor besparelse i forhold til medarbejdereffektivitet når den enkelte medarbejder kan ringe til en supportfunktion uden at skulle tænke på prisen og derved kan få afhjulpet en problemstilling hurtigt og effektivt i stedet for selv at skulle sidde og finde en løsning. I får ikke bare effektive, men også gladere medarbejdere som kan holde fokus på deres egentlige jobfunktion.

Fiks IT tilbyder følgende inden for support:

  • Akut IT Hjælp
  • Døgnåbent 24/7
  • TeamViewer support
  • Support Desk

I kan kontakte Fiks IT supporten telefonisk og opstår behovet kan der åbnes op for at oprette TeamViewer forbindelse. Det sparer ikke kun tid for den enkelte Det sikrer også en hurtigere oppetid og sparer virksomheden for fordyrende kørsel og ventetid på et teknikerbesøg.
Hvis opgaven kræver tilstedeværelse af IT fagfolk og ikke kan løses på distancen, så kommer vi selvfølgelig ud til jer.