SUPPORTINDHENT TILBUD

Flexfone - erhvervstelefoni

Fiks IT forhandler nu Flexfone, som tilbyder brugervenlig erhvervstelefoni til en god pris uden binding. Flexfone er den komplette teleløsning til alle dine enheder.
Læs mere om fordelene

Flexfone – et tilpasset telefonsystem

Med Flexfones innovative telefonsystem har du fuld kontrol over kaldsflowet. Systemet kan indstilles med alle de gængse funktioner som tastemenuer, indtalinger og telefonkøer, og det kan naturligvis tilpasses dine åbningstider. Gennem en kundeportal kan du let foretage ændringer i flowet og uploade nye indtalinger og din egen ventemusik.

Køber du Flexfone gennem Fiks IT får du en moderne, komplet teleløsning, som både ledelse og medarbejdere bliver glade for. Fiks IT sørger for opsætning, så du får et fuldt funktionelt telefonsystem. Vi står også for den daglige support, så du kan altid ringe til os, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at hjælpe dig i gang.

Større frihed til dine medarbejdere

Flexfone fungerer på tværs af hele fire platforme, som giver dig den samme funktionalitet. Det giver dine medarbejdere frihed til at bruge den platform, der passer bedst i en given situation.

 • IP-telefoni
  Via et online omstillingsbord kan opkald let besvares og omstilles i en browser. Omstillingsbordet giver mulighed for at se status på kolleger og ringe ud til eksterne kontakter.
 • Mobiltelefon
  Med en mobilplan fra Flexfone kan du tilgå alle de samme funktioner via en app til Android- eller Apple-telefoner.
 • Bordtelefon
  Ønsker du en traditionel bordtelefon, har Flexfone fuld funktionalitet på Yealink-telefoner og visse LG- og SNOM-modeller.
 • Microsoft Teams
  Som de eneste i Danmark tilbyder Flexfone en fuldt integreret telefonløsning til Microsoft Teams. Arbejder din virksomhed allerede i Teams, er Flexfone derfor et oplagt valg. Du kan læse mere om, hvordan du kan bruge Teams i dette blogindlæg.
Flexfone paa fire platforme giver dig frihed i din telefoni

Flexfone erhvervstelefoni

Udforsk mulighederne med en telefoniløsning, der dækker alle dine behov
Opnaa bedre kundeindsigt med mulighederne i Flexfone

Flexfone giver dig kundeindsigt

Opnå bedre forståelse for dine kunder og deres adfærd med de dybdegående datamuligheder, du får i Flexfone. Find fx ud af, hvornår dine kunder ringer, hvor lang tid deres opkald varer, hvor længe de skal vente, og hvornår de falder fra.

Over tid kan dette værktøj give dig uvurderlig viden om din virksomhed og et langt bedre grundlag for at tage beslutninger, der kan udvikle virksomheden.

Har du internationale kunder?

Med landekodestyring kan du sikre, at dine internationale kunder bliver stillet igennem til et kaldsflow på deres eget sprog og en medarbejder med de rigtige sprogkundskaber.

Medarbejderen vil samtidig kunne se fra hvilket land opkaldet kommer, og vil derfor være i stand til at besvare det på en professionel og imødekommende måde.

Goer dine internationale kunder glade med en passende modtagelse
Flexfone Myfone giver overblik over kontakter og kolleger

Overblik over kontakter og kolleger

Med Flexfone Myfone får hver enkelt medarbejder overblik over sine kontakter, kolleger og deres aktuelle status. I Myfone kan du og dine medarbejdere opsætte og justere jeres kaldspræferencer ved at oprette en række profiler, der er tilpasset forskellige situationer.

Med automatisk profilskifte kan systemet skifte helt automatisk mellem profilerne. Det foregår enten gennem en fastlagt ugeplan eller gennem integration med medarbejderens Exchange-kalender.

Faste priser med Flexfone
– uden binding

Med telefoniløsningen fra Flexfone har du adgang til alle funktioner, uanset hvilken pakke du vælger. For en fast, månedlig pris får du en komplet løsning med alle funktioner tilgængelige. Nye funktioner og opdateringer følger gratis med. Du kan se priserne her.

Hos Fiks IT vil vi gerne sikre, at du får det helt rigtige abonnement til dit behov. Derfor er du meget velkommen til at sende os dine seneste regninger, så vi kan beregne, hvor meget du kan spare ved at skifte til erhvervstelefoni hos os. Baseret på jeres hidtidige forbrug kan vi anbefale, hvilke pakker I skal vælge.

Flexfone benytter TDCs netværk, som for 5. år i træk er kåret som Danmarks bedste. Du kan selv foretage op- og nedgraderinger i dine abonnementspakker gennem kundeportalen. 

Flexfone benytter TDCs telenetværk

Vil du vide mere om Flexfone?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig. 
Eller ring på +45 69 88 49 39

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.