SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

Fordele ved outsourcing

Du får her 8 konkrete fordele ved outsourcing af dine IT-løsninger til en ekstern leverandør. Slip for bekymringer og få en fast pris – det giver værdi til dig og din virksomhed!

1. Høj datasikkerhed og stabil IT-drift

– Slip for bekymringerne.
Med en IT-outsourcing løsning er du sikret en sikker IT-drift. Din interne IT-afdeling slipper for daglige problemer med opdateringer, installationer samt undervisning. Når du vælger at outsource din IT, vil du få en form for ”forsikring” imod uforudsigelige fejl, nedbrud af software eller hardware. Alt i alt betyder det for dig, at du får en høj datasikkerhed samt en stabil IT-drift.

2. En fast månedlig pris

Hvor mange timer bruger du og dine kollegaer på problemløsning, undervisning, installationer og opdateringer?
Du bør fokusere på din virksomheds kerneområder, i stedet for at koncentrere dig om ovenstående. Har du en intern IT-afdeling, bør denne fokusere på de vigtige opgaver som forretnings udvikling og effektivisering i virksomheden.

3. IT-support

Ved du præcist hvilke kompetencer dine IT-medarbejdere skal have, for at kunne varetage alle IT-funktionerne optimalt in-house?
Ved at outsource dine IT-løsninger, vil din virksomheds IT blive varetaget af et team af IT-eksperter, i stedet for 1 eller 2 personer in-house får du et team, der altid sidde klar til at hjælpe dig nemt og sikker videre. Den store fordel i at kunne ringe til en direkte support linje, er at den tid der bliver brugt og ikke går udover dine medarbejderes arbejdstid. På den måde kan de arbejde imens problemet bliver løst.

4. IT-monitorering af servere, netværk samt webshops

Du skaber trygge og sikre rammer døgnet rundt, når du vælger at outsource dine IT-løsninger og med monitorering, er det muligt at få servere, netværk samt webshop overvåget hele døgnet rundt 365 dage om året. På den måde får du en besked når noget er gået ned. Dernæst opnår du hurtigere responstid og højere oppetid på dine IT-systemer, da fejlen vil blive opdaget hurtigt, måske allerede inden det påvirker IT-driften. Dette betyder et stabilt IT-system med optimal ydeevne, på den måde undgår du dyre driftstab i virksomheden.

5. Adgang til den nyeste, bedste teknologi

Vi lever i en digital verden, hvor teknologi og software hurtigt kan blive forældet. Det kan være svært for en menig IT-medarbejder, at holde sig up-to-date med alt hvad der rør sig i markedet! Fordelen ved IT-outsourcing er at du får mere end blot én IT-ekspert. Du får adgang til en lang række dygtige teknikere med et eller flere specialer, som altid er opdaterede på hvordan du bedst muligt udnytter teknologien. Dit miljø bliver opdateret løbende, i takt med ny og forbedret teknologi. IT-outsourcing kan give dig adgang til den nyeste og bedste teknologi, samtidigt med at du får adgang til en viden som du ville have svært ved at etablere og fastholde internt i virksomheden.

6. Alt eller intet

IT-outsourcing er ikke alt eller intet, der er massevis af muligheder, du kan prøve tingene af og vælge kombinerede løsninger som passer til dit behov. Brug tid på at vurdere fordele og ulemper. Få eventuelt hjælp til at afdække dit behov, de faktiske omkostninger ved at outsource og ved at have en IT-afdeling in-house. Ved at tage alle faktorer med i din beslutning, bliver det nemmere for dig at vurdere, om du har behov for at outsource eller have det hele in-house.

7. Kvalitet og stabilitet

Når du beslutter dig for at outsource dine IT-løsninger, er det vigtigt at du vælger en leverandør som er certificeret inden for IT-hosting. Et certifikat sikrer dig at leverandøren også er der i morgen, og at leverandøren lever op til en række krav vedrørende kvalitet og sikkerhed. Outsourcing handler om tillid, men det handler især også om kontrol, sørg for at vælge en leverandør som du har tillid til og som du er sikker på har kontrol over hvad der sker med dine data. Vælger du en leverandør som lever op til dine krav, kan du få en sikker hjælp hele vejen igennem processen, lige fra analyse af din virksomhed til projektledelse, migrering samt udformning af en kontrakt, der tydeligt anviser alle omkostninger og aftaler imellem dig og din leverandør, så du kan føle dig tryg døgnet rundt.

8. Mere tid til fokus på din kerneforretning

Når du ikke længere skal bekymre dig om angreb fra malware, ransomware, eller den generelle IT-drift, så har du nu masser af tid til at fokusere på dine kerneområder og udviklingen af din forretning.

Vi kunne jo spørge dig om, hvad du helst vil bruge din tid på?
IT eller at skabe værdi for din virksomhed?

Du kunne også være interesseret i at læse: Hvordan får du succes med din IT-outsourcing?

Allan kan fortælle dig om flere fordele ved outsourcing

Vil du vide mere om, hvad Microsoft Teams kan gøre for din virksomhed?

Kontakt os i dag, så ringer vi dig op.

Bliv ringet op

Kontakt os og høre med om fordelene ved IT-outsourcing

Overvej at outsource dine IT-løsninger allerede i dag!

Har du nikket genkendende til flere af fordelende ovenfor, så vil det være vores klare anbefaling at du kontakter din IT-leverandør og får en snak om mulighederne.

Du skal selvfølgelig også være mere end velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig nemt og sikkert i gang med at outsource dine IT-løsninger i dag. 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.

Seneste blog indlæg

Office 365 bliver til Microsoft 365

FIKS IT Office 365 bliver til Microsoft 365Den 21. april 2020 ændrede Microsoft navnene på deres Office-pakker fra Office 365 til Microsoft 365. Indholdet og priserne er der ikke lavet om på.Men hvorfor valgte man så at tage dette skridt?Office 365 bliver til...

læs mere

Afskrivning af anlæg i Business Central

FIKS IT Afskrivning af anlæg i Business CentralAfskrivning af anlægsaktiver kan opsættes til at køre automatisk i Dynamics 365 Business Central. Det kan hjælpe dig med at være på forkant og spare dig mange timers arbejde.afskrivning af...

læs mere
Teknisk gæld

Teknisk gæld

FIKS IT Teknisk gæld - og hvordan du slipper af med denTeknisk gæld er noget der opbygges over tid, når IT-systemer, programmer og hardware forældes. Det kan koste på produktivitet, sikkerhed, konkurrenceevne og medarbejdertilfredshed, hvis gælden ikke håndteres.Hvad...

læs mere