SUPPORTINDHENT TILBUD

Få sikkerhed i topkvalitet med en Fortinet firewall

En Fortinet firewall er til dig, der ønsker øget sikkerhed i virksomheden. Fortinet er både til dig, som har en mindre virksomhed og til dig, som er IT-ansvarlig i en større virksomhed.
Hør mere om Fortinet - send os en mail i dag

Spild ikke din tid!

– få en ekspert til at opsætte din Fortinet firewall korrekt!


Det er yderst vigtigt, når vi snakker IT-sikkerhed, at din firewall er opsat korrekt. Du har måske en intern IT-ansvarlig eller en IT-afdeling, hvor der i de fleste tilfælde vil være flere generalister end specialister. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har nemlig IT-sikkerhedskonsulenter, som er eksperter i lige netop IT-sikkerhed på dine netværk.

En firewall fra Fortinet er til dig som:

  • Har en IT-afdeling, som ikke har en ekspert i opsætning af firewalls.
  • Er en mindre virksomhed uden en IT-ansvarlig eller IT-afdeling.
  • Har en IT-ansvarlig, som har flere kasketter på i løbet af dagen.
  • Har en IT-ansvarlig, som står for den daglige drift.
  • Er en lille virksomhed.
  • Er en mellemstor virksomhed.
  • Er en kompliceret og stor virksomhed.
  • Indsæt selv hvem du er…

En af verdens førende
IT-sikkerhedsproducenter

Med en firewall fra Fortinet får du IT-sikkerhed i topkvalitet. Fortinets palet af produkter spænder vidt fra løsninger til små og mellemstore virksomheder til komplicerede enterprise-løsninger. Få synergi og fleksibilitet mellem flere forskellige produkter, som gør din hverdag mere simpel og overskuelig. Det gælder både for administratorer, men i høj grad også for brugerne, som ikke skal forstyrres i deres arbejde. 

Få IT-sikkerhed på blot 2 timer

Skal du have en basisopsætning af din Fortinet firewall kan det gøres på blot to timer af IT-sikkerhedseksperterne her i huset. Det er dog uden fysisk installation. Oplev fleksibiliteten der gør din hverdag nemmere med endpoint protection Forticlient. Udover at være en højt rangerende endpoint Anti-Virus tilbyder den indbygget VPN-funktion, patch management og flere avancerede funktioner, som spiller sammen med alle Fortinet firewalls.

Vær på forkant med de IT-kriminelle

– Fortinet firewall for alle

En firewall fra Fortinet hedder en Fortigate. Fortigate understøtter alle de nyeste teknologier indenfor IT-sikkerhed. Fortigate giver mulighed for at lave en lang række avancerede sikkerhedsindstillinger, som fx Web Filtering, Sandboxing, Botnet/IP-reputation og meget mere. Der findes en lang række modeller, som passer til alle størrelser virksomheder. Vi anbefaler en Fortigate 30E eller Fortigate 60E til små og mellemstore virksomheder. Læs mere på Fortinets hjemmeside.

Oliver Datatekniker Fiks IT

Ulrik Damm – Netværksekspert

Har du spørgsmål til hvad vi kan gøre for din virksomhed?

Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Tager du din IT-sikkerhed alvorligt?

Så tag fat i os i dag  og få et uforpligtende møde.