SUPPORTINDHENT TILBUD

Få sikkerhed i topkvalitet med Fortinets firewall

En firewall til dig som ønsker øget sikkerhed i virksomheden, den er både til dig som har en mindre virksomhed, og til dig som er IT-ansvarlig i en større virksomhed.

Spild ikke din tid!

– få en ekspert til at opsætte din Fortinet firewall korrekt!


Det er yderst vigtigt når vi snakker om IT-sikkerhed at din firewall er opsat korrekt. Du har måske en intern IT-ansvarlig eller IT-afdeling, hvor der i de fleste tilfælde vil være flere IT-generalister end IT-specialister. Det er her vi kommer ind i billedet, vi har nemlig IT-sikkerhedskonsulenter som er eksperter i lige netop IT-sikkerhed på dine netværk.

En firewall fra Fortinet er til dig som:

  • Har en IT-afdeling, som ikke har en ekspert i opsætning af firewalls.
  • Er en mindre virksomhed, uden en IT-ansvarlig eller IT-afdeling.
  • Har en IT-ansvarlig som også har flere kasketter på i løbet af dagen.
  • Har en IT-ansvarlig som står for den daglige drift.
  • Er en lille virksomhed
  • Er en mellemstor virksomhed
  • Er en kompliceret og stor virksomhed
  • Indsæt selv hvem du er…

En af verdens førende
IT-sikkerhedsproducenter

Med en firewall fra Fortinet, får du IT-sikkerhed i topkvalitet. Fortinet’s palette af produkter spænder bredt fra løsninger til små og mellemstore virksomheder, frem til komplicerede enterprise løsninger. Få synergier og fleksibilitet imellem flere forskellige produkter, som gør din hverdag mere simpel og overskuelig. Dette gælder både for administratorer, men også i høj grad for brugerne, som ikke skal forstyrres i deres arbejde. 

Få IT-sikkerhed på blot 2 timer

Skal du have en basis opsætning af din Fortinet firewall, kan dette gøres på blot to timer af IT-sikkerhedseksperterne her i huset. Det er dog uden fysisk installering. Oplev fleksibiliteten der gør din hverdag nemmere med endpoint protection Forticlient, som udover at være en højt rangerende endpoint Anti-Virus også tilbyder indbygget VPN-funktion, Patch management samt flere avancerede funktioner som spiller sammen med alle Fortinets firewall.

Vær’ på forkant med de IT-kriminelle

– Fortinet firewall for alle

En firewall fra Fortinet hedder en Fortigate disse understøtter alle de nyeste teknologier indenfor IT-sikkerhed. Fortigate giver mulighed for at lave en lang række avancerede sikkerhedsindstillinger, som fx Web Filtrering, Sandboxing, Botnet/IP-reputation og meget mere. Der findes en lang række modeller, som passer til alle størrelser virksomheder. Vi anbefaler en Fortigate 30E eller Fortigate 60E til små og mellemstore virksomheder.

Tager du din IT-sikkerhed alvorligt?

Så tag fat i os i dag  og få et uforpligtinde møde.