Fiks IT

Genvejstaster Navision

Genvejstaster Navision – vi har samlet de mest brugte Dynamics NAV genveje til dig, som dagligt arbejder med NAV og gerne vil udvikle dig.

Genvejstaster Navision

Der er fokus på produktivitet og effektivisering af arbejdsgange når vi snakker NAV. Dynamics Navision er med til at styrke arbejdsgange og hjælpe med en nemmere dag på jobbet, men hvis du altid skal sidde og klikke de rette steder så er der tid at spare og penge at tjene, ved hjælp af nogle simple genveje bliver din arbejdsdag hurtigt nemmere, mere effektiv og overskuelig. Det der før tog en masse klik, kan nu klares med en enkelt genvej på tastaturet.

Det betyder…

… At du ikke længere skal sidde og fedte rundt med musen, men kan arbejde 100% effektivt og fokuseret i længere tid ad gangen.  Det er en stor fordel for dig at kende de rigtige genveje, der kan spares meget tid i de daglige rutiner. Det er en klar anbefaling til dig at tjekke om der findes en genvej til den handling du vil udføre, enten ved at tjekke e-bogen eller det print venlige skema, som vi har lavet til dig.

Print det print venlige skema ud og hav’ det altid liggende ved din side på skrivebordet, så har du altid dine genveje lige ved hånden.

Vores NAV-ekspert har gjort dig en kæmpe tjeneste, han har nemlig udarbejdet E-bogen samt det print venlige skema over de mest brugte genveje i NAV, kun til din fordel.

Genvejstaster Navision

Kom igang med Dynamics 365 allerede i dag!

Når dit behov for Dynamics 365 opstår, så har vi ekspert hjælp klar til at hjælpe dig godt i gang! Vi sørger for altid at været opdateret på nyeste viden, vi er klar til at rådgive og vejlede dig når du er klar til at skifte dit gamle system ud til et mere produktivt og nytænkende et.  

Seneste blog indlæg

Hvordan bruges Office 365?

Fiks IT Hvordan bruges Office 365? Office 365 er nytænkende og revolutionerende. Microsoft har sat fokus på produktivitet og funktionalitet. I denne process har de udviklet så mange applikationer, at det kan være svært at gennemskue hvor og hvornår man skal bruge...

læs mere

Hvad er Dynamics 365?

Fiks IT Hvad er Dynamics 365? Dynamics 365 er den optimale løsning til den mindre virksomhed, med behov for et ERP system som skal være skalerbart, ny tænkende, nem at navigere rundt i, og uden de store implementerings omkostninger. Hvad er Dynamics 365? Har din...

læs mere

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.