Fiks IT

Genvejstaster Navision

Genvejstaster Navision – vi har samlet de mest brugte Dynamics NAV genveje til dig, som dagligt arbejder med NAV og gerne vil udvikle dig.

Genvejstaster Navision

Der er fokus på produktivitet og effektivisering af arbejdsgange når vi snakker NAV. Dynamics Navision er med til at styrke arbejdsgange og hjælpe med en nemmere dag på jobbet, men hvis du altid skal sidde og klikke de rette steder så er der tid at spare og penge at tjene, ved hjælp af nogle simple genveje bliver din arbejdsdag hurtigt nemmere, mere effektiv og overskuelig. Det der før tog en masse klik, kan nu klares med en enkelt genvej på tastaturet.

Det betyder…

… At du ikke længere skal sidde og fedte rundt med musen, men kan arbejde 100% effektivt og fokuseret i længere tid ad gangen.  Det er en stor fordel for dig at kende de rigtige genveje, der kan spares meget tid i de daglige rutiner. Det er en klar anbefaling til dig at tjekke om der findes en genvej til den handling du vil udføre, enten ved at tjekke e-bogen eller det print venlige skema, som vi har lavet til dig.

Print det print venlige skema ud og hav’ det altid liggende ved din side på skrivebordet, så har du altid dine genveje lige ved hånden.

Vores NAV-ekspert har gjort dig en kæmpe tjeneste, han har nemlig udarbejdet E-bogen samt det print venlige skema over de mest brugte genveje i NAV, kun til din fordel.

Genvejstaster Navision

Kom igang med Dynamics NAV allerede i dag!

Når dit behov for Dynamics NAV opstår, så har vi ekspert hjælp klar til at hjælpe dig godt i gang! Vi sørger for altid at været opdateret på nyeste viden, vi er klar til at rådgive og vejlede dig når du er klar til at skifte dit gamle system ud til et mere produktivt og nytænkende et.  

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg fiks IT på LinkedIn
Følg Fiks IT på Facebook
Følg Fiks IT på Instagram

Seneste blog indlæg

Integrer Planner i Outlook

Integrer Planner i Outlook

Fiks IT Integrer Planner i Outlook Har du Office 365, er der sikkert mange komponenter som du ikke får brugt, fordi du måske ikke er helt klar over at de faktisk eksisterer. Det hjælper vi dig med at lave om på! Du får her en guide i både step by step tekst form, samt...

læs mere
Organiser NAV efter dit behov

Organiser NAV efter dit behov

Fiks IT Organiser NAV efter dit behov Indret NAV som du vil indrette dit hus - efter dine behov, og helt logisk. Få en trin for trin guide til, hvordan du bedst muligt indretter din NAV-løsning så den passer til dit behov. Organiser NAV efter dit behov - Indret NAV,...

læs mere
Hvad er Dynamics 365?

Hvad er Dynamics 365?

Fiks IT Hvad er Dynamics 365? Dynamics 365 er den optimale løsning til den mindre virksomhed, med behov for et ERP system som skal være skalerbart, ny tænkende, nem at navigere rundt i, og uden de store implementerings omkostninger. Hvad er Dynamics 365? Har din...

læs mere
Top