Hosted C5

 

Office 365 programmer

Hosted C5 – support og drift:

Fiks IT yder support og drifter gerne eksisterende systemer som Hosted C5 det er ikke længere muligt at købe og registrere en ny Hosted C5.
I Hosted C5 er der adgang til de mest væsentlige funktioner og moduler, uden at skulle betale de ellers dyre licenser. Hos Fiks IT står vi for alt drift og vedligeholdelse af løsningen.
Hosted C5 har kvaliteten at uanset hvor du befinder dig, vil du altid have adgang til dine regnskabsdata – såfremt du har adgang til en internetforbindelse. Det gør, at C5 løsningen altid vil være tilgængelig for din bogholder og revisor. Ja endda fra sommerhuset, hvis det skulle være relevant.
For en fast pris hver måned sørger vi for backup af dine data, og med den nyeste version af Microsoft C5, er det stadigvæk muligt at køre C5 finanssystemet i årene frem. I C5 er der fleksibilitet til at oprettet nye brugere og lukke dem ned igen fra måned til måned.

Vedligeholdelse og drift af fremtidigt finanssystem:

Vær opmærksom på at Microsoft har meddelt at datoen d. 5/1-2017 er sidste dag, hvor man kan købe og registrere en Microsoft Classic Dynamics C5.

Er der brug for support på et eksisterende C5 eller brug for en ny løsning, så som Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft Dynamics 365, så kontakt Fiks IT allerede i dag.