SUPPORTINDHENT TILBUD

Hosted C5

 Skift fra C5 til en fremtidssikret og skalerbar løsning i dag, og opnå store rabatter. Vi yder selvfølgelig hosted C5 support, så længe behovet er der. Læs mere nedenfor. 

Skift-fra-hosted-c5-til-dynamics-365-business-central

Skift fra C5 til Dynamics 365 Business Central i dag – og opnå en stor besparelse!

Ejer du allerede en C5 licens, har du nu mulighed for at slippe billigere når du skal skifte til et nyt system, hvis du vælger Dynamics 365 Business Central. Microsoft har meldt ud at C5 lukker ned for de lejede licenser i udgangen af 2018. Det vil sige, for dig som ejer din C5 licens, er det stadig muligt at bruge den, men der vil ikke længere komme opdateringer hertil. Vores klare anbefaling vil være for dig at skifte over til Dynamics 365 Business Central. Det skal hertil siges at der er nogle rigtig flotte rabatter du kan opnå!⬇

Har du købt din C5 licens samt moduler før 6. oktober 2013?

Så har du en kæmpe fordel!
Du kan nemlig KVIT og FRIT ombytte din C5 løsning til en Hosted Dynamics 365 Business Central (OnPrem) uden ekstra licensomkostninger. 

  

 

Har du købt din C5 licens samt moduler efter 6. oktober 2013?

Så frygt ikke, du kan stadig opnå en flot besparelse!
Du kan her overføre din licensværdi til Hosted Dynamics 365 Business Central.
Er din C5 licensværdi = 50.000 kr. så trækker vi 50.000 kr. fra prisen på din nye Hosted Dynamics 365 Business Central licens.

Har du købt din C5 licens samt moduler før og efter 6. oktober 2013?

Hvis dette er tilfældet, har du det man kan kalde en “mix-licens”. I dette tilfælde vil konverteringen være en “funktions-konvertering”, hvor antallet af brugere og moduler du har konverteres 1 til 1. Dette vil sige, har du et modul der ikke eksisterer i Dynamics 365 Business Central er værdien af dette modul tabt, desværre.

* For at opnå retten til de to ovenstående tilbud, kræver det et aktivt opdateringsabonnement (opsagte opdateringsabonnementer skal genaktiveres før tilbuddet kan benyttes).

Hvorfor udløber C5?

Du har nok hørt at Microsoft har valgt at stoppe udviklingen af Dynamics C5 i udgangen af 2018. Dette skyldes teknologien bag økonomiprogrammet C5 er forældet. Løsningen lever ikke længere op til de moderne teknologiske muligheder der er til rådighed i dag. Kunderne stiller andre krav, fx er Dynamics C5 ikke 100% online i skyen, løsningen er ikke skalérbar, giver ikke mulighed for applikationer, integrationer eller flere forskellige sprogversioner. Samtidig er C5 et lokalt program som kun tilbydes i to lande Danmark og Island, det harmonerer ikke med Microsoft fremtidige strategi om at levere applikationer, der er tilgængelige i hele verdenen. Bliv afklaret på din situation og hvilken betydning det har for dig.

Dine nye muligheder når hosted C5 udløber!

For dig som har købt din egen C5 licens, er der mere end én mulighed, når Microsoft stopper med udvikling og opdateringer til C5.

 

1. Fortsæt med din allerede eksisterende løsning

Når Microsoft stopper med udviklingen af Dynamics C5, vil der ikke komme flere opdateringer eller hotfixes. Hvis du har købt din egen Microsoft Dynamics C5 licens, kan du fortsat bruge C5-programmer også når år 2019 starter, så længe din PC/server tillader det. Vi fortsætter med at supportere din allerede eksisterende C5-løsning. Det vil være vores klare anbefaling at du vælger at skifte ERP-program i stedet for at beholde din eksisterende løsning – der er ingen grund til at blive ved med at skubbe pinen foran dig, for der vil komme et tidspunkt hvor du har brug for nye muligheder – så hvorfor ikke skifte i dag?

2. Skift til et fremtidssikret system

Afløseren til C5 er allerede klar, og har været klar noget tid nu. Det giver dig nye muligheder for at arbejde endnu mere effektivt og fleksibelt fra forskellige enheder. Vi har stor erfaring med at skifte kunder fra en eksisterende C5-løsning til en Dynamics 365 Business Central. Ved at skifte til Dynamics 365 Business Central opnår du alle fordelene ved et fremtidssikret forretningssystem hosted eller i skyen.
Du kan nemt udvide din løsning efter behov, med de mange applikationer i Business Central er det kun fantasien som sætter begrænsningen, er der ikke i forvejen i standardløsningen applikationer som opfylder dit behov, er det muligt at udvikle en løsning som passer perfekt til dig. Dynamics 365 Business Central giver nem integration til blandt andet mange af Microsofts andre produkter, såsom Office 365, PowerBI og med flere.

Dafina-Uniconta-forhandler

Alternativet til Dynamics 365 Business Central – Uniconta

Manden der udviklede C5 i sin tid, Erik Damgaard, har over den sidste årrække dannet systemet Uniconta. Har du en C5 løsning i dag, og er din virksomhed hovedsageligt fokuseret omkring finans og eventuelt lager, så kan Uniconta være en oplagt mulighed for dig.