SUPPORTINDHENT TILBUD

Hosted Exchange

Få en professionel og effektiv måde at administrere jeres e-mail, kalender og kontakter på. Microsoft’s Exchange server har gennem en årrække været standarden når man har snakket mail-løsninger.

Office 365 programmer
Hosted Exchange - mail, kalender, kontakter

Hosted Exchange – mail, kalender og kontakter:

Med en Hosted Exchange løsning hos Fiks IT får i mulighed for at tilgå jeres mail, kalender og kontakter fra alle digitale enheder som fx smartphone, tablet, bærbar og almindelig computer. Alle enheder vil altid være opdaterede – hvis de er på Internettet – og løsningen vil løbende synkronisere alle ændringer til alle enheder.

Spar på etablerings- og løbende udgifter:

Det kræver meget opsætning og vedligehold, samt store udgifter til både software, hardware og strøm at investere i en Exchange server. En Hosted-Exchange løsning giver mulighed for at spare alle etablerings omkostninger og løbende udgifter ved at have en Exchange server stående.

Ved at benytte en løsning med Hosted Exchange hos Fiks IT, får I som virksomhed, en fast månedlig pris pr. postkasse inklusiv support, som kan skaleres op og ned – løbende – i forhold til hvor mange medarbejdere der er.

Hosted Exchange - spar penge
Hosted Exchange - beskytter dine data

Sikkerhed og valide data:

Vi giver en fast pris på at overføre en allerede eksisterende løsning. Vi ordner alt det praktiske, og vi stopper først når løsningen kører helt som aftalt.

Hosted Exchange hjælper med at beskytte data. Løsningen beskyttes med redundante systemer og redundante lokationer, så vi kan garantere 99,9% oppetid. På den måde kan i være sikre på, at jeres mail altid fungerer.