SUPPORTINDHENT TILBUD

Hosted Navision

Står du med behov for et større finanssystem end det du benytter i dag, så er Microsoft Dynamics Navision helt sikkert et af de bedste bud på markedet.

Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner
Hosted Navision - lad Fiks IT gøre arbejdet for dig

Lad Fiks IT gøre arbejdet:

Vi står for drift og vedligehold. I står for det vi ved I er gode til – nemlig at drive Jeres virksomhed. Spar bekymringerne om backup og sikkerhed. Vi sørger for det hele, så I kan spare penge i det lange løb og samtidig sove trygt om natten – velvidende at der er professionelle der varetager de yderst forretnings-kritiske opgaver vedrørende jeres regnskab.
Hosted Navision løsningen vil I altid kunne tilgå via en lokalt installeret Windows klient på en computer, eller I kan tilgå jeres regnskab direkte fra en browser via den indbyggede webklient.

Hosted Navision også ved overgang fra andet regnskab:

Har I brug for en Navision-konsulent til at hjælpe med at flytte fra et tidligere regnskab, så kan vi også være behjælpelige med dette. Vi klarer alt det praktiske efter vi har lagt en udførlig plan for hvilke data der skal flyttes. Har I brug for specielle til retninger, kan vi selvfølgelig også supportere dette. Vores konsulenter har bred erfaring fra næsten alle typer virksomhed – uanset størrelse.

Giv os et kald, så svarer vi på alle de relevante spørgsmål I måtte have. Vi kommer også meget gerne ud forbi Jer og holder et uforpligtende møde.

Navision Partner:

Har jeres virksomhed behov for rådgivning og-/eller vejledning indenfor Navision, så tilbyder Fiks IT også dette.