SUPPORTINDHENT TILBUD

Hosted SharePoint

Office 365 programmer

Hosted SharePoint – samarbejde og videndeling:

Hosted SharePoint er for virksomheder der blandt andet vil have enklere adgang til dokumenter og social information, uanset om der arbejdes på computer, tablet eller telefon og uafhængig af lokation. Få flere fordele ved enklere adgang til dokumenter, det understøtter samarbejde og vidensdeling i virksomheden.

Hosted SharePoint hos Fiks IT:

Fiks IT tilbyder overblik og nem adgang til dokumenter i en Hosted SharePoint løsning, der også danner platformen til det lokale Intranet i mindre og mellemstore virksomheder. I kender sikkert udfordringen der er opstået i takt med stigende datamængde og behov for at informere alle medarbejdere.

Hvor placeres og deles dokumenter og social information, på en forenklet måde, så det er med til at organisere og styrke viden og samarbejdet i virksomheden?

Hosted SharePoint - Fiks IT

Hosted SharePoint – enkel adgang til fælles informationer:

Hosted SharePoint giver bedre tilgængelighed til datamapper. Med en SharePoint løsning fås adgang til relevant information på tværs af enheder og lokationer
Med en Hosted SharePoint får I mulighed at oprette et intranet platform. Intranettet er et fælles socialt samlingssted, hvor det handler om dokumentstyring, projektstyring, vidensdeling og de mere sociale informationer.

Hosted SharePoint opsætter vi gerne i kombination med OneDrive for Business. Ved at synkronisere data fra SharePoint ned på computeren opnås tilgængelighed, selv når der ikke er tilgængelig internetforbindelse. Dokumenter bliver automatisk synkroniseret når internetforbindelsen igen er oprettet.

Hosted SharePoint afløser filserveren:

Ved en lokal server kræves der tid til opsætning og vedligehold, samt udgifter til software, hardware og strøm. En Hosted SharePoint løsning giver mulighed for at spare alle etableringsomkostninger og løbende udgifter i forhold til at have en filserver stående.
Med en Hosted SharePoint løsning hos Fiks IT hjælper vi med at opsætte løsningen så I kommer godt fra start. Vi sørger for at administrere sikkerhed i form af rettighedsstyring til SharePoint mapper.

Er der brug for support eller mere information er du velkommen til at kontakte os.

Spar penge på Hosted SharePoint