SUPPORTINDHENT TILBUD

HP EliteBook 800

Premium serien fra HP. Det betyder den er pakket med alle de bedst features og avancerede sikkerhedsteknologier. Få et overblik på siden her over hvad en HP EliteBook 800 kan klare. Vi anbefaler de to modeller som hedder: HP EliteBook 840 og HP EliteBook 850.

HP EliteBook 800 med et enestående design

HP EliteBook 800 serien har et enestående nyt design. Den ultraslanke og præcisionsfremstillede computer er i aluminium, den har en smal skærm, den kan tages med overalt – og så er den utroligt flot. Den ultralyse skærm tilpasser sig til ethvert miljø, hvilket giver en optimal visuel oplevelse uanset hvor du arbejder henne.

 

Sikkerhed i topklasse

HP EliteBook 800 serien er bygget på et sikkert grundlag, du er beskyttet imod fremtidens malwaretrusler takket være selvhelbredende, hardwareforstærkende og håndterbare sikkerhedsløsninger fra HP. HP Sure Start Gen4 og HP Sure Click beskytter alt på din computer, lige fra BIOS til browseren.

Knivskarpt samarbejde

HP EliteBook 800 serien sikre dig krystalklare og knivskarpe opkald, takket være avancerede samarbejdsfunktioner såsom HP Noise Cancelattion. De kraftige højtalere på toppen af computeren giver en fantastisk lyd. HP Pricay Camera giver dig mulighed for at have opkald hvor du selv vælger om dit kamera er aktivt eller ej. 

Beskyt dit privatliv

Kender du det, du sidder og arbejder i et offentligt rum? Men du føler at andre kigger dig over skuldrene. Det har HP sørget for ikke længere er muligt, med HP Sure View er du sikret at det kun er dig som kan følge med i det der sker på din skærm.  

HP-800-serien

HP EliteBook 800 serien

Lad intet stå i vejen for dig, kom sikkert igennem din arbejdsdag med alle de indbyggede sikkerhedsfunktioner som er i HP’s premium serie. Din computer er altid beskyttet med den hardwareforstærkende, selvhelbredende beskyttelse i form af HP Sure Start, der automatisk genopretter BIOS.

Sikkerhed i fokus!

HP Sure Click er din sikkerhed for at dine ansatte i virksomheden ikke klikker på et usikkert link. Sure Click beskytter nemlig din pc, så har du intet at frygte.