SUPPORTINDHENT TILBUD

HP Computer

Hvilken HP computer passer til dit behov? Med en computer fra HP er du sikker på at få en alsidig og hurtig computer. Der egner sig perfekt til erhvervsbrug.

HP ProBook 440

Den lille sprinter

Derfor bliver du glad for denne computer:

 • Ultraslankt design
 • Billig og smart, kraftige processorer
 • Sikkerhed, robusthed, forbindelser

Denne HP computer har et ultratyndt design, som gør det nemt for dig at tage din laptop med på farten. Denne har en fantastisk ydeevne og lang batteritid, som gør den helt ideel til at tage med ud af huset. I denne HP ProBook 440 får du et udvidet udvalg af sikkerhedsfunktioner. Den egner sig især godt til erhvervsbrug og har et robust kabinet og et hav af tilslutningsmuligheder som kan tilpasses dine behov. Den har kraftige processorer, et stærkt grafikkort og en lang batterilevetid. Det er det oplagte og prisbevidste valg, som er ideel til erhvervsbrugere der ønsker en innovativ løsning, grundlæggende sikkerhed og multimediefunktioner.

 

HP-computer-ProBook-440
HP-computer-Probook-450

HP ProBook 450

Sprinteren

Derfor bliver du glad for denne HP computer:

 • Prisbillig og smart, ultraslankt design
 • Sikkerhed, robusthed, forbindelser
 • Kraftige processorer

Den største forskel på denne HP ProBook 450 og ProBook 440 er størrelsen. HP ProBook 440 har en skærmstørrelse på 14” og denne HP ProBook har en skærm størrelse på 15,6”. Derudover har ProBook 450 også numerisk tastatur.

HP ProBook 450 har et ultratyndt design, som gør det nemt for dig at tage din bærbare computer med dig på farten. Den lange batteritid og den vanvittige ydeevne gør den helt ideel til at tage med ud af huset, om du er på farten, arbejder hjemmefra eller fra en hyggelig lille café. Er sikkerheden vigtig for dig, så er denne helt ideel til dig og din virksomhed. Den indeholder et hav af udvidet sikkerhedsfunktioner. Den egner sig især godt til erhvervsbrug, med dens robuste kabinet og uendelige tilslutningsmuligheder som kan tilpasses til dine behov.

 

HP ProBook 640

Hurtig på farten

Derfor bliver du glad for denne HP computer:

 • Nyt ultraslankt design
 • High performance
 • Nem at have med på farten, med sin 14” skærm

Gør krævende virksomhedsprogrammer hurtigere, takket være en valgfri 8. generations quad-core Intel Core-processor og diskret grafik.

HP ProBook har et moderne design, en fantastisk ydeevne, sikkerhed, håndterbarhed og fleksibilitet, det er alt sammen standard og er perfekt til virksomheder. HP ProBook 640 er ideel til erhvervsbrugere, der ønsker sig en innovativ løsning, med sikkerheden i top. Den er bygget på et sikkert grundlag. Din bærbare et beskyttet mod fremtidens malwaretrusler ved hjælp af selvhelbredende-, hardware-forstærkede og -håndterbare sikkerhedsløsninger fra HP.

Med den smarte kameralukker er du beskyttet mod ondsindet overvågning, og kan være helt sikker på at der ikke er nogen der overvåger dig.

HP-computer-Probook-640
HP-computer-probook-650

HP ProBook 650

Skarp på jobbet

Derfor bliver du glad for denne computer:

 • Opdateret slankt design
 • High performance
 • Med numerisk tastatur og 15” skærm

Denne HP ProBook 650 har en fantastisk 15” skærm og numerisk tastatur. Den største forskel på HP ProBook 640 og 650 er skærm størrelsen og det numeriske tastatur. Ellers er den tilsvarende HP ProBook 640.

Den smarte HP ProBook 650 har en kameralukker som gør at du altid er beskyttet imod ondsindet overvågning, på den måde er du helt sikker på at du ikke bliver overvåget!

HP ProBook 650 har et moderne design, sikkerhed i topkvalitet, er nem at håndterer og har en helt fantastisk ydeevne, den er yderst velegnet til virksomheder. HP ProBook 650 indeholder selvhelbredende-, hardware-forstærkede og -håndterbare sikkerhedsløsninger fra HP, derfor er du beskyttet mod fremtidens malwaretrusler.

HP ProDesk 400

Arbejdshesten

Derfor bliver du glad for denne computer:

 • Kraftig og konfigurer bar
 • Den optager ingen plads på dit skrivebord
 • Få mere computer for pengene

HP ProDesk 400 fylder ikke meget og kan sættes fast på bagsiden af et HP EliteDisplay, du kan også sætte den fast hvor du vil med HP-udstyr. Der kan tilkøbes en ramme så den kan spændes fast under skrivebordet, på den måde er du sikker på at den ikke optager plads på dit skrivebord.

Kom godt igennem din arbejdsdag med en løsning, som nemt kan konfigureres med en 8. generations Intel Core-processor og muligheder såsom Intel Optane-hukommelse, SSD-lagring og op til 32 GB DDR4-hukommelse.

HP-computer-Prodesk-400

HP EliteBook 800 serien

Premium computer fra HP til erhvervsbrug!

 

Elitebook 800 serien har et smukt design og et let at administrere med sikkerhedsfunktioner og avancerede samarbejdsværktøjer, så du kan være produktiv hvor som helst. 

 

HP EliteBook 800 serien

Premium serien

En  HP EliteBook fra 800 serien er en seriøs arbejdshest somn især egner sig godt til erhvervsbrug. Den er spækket med mange fede features, såsom udviddede sikkerhedspakker, et smukt slankt design og meget mere.

Den ultralyse skærm tilpasser sig ethvert miljø, hvilket giver dig en optimal visuel oplevelse, uanset hvor du arbejder.

800 serien er verdens mest sikre PC’er. De avancerede sikkerhedsfunktioner giver dig mulighed for at være online sikkert og undgå visuelle hackere. Den kan overvåge og genoprette BIOS i hukommelsen automatisk.

 

HP-computer-EliteBook-840

HP EliteBook 840

Premium computer

Derfor bliver du glad for denne computer:

 • Den mest sikre og brugervenlige PC
 • Stilsikkert design
 • Skarp til samarbejde

HP EliteBook 840 har en refleksfri 14” skærm, så den er nem at have med på farten. Hvis du vælger denne PC fra HP, er du beskyttet imod fremtidens malwaretrusler, vedhjælp af selvreparerende, hardware-forstærkende og håndterbare sikkerhedsløsninger fra HP. HP Sure Start Gen5[4] og HP Sure Click[5] er med til at beskytte alt på din computer lige fra BIOS til browseren.

Samarbejde har aldrig været nemmere! Med denne pc fra HP får du nemlig krystalklare opkald, takket være avancerede samarbejdsfunktioner såsom HP Noice Cancellation. De er 3 mikrofoner og samarbejdstasterne sørger for at du får mest muligt ud af dine pc-opkald, tilsammen med de kraftige højtalere på toppen som giver en fantastisk lyd, er du sikret den bedste oplevelse med din HP Elitebook 840.

HP EliteBook 850

Premium computer

Derfor bliver du glad for denne computer:

 • Den mest sikre og brugervenlige PC
 • Stilsikkert design
 • Skarp til samarbejde

HP EliteBook 850 har en 15” refleksfri skærm, så den er perfekt til at arbejde over alt på. Ligesom med 840 modellen er du beskyttet imod fremtiden malwaretrusler. HP EliteBook 840 og 850 kan de samme ting, den største mærkbare forskel er skærm størrelsen, samt at 850’eren har numerisk tastatur.

HP-computer-EliteBook-850