SUPPORTINDHENT TILBUD

HP EliteBook 800

Premium-serien fra HP. Det betyder, at den er pakket med alle de bedste features og mest avancerede sikkerhedsteknologier. Få et overblik på siden her over hvad en HP EliteBook 800 kan klare. Vi anbefaler to modeller: HP EliteBook 840 og HP EliteBook 850.
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om HP EliteBook 800

HP EliteBook 800 med et enestående design

HP EliteBook 800-serien byder på et enestående nyt design. Den ultraslanke og præcisionsfremstillede computer er i aluminium og har en smal skærm, der kan tages med overalt – og så er den utrolig flot. Den ultralyse skærm tilpasser sig til ethvert miljø, hvilket giver en optimal visuel oplevelse, uanset hvor du arbejder henne.

 

Sikkerhed i topklasse

HP EliteBook 800-serien er bygget på et sikkert grundlag, så du er beskyttet mod fremtidens malwaretrusler takket være selvhelbredende, hardwareforstærkende og håndterbare sikkerhedsløsninger fra HP. HP Sure Start Gen4 og HP Sure Click beskytter alt på din computer, lige fra BIOS til browser.

Knivskarpt samarbejde

HP EliteBook 800-serien sikrer dig krystalklare og knivskarpe opkald takket være avancerede samarbejdsfunktioner som HP Noise Cancellation. De kraftige højttalere på toppen af computeren giver en fantastisk lyd. HP Privacy Camera giver dig mulighed for at have opkald, hvor du selv vælger om dit kamera er aktivt eller ej. 

Beskyt dit privatliv

Kender du det? Du sidder og arbejder et offentligt sted. Men du føler, at andre kigger dig over skuldrene. HP har sørget for, at det ikke længere er et problem. Med HP Sure View er du sikker på, at det kun er dig, som kan følge med i det der sker på din skærm.

HP-800-serien

HP EliteBook 800 serien

Lad intet stå i vejen for dig. Kom sikkert igennem din arbejdsdag takket være alle de indbyggede sikkerhedsfunktioner i HPs premium serie. Din computer er altid beskyttet med hardwareforstærkende, selvhelbredende sikkerhedsfunktioner som fx HP Sure Start, der automatisk genopretter BIOS.

Sikkerhed i fokus!

HP Sure Click er din sikkerhed for, at dine ansatte ikke  kommer til at invitere sikkerhedstrusler indenfor ved klikke på et usikkert link. Sure Click beskytter nemlig jeres pc’er… så har du intet at frygte.

Kontakt?
Du kan altid skrive eller ringe til os 

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.