SUPPORTINDHENT TILBUD

HP Elite Dragonfly

Dragonfly er HPs nye bud på en ultralet konvertibel laptop til virksomheder. Med sin startvægt på under et kilo er HP Elite Dragonfly den letteste og mest sikre x360 laptop i verden.
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om HP Elite dragonfly

Utrolig let

HP Elite Dragonfly har en startvægt på under et kilo og giver dig en ny grad af frihed, når du er på farten. Dragonfly er spækket med avancerede sikkerhedsfunktioner og har en batterilevetid på helt op til 24 timer.

Så uanset hvor du befinder dig, kan du arbejde trygt og uforstyrret. Hvis man da ser bort fra alle de beundrende blikke din Dragonfly sikkert vil tiltrække med sit skarpe design og den særlige Deep Blue finish.

Link til promovideo for HP Elite Dragonfly (ny fane)

Parat til at imponere dig

Dragonfly er verdens letteste x360 konvertible laptop til virksomheder. Trods det kompakte design er den er udstyret med en touchskærm på hele 13.3”. Den ultralyse skærm og Wi-Fi i Gigabit-klassen gør videomøder til en fornøjelse.

Fik vi nævnt, at Bang & Olufsen leverer lyden i de fire højttalere? HP Elite Dragonfly leveres i en robust konstruktion med en særlig overfladebelægning, der modvirker pletter og fingeraftryk.

Stor skærm og enestående mobilitet

Skærm-til-kabinet forholdet på Dragonfly betyder, at du får en skærmstørrelse, der normalt sidder på større og tungere enheder. Den lave vægt og batteritid til hele dagen giver dig enestående mobilitet.

Skærmen er en af de store oplevelser ved Dragonfly. Du kan vælge mellem tre typer: Den ultralyse FHD 1000 nits skærm, 4K HDR 550 nits UHD med enestående farver eller FHD 400 nits Low Power-skærmen, som får batteriet til at holde endnu længere.

Dragonfly-som-tablet

Ro i sindet mens du arbejder

Bliver de beundrende blikke lovlig nysgerrige efter at se, hvad der foregår på din skærm, kan du altid aktivere HP Sure View. Dermed bliver skærmen mørk, medmindre du sidder lige foran den. Med en finger kan du ganske enkelt lukke shutteren til kameraet. Så er du også sikret mod overvågning.

HP Elite Dragonfly er udstyret med HPs mest avancerede sikkerhedsfunktioner, der arbejder sammen om at skabe et solidt forsvar mod trusler. HP Sure Sense beskytter mod virus og malware. Det lydsvage tastatur med bagbelysning giver lige den sidste ro på, så du kan fordybe dig helt i dit arbejde.

Lyd i særklasse

Du er sikret optimale forhold til opkald, konference eller underholdning, for Dragonfly byder på lyd i særklasse. Slip for baggrundsstøj med HP Noise Cancellation og nyd i stedet lyden fra de fire dedikerede forstærkere og B&O-højttalerne. Så har du videomøder og underholdning i virkelig høj kvalitet.

Dragonfly-paa-et-bord
Dragonfly-lettere-end-luft

Let og utrolig robust

Din Dragonfly skal kunne holde til lidt af hvert, når du har den med overalt. Den er fremstillet i ét stykke magnesium og certificeret efter militære standarder. Det er robust kvalitet.

I konstruktionen er der fokuseret på at bruge vægtbesparende materialer uden at ofre holdbarhed og kvalitet. Dragonfly er beskyttet af en belægning i fire lag med en oleofobisk belægning yderst, der holder overfladen fri for fedtpletter.

Elegance og overblik

Dragonfly betyder guldsmed. Guldsmeden er elegant og kan se og flyve i alle retninger. HP Elite Dragonfly leveres i en særlig Deep Blue finish inspireret af guldsmedens farve. Du får desuden det samme overblik og den samme elegance i en konvertibel laptop, der næsten er lettere end luft.

Dragonfly-lukket

Kontakt?
Du kan altid skrive eller ringe til os 

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.