FIKS IT

Hvad er Dynamics 365?

Dynamics 365 er den optimale løsning til den mindre virksomhed, med behov for et ERP system som skal være skalerbart, ny tænkende, nem at navigere rundt i, og uden de store implementerings omkostninger.
Nav enheder

Hvad er Dynamics 365?

Har din virksomhed endnu ikke overvejet Microsoft Dynamics 365?

Her er to gode grunde til hvorfor D365 er værd at overveje:

  • Virksomheder med Dynamics kan forvente en lang række nye muligheder, samt et stort udvalg af forretnings applikationer, hvor der hele tiden kommer nyt til.
  • Med Dynamics 365 får din virksomhed adgang til moderniserede og gennemtænkte forretningsapplikationer, der gør digitalisering af din virksomhed meget nemmere, det hele sker i én samlet løsning, hvorfra du kan styre dit ERP (Finans system) og dit CRM (salg, marketing og kundeservice system).

Men hvad er Dynamics 365 så?

Dynamics 365 er et Microsoft system som giver dig mulighed for at sammenkoble ERP (Finans system) med CRM (salg, marketing og kundeservice system) ved hjælp af kun et værktøj.
Med det nye Microsoft Dynamics 365 bliver det muligt at have alle dine bedste Microsoft redskaber ved hånden hele tiden. Der er mange nye features i det nye system, hvor du kan koble din ERP og CRM sammen, der er også andre systemer i applikationen, der operer og kommunikerer på tværs af hinanden som ét stort system.

Så det betyder for dig

…at Dynamics 365 samler alle kræfterne fra fx Power BI, Office 365 og Azure, så dine største udfordringer nemt kan løses i et enkelt system. Udover de systemgrundlæggende applikationer, så findes der på nuværende tidspunkt over 100 apps i Appsource (kan sammenlignes med Appstore/Play Butik), som er applikationer der kan tilføjes til Dynamics 365 systemet efter behov. Hvis der ikke findes en applikation som matcher dit behov, kan Fiks IT udvikle en specielt til dig.

Microsoft Dynamics 365 gør det muligt at digitaliserer din virksomhed skridt for skridt, i et tempo som alle dine ansatte kan være med på. Løsningen er skalerbar og kan udvides i forbindelse med at din virksomhed udvikler sig og vokser.

Du kan fx starte med CRM systemet (Customer Relations Management), hvor du efterfølgende kan bygge ovenpå med andre dele af Dynamics 365 systemet fx, Finanssystemet, Power BI osv.

Dynamics 365 er et abonnement baseret løsning, og derfor er det muligt for dig, at vælge fra eller til alt efter hvordan din virksomhed udvikler sig, helt ned på brugerniveau. Der er ingen ekstra udgifter i forbindelse med hosting da løsningen er 100% cloud baseret.

Har du brug for hjælp til opsætning af Dynamics 365 i din virksomhed? Så kontakt os her.

Vi sidder klar med mere end én Dynamics ekspert.

Hos Fiks IT ser vi Dynamics 365 som et banebrydende produkt som vi forventer bliver en ”game-changer” for rigtig mange virksomheder og distributører – skal vi hjælpe dig med at komme i gang allerede I DAG?

Kom igang med Dynamics 365 allerede i dag!

Når dit behov for Dynamics 365 opstår, så har vi ekspert hjælp klar til at hjælpe dig godt i gang! Vi sørger for altid at været opdateret på nyeste viden, vi er klar til at rådgive og vejlede dig når du er klar til at skifte dit gamle system ud til et mere produktivt og nytænkende et.  

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg fiks IT på LinkedIn
Følg Fiks IT på Facebook
Følg Fiks IT på Instagram

Seneste blog indlæg

Vedhæft en mail i Outlook

Vedhæft en mail i Outlook

FIKS IT Hvordan vedhæfter man en mail, til en anden mail i Outlook? Af og til har man brug for at vedhæfte en mail til en anden mail i Outlook, det kan fx være når man skal videre sende et tilbud, en oplysning eller en helt anden information.  Hvordan vedhæfter man en...

læs mere
NAV udgår?

NAV udgår?

FIKS IT NAV udgår?Der sker store ting på NAV fronten det kommende år. Vi ved derfor der kan opstå rigtig mange spørgsmål, for hvad betyder det egentligt? Vi har derfor allieret os med vores NAV & Dynamics 365 Business Central ekspert Lars Hedegaard, og stillet ham...

læs mere
Skab et mobilt arbejdsområde

Skab et mobilt arbejdsområde

FIKS IT Sådan skaber du et mobilt arbejdsområde!Er du en af de mange danskere, der skiftevis arbejder hjemmefra, på kontoret, i mødelokalet, i sofaen, ved skrivebordet og ved køkkenbordet? Vores moderne arbejdsmuligheder følger mange udfordringer med sig, og du kan...

læs mere