Fiks IT

Hvad er Dynamics 365?

Dynamics 365 er den optimale løsning til den mindre virksomhed, med behov for et ERP system som skal være skalerbart, ny tænkende, nem at navigere rundt i, og uden de store implementerings omkostninger.

Nav enheder

Hvad er Dynamics 365?

Har din virksomhed endnu ikke overvejet Microsoft Dynamics 365?

Her er to gode grunde til hvorfor D365 er værd at overveje:

  • Virksomheder med Dynamics kan forvente en lang række nye muligheder, samt et stort udvalg af forretnings applikationer, hvor der hele tiden kommer nyt til.
  • Med Dynamics 365 får din virksomhed adgang til moderniserede og gennemtænkte forretningsapplikationer, der gør digitalisering af din virksomhed meget nemmere, det hele sker i én samlet løsning, hvorfra du kan styre dit ERP (Finans system) og dit CRM (salg, marketing og kundeservice system).

 

Men hvad er Dynamics 365 så?

Dynamics 365 er et Microsoft system som giver dig mulighed for at sammenkoble ERP (Finans system) med CRM (salg, marketing og kundeservice system) ved hjælp af kun et værktøj.
Med det nye Microsoft Dynamics 365 bliver det muligt at have alle dine bedste Microsoft redskaber ved hånden hele tiden. Der er mange nye features i det nye system, hvor du kan koble din ERP og CRM sammen, der er også andre systemer i applikationen, der operer og kommunikerer på tværs af hinanden som ét stort system.

 

Så det betyder for dig

…at Dynamics 365 samler alle kræfterne fra fx Power BI, Office 365 og Azure, så dine største udfordringer nemt kan løses i et enkelt system. Udover de systemgrundlæggende applikationer, så findes der på nuværende tidspunkt over 100 apps i Appsource (kan sammenlignes med Appstore/Play Butik), som er applikationer der kan tilføjes til Dynamics 365 systemet efter behov. Hvis der ikke findes en applikation som matcher dit behov, kan Fiks IT udvikle en specielt til dig.

Microsoft Dynamics 365 gør det muligt at digitaliserer din virksomhed skridt for skridt, i et tempo som alle dine ansatte kan være med på. Løsningen er skalerbar og kan udvides i forbindelse med at din virksomhed udvikler sig og vokser.

Du kan fx starte med CRM systemet (Customer Relations Management), hvor du efterfølgende kan bygge ovenpå med andre dele af Dynamics 365 systemet fx, Finanssystemet, Power BI osv.

Dynamics 365 er et abonnement baseret løsning, og derfor er det muligt for dig, at vælge fra eller til alt efter hvordan din virksomhed udvikler sig, helt ned på brugerniveau. Der er ingen ekstra udgifter i forbindelse med hosting da løsningen er 100% cloud baseret.

Har du brug for hjælp til opsætning af Dynamics 365 i din virksomhed? Så kontakt os her.

Vi sidder klar med mere end én Dynamics ekspert.

Hos Fiks IT ser vi Dynamics 365 som et banebrydende produkt som vi forventer bliver en ”game-changer” for rigtig mange virksomheder og distributører – skal vi hjælpe dig med at komme i gang allerede I DAG?

 

Kom igang med Dynamics 365 allerede i dag!

Når dit behov for Dynamics 365 opstår, så har vi ekspert hjælp klar til at hjælpe dig godt i gang! Vi sørger for altid at været opdateret på nyeste viden, vi er klar til at rådgive og vejlede dig når du er klar til at skifte dit gamle system ud til et mere produktivt og nytænkende et.  

Seneste blog indlæg

Hvordan bruges Office 365?

Fiks IT Hvordan bruges Office 365? Office 365 er nytænkende og revolutionerende. Microsoft har sat fokus på produktivitet og funktionalitet. I denne process har de udviklet så mange applikationer, at det kan være svært at gennemskue hvor og hvornår man skal bruge...

læs mere

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Genvejstaster Navision

Fiks IT Genvejstaster Navision Genvejstaster Navision - vi har samlet de mest brugte Dynamics NAV genveje til dig, som dagligt arbejder med NAV og gerne vil udvikle dig. Genvejstaster Navision Der er fokus på produktivitet og effektivisering af arbejdsgange når vi...

læs mere