SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

 Hvad er Teams?

Se videoen i bunden af siden og få en guidet tur igennem Teams. Du kan også bare vælge at læse mere om hvad Teams er herunder.

Vidste du, at når du opretter et møde i Microsoft Teams, synkroniseres din kalender automatisk med din Outlook-kalender?

Hvad er Teams?

Microsoft Office 365 handler især om samarbejde, og Teams er den helt rigtige app til formålet. Teams hjælper dig og dit team med at organisere sig, føre samtaler ét sted og video-chatte. Du kan desuden tilføje et hav af ekstra applikationer i form af faner, såsom Microsoft Planner, Excel, Power BI, PowerPoint, Adobe Creative Cloud, SharePoint, Word, Evernote og meget mere.

Du kan bruge Teams til flere forskellige ting. I venstre side af Teams kan du se alle de teams, du er medlem af. I hvert team kan du oprette en kanal, som vil hjælpe dig til at holde styr på dine forskellige arbejdsopgaver. Sådan kommer du godt i gang med at bruge Teams.

Hvad bruger man Kanaler i Teams til?

Kanaler i Teams kan flere forskellige ting: De kan fungere som et ”chat room” for dine teams, så du og dine kolleger kan have fokuserede samtaler i de pågældende kanaler. Det vil sige, at du fx kan oprette et Team, som hedder ”Markedsføring”. I det Team kan du oprette alle de kanaler, du har behov for. Det kan fx være ”Sociale medier”. I den kanal kan du eller de øvrige medlemmer tilføje flere forskellige faner, og I kan chatte om det, som har relevans for den pågældende kanal. Det kunne fx være: gode idéer, SoMe kalender, Planner, oprette chat-samtaler hvor I kan dele idéer eller snakke om kommende tiltag. Dette er blot et eksempel, og som nævnt kan I oprette alle de kanaler I har behov for i virksomheden.

Når en kanal er oprettet, kan du og dine teammedlemmer altid chatte direkte i kanalen om lige netop det emne kanalen omhandler. På denne måde hjælper det jer med at holde et overblik over, hvilke kommentarer og tanker der er til den pågældende kanal.

Hvis en kanal er vigtig for dig, kan du tilføje den til favoritter ved at holde din mus over kanalen. Der vil vise sig tre prikker ved siden af kanalens navn, og du kan vælge favoritter. På den måde vil du få notifikationer i din Outlook-mail, så du aldrig går glip af nye ting der sker i den pågældende kanal.

Vil du fjerne en kanal fra dine favoritter, kan dette gøres på præcis samme måde. Dine favoritkanaler vil altid blive vist i venstre side af Teams.

Hvad kan man i Microsoft Teams?

Der er et hav af muligheder i Microsoft Teams, du kan blandt andet:

  • Oprette kanaler – eller finde de kanaler du tilhører. I kanaler kan du holde møder, have samtaler og dele filer.
  • Oprette møder – du kan se alt du har planlagt for den pågældende dag eller uge. Planlæg et nyt møde. Din kalender i Teams synkroniseres automatisk med din Outlook-kalender.
  • Foretage opkald i Teams – hvis din virksomhed har konfigureret dette.
    Du kan ringe til hvem som helst, selvom de ikke bruger Teams.
  • Aktivitet – du kan se alle dine ulæste meddelelser, @-omtaler, svar og meget mere.
  • Ugentlige Facebook rapporter – du har mulighed for at få ugentlige rapporter fra din Facebook side – så du kan se hvordan det går, dette giver et hurtigt overblik.
  • Oprette faner – Dette kunne fx være applikationen Planner. 
  • Og meget mere… Test selv af hvad der giver mest mening for dig og dit team.

Lær mere om oprettelse af kanaler i Teams, eller lær mere om Planner i Teams. 

Vil du vide mere om Teams?
Skriv til os 
eller ring på 69 88 49 39

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.

Seneste blog indlæg

Office 365 bliver til Microsoft 365

Office 365 bliver til Microsoft 365

FIKS IT Office 365 bliver til Microsoft 365Den 21. april 2020 ændrede Microsoft navnene på deres Office-pakker fra Office 365 til Microsoft 365. Indholdet og priserne er der ikke lavet om på.Men hvorfor valgte man så at tage dette skridt?Office 365 bliver til...

læs mere
Afskrivning af anlæg i Business Central

Afskrivning af anlæg i Business Central

FIKS IT Afskrivning af anlæg i Business CentralAfskrivning af anlægsaktiver kan opsættes til at køre automatisk i Dynamics 365 Business Central. Det kan hjælpe dig med at være på forkant og spare dig mange timers arbejde.afskrivning af...

læs mere
Teknisk gæld

Teknisk gæld

FIKS IT Teknisk gæld - og hvordan du slipper af med denTeknisk gæld er noget der opbygges over tid, når IT-systemer, programmer og hardware forældes. Det kan koste på produktivitet, sikkerhed, konkurrenceevne og medarbejdertilfredshed, hvis gælden ikke håndteres.Hvad...

læs mere