SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

 Hvad er Teams?

Se videoen i bunden for en guidet tur igennem Teams. Du kan også bare vælge at læse mere om hvad Teams er herunder.

Vidste du godt, når du opretter et møde i Microsoft Teams, synkronisere din kalender automatisk med din Outlook-kalender?

Hvad er Teams?

Microsoft Office 365 handler især om samarbejde, Microsoft Teams er den helt rette app. Teams hjælper dig og dit team med at organisere sig, føre samtaler ét sted og video chatte. Du kan desuden også tilføje et hav af ekstra applikationer i form af faner, såsom Microsoft Planner, Excel, Power BI, PowerPoint, Adobe Creative Cloud, SharePoint, Word, Evernote og meget mere.

Du kan bruge Teams til flere forskellige ting, i venstre side af Teams kan du se alle de teams du er medlem af. I hvert team kan du oprette en kanal, som vil hjælpe dig til at holde styr på dine forskellige arbejdsopgaver.

Hvad bruger man Kanaler i Teams til?

Kanaler i Teams, kan flere forskellige ting, det kan fungere som et ”chat room” for dine teams så du og dine kollegaer kan have fokuserede samtaler til de pågældende kanaler. Det vil sige, du kan fx oprette et Team som hedder ”Markedsføring” i det Team kan du oprette alle de kanaler du har behov for, det kan fx være: ”Sociale medier” i den kanal kan du eller de øvrige medlemmer tilføje flere forskellige faner, i kan chatte om det som har relevans for den pågældende kanal. Det kunne fx være: gode idéer, SoMe kalender, Planner, oprette chat samtaler hvor i kan dele idéer eller snakke om de kommende tiltag. Dette var blot et eksempel, som nævnt tidligere kan der oprettes alle de kanaler i har behov for i virksomheden.

Når en kanal er oprettet, kan du og dine team medlemmer altid chatte direkte i kanalen, om lige netop det emne kanalen omhandler. På denne måde hjælper det jer med, at holde et overblik over hvilke kommentarer og tanker der er til den pågældende kanal.

Hvis en kanal er vigtig for dig, kan du tilføje den til favoritter ved at holde musen henover kanalen, der vil vise sig 3 prikker ved siden af kanalens navn, her kan du vælge favoritter. På denne måde vil du få notifikationer i din Outlook-mail så du aldrig går glip af de nye ting der sker, i den pågældende kanal.

Vil du fjerne en kanal fra dine favoritter kan dette gøres på præcist samme måde, dine favoritkanaler vil altid blive vist i venstre side af Teams.

Hvad kan man i Microsoft Teams?

Der er et hav af muligheder i Microsoft Teams, du kan blandt andet:

  • Oprette kanaler – eller finde de kanaler du tilhører. I kanaler kan du holde møder, have samtaler og dele filer.
  • Oprette møder – du kan se alt du har planlagt for den pågældende dag eller uge. Planlæg et nyt møde. Din kalender i Teams synkroniseres automatisk med din Outlook-kalender.
  • Foretage opkald i Teams – hvis din virksomhed har konfigureret dette.
    Du kan ringe til hvem som helst, selvom de ikke bruger Teams.
  • Aktivitet – du kan se alle dine ulæste meddelelser, @-omtaler, svar og meget mere.
  • Ugentlige Facebook rapporter – du har mulighed for at få ugentlige rapporter fra din Facebook side – så du kan se hvordan det går, dette giver et hurtigt overblik.
  • Oprette faner – Dette kunne fx være applikationen Planner. 
  • Og meget mere… Test selv af hvad der giver mest mening for dig og dit team.

Lær mere om oprettelse af kanaler i Teams, eller lær mere om Planner i Teams. 

Start med at bruge Teams allerede i dag!

Vil du lære mere om hvad Teams kan gøre for dig og din virksomhed?
Så tag fat i os i chatten i højre side, kontakt os via mail eller giv os et ring.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg fiks IT på LinkedIn
Følg Fiks IT på Facebook
Følg Fiks IT på Instagram

Seneste blog indlæg

Sæt kode på et Excel ark

Sæt kode på et Excel ark

FIKS ITHvordan sætter man kode på et Excel ark? De fleste af os arbejder jævnligt i Excel, ofte er det vigtige tal vi taster ind. Hvis flere har mulighed for at rette i vores Excel ark, mister vi noget af sikkerheden i at have arket liggende på fx SharePoint. Derfor...

læs mere
Hvad er et ERP-system

Hvad er et ERP-system

FIKS IT Hvad er et ERP-system? Helt kort fortalt, så står ERP for ”Enterprise Ressource Planning” og er et software program. Nu det er slået på plads, hvad er et ERP-system så?  Hvad er et ERP-system? Et ERP-system bliver til dagligt omtalt som et regnskabsprogram...

læs mere
Windows 7 udgår

Windows 7 udgår

FIKS IT Windows 7 udgår - slut med support og sikkerhed! Ja, den er god nok, hvis du har windows 7 på din computer, så står du snart overfor en skillevej. Windows 7 udgår... ... Den 14. januar 2020 ophører supporten. Det betyder at efter denne dato, vil teknisk hjælp...

læs mere