SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

 Hvad er Yammer?

Helt kort, så er Yamer et socialt kommunikations-værktøj, der tilbyder dig en online platform til alt den interne kommunikation på tværs af afdelinger i virksomheden. 

Hvad er Yammer?

Yammer er et socialt kommunikations-værktøj, der tilbyder dig en online platform til intern kommunikation på tværs af organisationer eller afdelinger.

Det lyder jo alt sammen meget fint, men måden du skal se og bruge Yammer på, er som et intranet, hvor alle eller dele i virksomheden kan være i direkte kontakt og involvere sig på tværs af de forskellige arbejdsområder.

Behovet for intern kommunikation har aldrig været større, i takt med at vi bliver bedre til at optimere vores processer kombineret med behovet for vidensdeling og samarbejde imellem medarbejdere stiger.

Hold styr på de vigtige ting med Yammer.

Med Yammer kan du holde styr på vigtige ting, gøre brug af andres viden og bygge videre på eksisterende arbejde. Du kan brug din indbakke til at få vist, prioritere og administrere de vigtigste meddelelser og søge efter eksperter, samtaler og filer.

En anden fordel du får med Yammer er muligheden for at deltage i grupper, for at holde dig opdateret og få kontakt til fællesskabet og samle idéer. Du kan også oprette og redigere dokumenter, tage noter, og dele ressourcer som en gruppe. Derudover kan du deltage i samtaler, synes godt om, besvare og dele indlæg der er relevante for andre eller bruge afstemninger til at få svar fra mange brugere hurtigt.

Ligesom du kender i din mail, kan du hurtigt og let @-omtal en person for at holde vedkommende orienteret eller rose en person i dit netværk for at fejre et godt resultat eller blot for at sige tak, så andre i organisationen kan få et godt indblik i de succeser der sker i de processer I arbejder i. som en lille bonus-mulighed, er det også muligt at vedhæfte en fil, GIF, et billede eller en video for at finpudse dit indlæg, eller bringe lidt humor ind i dit budskab.

Men bare rolig, ligesom alle andre programmer fra Microsoft, kan du naturligvis også bevare kontakten uden for kontoret med Yammer-mobilappen. Med Discovery-feedet bliver det let at gennemskue nye opdateringer, indlæg eller ”@-tags”

Start med at bruge Yammer allerede i dag!

Vil du lære mere om hvad Yammer kan gøre for dig og din virksomhed?
Så tag fat i os i chatten i højre side, kontakt os via mail eller giv os et ring.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg fiks IT på LinkedIn
Følg Fiks IT på Facebook
Følg Fiks IT på Instagram

Seneste blog indlæg

Sæt kode på et Excel ark

Sæt kode på et Excel ark

FIKS ITHvordan sætter man kode på et Excel ark? De fleste af os arbejder jævnligt i Excel, ofte er det vigtige tal vi taster ind. Hvis flere har mulighed for at rette i vores Excel ark, mister vi noget af sikkerheden i at have arket liggende på fx SharePoint. Derfor...

læs mere
NAV udgår?

NAV udgår?

FIKS IT NAV udgår?Der sker store ting på NAV fronten det kommende år. Vi ved derfor der kan opstå rigtig mange spørgsmål, for hvad betyder det egentligt? Vi har derfor allieret os med vores NAV & Dynamics 365 Business Central ekspert Lars Hedegaard, og stillet ham...

læs mere
Windows 7 udgår

Windows 7 udgår

FIKS IT Windows 7 udgår - slut med support og sikkerhed! Ja, den er god nok, hvis du har windows 7 på din computer, så står du snart overfor en skillevej. Windows 7 udgår... ... Den 14. januar 2020 ophører supporten. Det betyder at efter denne dato, vil teknisk hjælp...

læs mere