FIKS IT

Hvordan bruges Office 365?

Office 365 er nytænkende og revolutionerende. Microsoft har sat fokus på produktivitet og funktionalitet. I denne process har de udviklet så mange applikationer, at det kan være svært at gennemskue hvor og hvornår man skal bruge hvad.
Nav enheder

Hvordan bruges Office 365?

Fiks IT har udarbejdet en simpel guide, til brugen af Office 365.

Få overblikket du behøver, for en lettere hverdag på kontoret. 

… Hvor gemmer du dine dokumenter? Bruger du stadig skrivebordet til at gemme på? Med Fiks IT’s guide til Office 365, kan du slippe for rodet og de forstyrrende kommentarer som: “Gider du sende listen til mig på mail” eller “hvor har du gemt referatet fra mødet?” og ikke mindst, “jeg kan kun åbne dokumentet i skrivebeskyttet tilstand, gider du lukke dokumentet ned?”

Spar tid og øg produktiviteten.

Ved at gemme dine dokumenter korrekt, så alle ved hvor de er tilgængelige sparer du en masse tid og bliver mere produktiv, du bliver ikke længere forstyrret af dine kollegaer som beder dig om, at sende lister med, dele referater eller lukke word filer ned. Med Office 365 er det muligt at live-redigere i et dokument, så længe det er gemt på OneDrive eller SharePoint, det er selvfølgelig også muligt at live-redigere når man bruger Teams, yammer eller andre af de tilhørende applikationer.

Det  behøves ikke at være kompliceret, at gøre det smart

… Fiks IT har gjort det nemt for dig at se, hvor du skal gemme dine filer i Office 365, det afhænger nemlig af hvilket projekt du arbejder på. Vi samler alle dokumenter ét sted, altså i skyen hvor Office 365 arbejder, der er 24 timers åbningstid for både dig og dine kollegaer. Office 365 gør det også muligt for dig at dele dine dokumenter med eksterne konsulenter, samarbejdspartnere eller konsulenter, uden du giver dem adgang til jeres løsning.

 

Download din gratis guide på billedet herunder, oplev om du gemmer korrekt.

Kom igang med Office 365 allerede i dag!

Vil du vide mere om hvordan du skal bruge Office 365?
Kontakt os i dag, vi har flere eksperter i huset, som er klar til at rådgive og vejlede dig.  

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg fiks IT på LinkedIn
Følg Fiks IT på Facebook
Følg Fiks IT på Instagram

Seneste blog indlæg

Fordele ved Yammer

Fordele ved Yammer

FIKS IT 6 fordele ved Yammer! Du får her, 6 fordele ved at arbejde med Yammer i din virksomhed, desuden har vi samlet 2 eksempler til dig, om hvilken forskel og værdi Yammer kan skabe i en virksomhed, find ud af hvordan et stort byggefirma sparede virksomheden for...

læs mere
NAV udgår

NAV udgår

FIKS IT NAV udgår?Der sker store ting på NAV fronten det kommende år. Vi ved derfor der kan opstå rigtig mange spørgsmål, for hvad betyder det egentligt? Vi har derfor allieret os med vores NAV & Dynamics 365 Business Central ekspert Lars Hedegaard, og stillet ham...

læs mere
Få succes med din IT-outsourcing

Få succes med din IT-outsourcing

FIKS IT Få succes med din IT-outsourcing!Hvordan får du egentligt succes med din IT-outsourcing?  IT er et bredt område, og favner fra alt indenfor hardware til software. Det er en stor beslutning at vælge, at outsource alle sine IT-løsninger.  Så hvordan vælger man...

læs mere
Top