SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

Hvordan oversætter man en tekst i Word?

Det er ganske simpelt faktisk, og meget lækkert at Word har en indbygget oversætter funktion. Word har mange indbyggede funktioner, faktisk har programmet så mange funktioner at flere funktioner nemt kan blive overset. Så som altid forsøger vi at sætte lidt lys på nogle af de oversete funktioner som kan gøre ens hverdag nemmere.

Så hvordan er det nu lige man oversætter en tekst i Word?

Som altid laver vi her en tekstet guide til dig som elsker at læse. Scroller du til bunden af siden finder du en videoguide som tager dig igennem processen step by step, det tager dig under 2 minutter at lære hvordan du gør i vores videoguide.

Nå, lad os starte på den tekstede guide, så du hurtigt kan få et overblik over hvordan man oversætter en tekst i Word.

  1. Selvsigende skal du åbne et Word dokument med tekst i.
  2. Marker den tekst du vil have oversat til et andet sprog.
  3. I toppen af Word finder du forskellige faner, her klikker du på ”Gennemse”
  4. I venstre side, lige under fanen ”Referencer” finder du en knap som hedder ”Oversæt” her er der 2 forskellige muligheder for dig at vælge ”Oversæt det markerede” og ”Oversæt dokument”. I den her omgang gennemgår vi først hvordan ”Oversæt det markerede” virker.
  5. Når du trykker på den 1. gang, vil der komme en pop up, som spørger om du vil bruge intelligente tjenester, her vælger du blot ”Aktiver”
  6. I højre side vil der åbne sig en boks, der vil din oversættelse vise sig, her kan du vælge hvilket sprog du vil oversætte til.
  7. Tryk blot på ”indsæt” når du har valgt det sprog du vil oversætte til, og den markerede tekst bliver oversat.
  8. Vær altid OBS på at der kan forekomme fejl i oversættelsen, så husk altid at læse den oversatte tekst igennem, så du er sikker på at der ikke er nogen fejl i den oversatte tekst.
  9. Du kan ALTID skifte sprog, så hvis du gerne vil have den markerede tekst på et andet sprog, gentager du blot processen, som vist i videoen herunder.

Du kan også oversætte alt teksten i dit dokument, ved få klik.

Følg samme fremgangsmåde som ovenover frem til trin 4, her vælger du blot ”Oversæt dokument” i stedet for ”Oversæt det markerede”
Når du vælger ”Oversæt dokument” vil der åbne sig et nyt Word dokument med den oversatte tekst i.
Du har stadig den oprindelige fil, så hvis du gerne vil gemme det oprindelige dokument, er der ingen alarm.

Kom igang med Outlook Office 365 i dag!

Når dit behov for Office 365 opstår, så har vi ekspert hjælp klar til at hjælpe dig godt i gang! Vi sørger for altid at været opdateret på nyeste viden, vi er klar til at rådgive og vejlede dig når du er klar til at skifte til en fremtidssikret løsning.

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg fiks IT på LinkedIn
Følg Fiks IT på Facebook
Følg Fiks IT på Instagram

Seneste blog indlæg

Office 365 bliver til Microsoft 365

Office 365 bliver til Microsoft 365

FIKS IT Office 365 bliver til Microsoft 365Den 21. april 2020 ændrede Microsoft navnene på deres Office-pakker fra Office 365 til Microsoft 365. Indholdet og priserne er der ikke lavet om på.Men hvorfor valgte man så at tage dette skridt?Office 365 bliver til...

læs mere
Afskrivning af anlæg i Business Central

Afskrivning af anlæg i Business Central

FIKS IT Afskrivning af anlæg i Business CentralAfskrivning af anlægsaktiver kan opsættes til at køre automatisk i Dynamics 365 Business Central. Det kan hjælpe dig med at være på forkant og spare dig mange timers arbejde.afskrivning af...

læs mere
Teknisk gæld

Teknisk gæld

FIKS IT Teknisk gæld - og hvordan du slipper af med denTeknisk gæld er noget der opbygges over tid, når IT-systemer, programmer og hardware forældes. Det kan koste på produktivitet, sikkerhed, konkurrenceevne og medarbejdertilfredshed, hvis gælden ikke håndteres.Hvad...

læs mere