SUPPORTINDHENT TILBUD

Hosted IP telefoni

Ønsker I en telefoni-løsning med ubegrænsede funktioner? Og telefoni hvor alle telefoner integreres i en komplet løsning med ubegrænset kapacitet og talrige funktioner? Det får I hos Fiks IT. Vi hjælper din virksomhed med at definere de helt specifikke behov, hvorefter vi fuldstændig skræddersyer den helt unikke løsning, som løser netop jeres telefonibehov.

Office 365 programmer

Stabile IP telefoniprodukter:

Fiks IT tilbyder et af de bedste og mest stabile telefoniprodukter. Vi tilbyder markedets mest moderne kommunikationsplatform, som med sikkerhed opfylder alle de krav en virksomhed måtte have. Hos os får I vigtige funktioner i en bred grundpakke så som:

  • Indtrækningsgrupper, giver adgang til at trække et opkald til din egen telefon
  • Multikald, hvor 2 eller flere telefoner ringer samtidigt
  • Navneopslag automatisk
  • Styr på tilstedeværelse med mobil og kalenderintegration
  • Tidsbaserede selvbetjeningsmenuer
  • Telefonkø

Virksomhedstilpasset telefoniløsning:

Nu er det slut med dyre og vedligeholdelseskrævende telefonomstillingsanlæg. Vi stiller et højtudviklet, hosted omstillingssystem til rådighed, der altid vil være opdateret med de nyeste udviklede funktioner. Med dette system kan alle nemt stille folk videre til kollegaer fra enten pc, bordtelefon eller mobiltelefon. Hvis jeres behov ændres, kan løsningen tilpasses inden for få minutter. Med en IP-telefoniløsning, sikrer vi at nedetid er minimeret til sekunder. Skulle der opstå problemer, yder vi professionel support 24/7 og sikrer dermed markedets mest optimale driftsstabilitet.

Vi er så sikre på at kunne levere et godt produkt, at vi ikke binder vores kunder. Dvs. at I kan flytte løsningen – når I vil – uden ekstra omkostninger. Det kalder vi fair telefoni.

Komplet IP-telefoni, mobil og internet:

Vi kan tilbyde en komplet løsning, så i både får IP-telefoni, mobiltelefoni og internet – alt samlet hos én udbyder, det giver kommunikation og sikkerhed af højeste kvalitet. Service og support er selvfølgelig inkluderet i prisen, så I ikke får dyre overraskelser.
En komplet, sammenhængende telefoniløsning giver i sidste ende en bedre oplevelse når dine kunder ringer ind, da I har mere fleksibilitet, øgede valgmuligheder og bedre effektivitet.

Telefoniløsning med ubegrænsede funktioner:

Uanset hvilken type løsning der er brug for, så hjælper vi med telefoni-løsninger. Giv os et kald, så sender vi en af vores dygtige konsulenter ud for at give et godt tilbud og løse dine telefoni-udfordringer.