SUPPORTINDHENT TILBUD

Hosted IP-telefoni

Ønsker du en telefoni-løsning med ubegrænsede funktioner? Og telefoni hvor alle telefoner integreres i en komplet løsning med ubegrænset kapacitet og talrige funktioner? Det får du hos Fiks IT. Vi hjælper din virksomhed med at definere de helt specifikke behov, hvorefter vi fuldstændig skræddersyer den helt unikke løsning, som løser netop dit telefonibehov.
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om IP-telefoni

Stabile IP telefoniprodukter:

Fiks IT tilbyder et af de bedste og mest stabile telefoniprodukter. Vi tilbyder markedets mest moderne kommunikationsplatform, som med sikkerhed opfylder alle de krav en virksomhed måtte have. Hos os får du vigtige funktioner i en bred grundpakke såsom:

  • Indtrækningsgrupper, giver adgang til at trække et opkald til din egen telefon
  • Multikald, hvor 2 eller flere telefoner ringer samtidigt
  • Navneopslag automatisk
  • Styr på tilstedeværelse med mobil og kalenderintegration
  • Tidsbaserede selvbetjeningsmenuer
  • Telefonkø

Virksomhedstilpasset telefoniløsning:

Nu er det slut med dyre og vedligeholdelseskrævende telefonomstillingsanlæg. Vi stiller et højtudviklet, hosted omstillingssystem til rådighed, der altid vil være opdateret med de nyeste funktioner. Med dette system kan alle nemt stille folk videre til kolleger fra enten pc, bordtelefon eller mobiltelefon. Hvis dit behov ændres, kan løsningen tilpasses inden for få minutter. Med en IP-telefoniløsning sikrer vi, at nedetid er minimeret til sekunder. Skulle der opstå problemer, yder vi professionel support 24/7 og sikrer dermed markedets mest optimale driftsstabilitet.

Vi er så sikre på at kunne levere et godt produkt, at vi ikke binder vores kunder. Dvs. at du kan flytte løsningen – når du vil – uden ekstra omkostninger. Det kalder vi fair telefoni.

Komplet IP-telefoni, mobil og internet:

Vi kan tilbyde en komplet løsning, så du både får IP-telefoni, mobiltelefoni og internet – alt samlet hos én udbyder. Det giver kommunikation og sikkerhed af højeste kvalitet. Service og support er selvfølgelig inkluderet i prisen, så du ikke får dyre overraskelser.
En komplet, sammenhængende telefoniløsning giver i sidste ende en bedre oplevelse, når dine kunder ringer ind, da du har mere fleksibilitet, øgede valgmuligheder og bedre effektivitet.

Telefoniløsning med ubegrænsede funktioner:

Uanset hvilken type løsning du har brug for, så hjælper vi med telefoni-løsninger. Giv os et kald, så sender vi en af vores dygtige konsulenter ud for at give et godt tilbud og løse dine telefoni-udfordringer.

arrow-it-løsninger

Vil du have en IT-løsning som lever op til dine forventninger?

Lad os tage en snak om, hvordan en ny IT-løsning kan skabe værdi for din forretning.

Kenneth-salgschef-it-løsninger

Kenneth Majlund
Salgschef