SUPPORTINDHENT TILBUD

IT døgnåben support 24/7

Hos Fiks IT, står fagfolk klar 24/7 til at yde jer hjælp. Få en fast IT-supportaftale med Fiks IT, så I kan få jeres IT-kritiske opgaver løst når og hvor de opstår.
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om døgnåben support
IT support - Fiks IT - døgnåbent

Døgnåbent hos Fiks IT:

Når Jeres IT driller og den mest IT-kyndige medarbejder ikke lige er tilstede eller har tid, så kan der gå lang tid før IT-problemerne bliver løst. Det sænker effektiviteten i virksomheden. Her tilbyder Fiks IT et alternativ. Med den direkte linje til vores Support Desk, som har døgnåbent 24/7, får I kompetent hjælp her og nu. Uanset om I henvender jer telefonisk eller på mail, vil I blive mødt af en af vores IT-konsulenter, som sørger for at løse problemet, så I kan komme hurtigt videre med Jeres forretning.

Derfor skal I vælge supportaftale med døgnåbent 24/7:

Når virksomheder vælger at indgå en supportaftale med Fiks IT, som giver ret til den døgnåbne IT-support, giver det mulighed for at I kan ringe ind – også uden for de gængse åbningstider. Den væsentlige forskel, fra almindelig support er at der allerede på forhånd er betalt for den IT-support der efterspørges. Glem alt om uforudsete udgifter til et nyt klippekort, eller tanken om risiko for ekstra tillæg, fordi klokken har passeret 16:00.

Der ligger en stor besparelse og effektivisering i, at den enkelte medarbejder kan ringe til en supportfunktion, hele døgnet og året rundt når behovet opstår. Vælger I Fiks IT får I hjælp af vores imødekommende IT-konsulenter. Vi yder hjælp telefonisk eller via TeamViewer, og indimellem ved mere komplekse sager, kan I med fordel følge dokumentationen for vores løsning af opgaven.

Det giver medarbejdertilfredshed, når alle i virksomheden kan holde fokus på deres egentlige jobfunktion, fordi hjælpen er tilgængelig døgnet rundt.

IT support 24/7 - Fiks IT

Kontakt?
Du kan altid skrive eller ringe til os 

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.