SUPPORTINDHENT TILBUD

Din IT leverandør i Herning

Fiks IT leverer komplette IT-løsninger til erhvervslivet i Herning og omegn. Skal din virksomhed være den næste?

Vi har alt lige fra enkeltstående ydelser til fuld outsourcing af virksomhedens IT. Med en aftale hos Fiks IT, kan du ved akutte problemer altid kontakte vores IT support. Mange problemer kan vi løse via fjernsupport, men af og til kan det være nødvendigt at vi rykker ud på din virksomheds adresse. Fiks IT holder til tæt på Herning, hvilket giver os mulighed for at nå ud til alle vores kunder i Herning Kommune med kort varsel. Det betyder, at din virksomheds IT-system hurtigt kan komme tilbage i fuld drift, så du undgår større forsinkelser og økonomiske tab.

Gode relationer med virksomheder i Herning

Mange virksomheder i Herning foretrækker os, på grund af trygheden ved at have en IT-leverandør i nærheden. For Fiks IT er denne prioritet helt i overensstemmelse med vores fokus på gode relationer. Vores samarbejde med virksomheder i lokalområdet betyder nemlig at vi kan være i tæt kontakt når der er et behov. Vi har siden 2015 serviceret en lang række lokale virksomheder. Det giver en større tryghed for vores lokale kunder at vi som virksomhed hurtig kan rykke ud, hvis uheldet skulle være ude.

Hvad kan vi tilbyde dig og din virksomhed

Fiks IT kan balndt meget andet tilbyder at give din virksomhed et IT sikkerhedstjek hvor vi kommer ud til jer for at gennemgå hele virksomheden i forhold til IT. Herefter informerer vi jer om sikkerhedsmæssige styrker og svagheder ved jeres opsætning. Vi giver jer også vores ærlige anbefalinger til hvordan I fremadrettet kan imødekomme trusler på IT-sikkerheden.

Fiks IT er Navison Partner for en række vidt forskellige virksomheder i Herning. Det betyder at vores kunder har mange forskellige formål med brugen af Navision, hvilket vi kun er glade for. Det giver os nemlig en bred erfaring at trække på, som gør at vi kan hjælpe jeres virksomhed med alle områder inden for Navision.

IT-problemer kan suge ressourcerne ud af en virksomhed, hvis speciale er et andet. Fiks IT tilbyder derfor fuld IT hosting til jeres virksomhed, så I kan få frie hænder! Det betyder at I får mere tid til at fokusere på jeres kernekompetencer og det der skaber omsætning for jer – uden at blive afbrudt og forsinket af IT-udfordringer.

Har I mistet overblikket over virksomhedens software og licenser? Så tilbyder Fiks IT alt lige fra rådgivning til fuld håndtering af software-området. Herunder eksempelvis indkøb, installation, licensstyring og oplæring af medarbejdere.

Uanset om I vælger en komplet IT-løsning med fuld IT outsourcing eller I er på udkig efter en enkeltstående ydelse, så får I fuld valuta for pengene. Hos Fiks IT tror vi på at ærlighed, forudsigelige priser og fuld gennemsigtighed er vejen til et langvarigt samarbejde med tilfredse kunder.

Kunne I tænke jer at høre mere om vores løsninger og alle jeres fordele?

Kontakt?
Du kan altid skrive eller ringe til os 

 

Anmeldelse
Dato
Beskrivelse
"Thomas har altid kunnet Fikse vores IT. Uden ham var Lykkemusic ikke helt så lykkelig. Altid behagelig, ordholden og kompetent og nok især den forretningsmæssige forståelse for hvad IT betyder for at have en veldrevet virksomhed."
Bedømmelse
51star1star1star1star1star