SUPPORTINDHENT TILBUD

Få en IT-konsulent som passer til dig!

Vidste du, at en IT-konsulent ikke blot er en konsulent? Det er en repræsentant for dine IT-løsninger.
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om IT-konsulenter
[activecampaign]

Hvad er en IT-konsulent?

En IT-konsulent er en person, der hjælper virksomheder med råd og vejledning om brugen og anskaffelsen af IT-systemer. En IT-konsulents arbejde består hovedsageligt i at løse din virksomheds IT-udfordringer og afdække dit behov. Konsulenten kan undersøge for dig, om din IT-løsning er stærk nok, om den trænger til en opdatering, en opgradering eller skal udskiftes helt.

Support-chef-Kenneth-Nielsen
vælg-en-erfaren-it-konsulent

Hvorfor skal jeg vælge en erfaren IT-konsulent?

Det kan tage oceaner af tid for en medarbejder, som selv skal forsøge at løse sine IT-udfordringer, i stedet for at holde fokus på sine primære arbejdsopgaver. IT-problemer, som tager fem minutter at fikse for en IT-konsulent, kan tage halve eller hele timer for en medarbejder, som ikke har en IT-faglig baggrund.

Få uvildig digital rådgivning

Mangler du uvildig rådgivning til din virksomheds digitale udvikling, kan en IT-konsulent også være svaret. Konsulenten kan komme med værdifulde indspark, når din virksomhed skal lave nye IT-tiltag, der skal styrke forretningen. Det er også en fordel, når din virksomhed har et større IT-projekt, der skal sættes i gang. Det betyder for dig, at du har en tovholder, der styrer dit projekt, mens du kan fortsætte med at fokusere på din forretning. Lad IT-konsulenten løse dine udfordringer, så du har tid til dine kerneopgaver.

hyr-en-it-konsulent
IT-konsulent-hjælp-tillid

Få din IT-konsulent til at hjælpe dig!

Uanset hvilken IT-opgave det drejer sig om, har vi den rette mand til jobbet. Det kan være udfordringer med at få opsat hjemmearbejdspladser, konfiguration af firewall/switch eller et sikkerhedstjek, som sikrer virksomhedens systemer og brugere. Vi kan også varetage hele dit IT-setup ved hjælp af IT-outsourcing. Det vil sige, at alle dine IT-løsninger bliver samlet 1 sted, under 1 tag.

Vidste du, at en IT-konsulent ikke blot er en konsulent? Det er en repræsentant for dine IT-løsninger. Du skal kunne stole på, at konsulenten altid har din virksomheds bedste for øje. Desuden skal du være 100% sikker på, at der altid bliver taget de nødvendige backups af dit arbejde, så du er sikret, hvis uheldet skulle være ude.

Vil du have en IT-løsning som lever op til dine forventninger?

Lad os tage en snak om, hvordan en ny IT-løsning kan skabe værdi for din forretning.

Nikolaj Pedersen
New Business Development