SUPPORTINDHENT TILBUD

IT Konsulent

Lad os løse Jeres IT udfordringer:

Vores erfarne IT konsulenter fikser Jeres IT udfordringer så medarbejderne kan holde fokus på de primære arbejdsopgaver. Det kan være en enorm tidsrøver hvis medarbejdere tror de skal løse IT problemer i stedet for at passe deres arbejde.

Ring til vores dygtige konsulenter så de hurtigt han løse opgaverne. Om det drejer sig om opsætning af hjemmearbejdspladser, konfiguration af en firewall eller en integration mellem IT systemer så har vi den rigtige IT konsulent til jobbet.

Vi forsøger altid at løse vores opgaver med størst mulig hensyntagen til at medarbejderne kan passe deres arbejde. Vi kan sagtens løse en opgave om aftenen, hvor de kritiske systemer er mindst udsatte og vil forstyrre færrest mulige medarbejdere. Vi er altid fleksible og løsningsorienterede og prøver altid at tage hensyn til forretningen.

Solide og holdbare løsninger:

Vi arbejder altid ud fra standardprodukter og branchestandarder. Vores produkter og løsninger er dokumenterede og gennem testede inden de bliver præsenteret for vores kunder. Du er altid i trygge hænder hos Fiks IT og vi lader aldrig kunden i stikken, for vi vil kun have glade og tilfredse kunder ellers har vi ikke gjort vores arbejde godt nok. Vi forlader aldrig et projekt før kunden er helt tilfreds og har godkendt løsningen.