SUPPORTINDHENT TILBUD

IT-Konsulent

Vidste du at en It-konsulent ikke blot er en konsulent? Det er en repræsentant for dine IT-løsninger.

Hvad er en IT-konsulent?

En IT-konsulent er helt lavpraktisk blot en person der hjælper virksomheder med råd og vejledning om brugen og anskaffelsen af IT-systemer. En IT-konsulents arbejde består hovedsageligt i at løse din virksomheds IT-udfordringer og afdække dit behov. Det vil sige, de finder ud af for dig om din IT-løsning er stærk nok, trænger til en opdatering, opgradering eller skal udskiftes helt.

hvad-er-en-it-konsulent
vælg-en-erfaren-it-konsulent

Hvorfor skal jeg vælge en erfaren IT-konsulent?

Det kan optage oceaner af tid ved en medarbejder, hvis de selv forsøger at løse deres IT-udfordringer, i stedet for at holde fokus på deres primære arbejdsopgaver. Det hænder jo at det er IT problemer som tager 5 minutter at fikse for en IT-konsulent, hvorimod det kan tage halve eller hele timer for en medarbejder som ikke arbejder med IT til dagligt. 

Er det en fordel for mig at hyre en IT-konsulent?

Det korte svar vil helt klart være JA, det er det! Det er en fordel for dig, når din virksomhed skal have lavet nye IT-tiltag der skal styrke din forretning. Det er også en fordel når din virksomhed har et større IT-projekt der skal sættes i gang eller løses. Det betyder for dig at du har en tovholder på dit IT-projekt, så du kan læne dig tilbage i stolen og lade din IT-konsulent løse dine udfordringer, så du har tid til dine kerneopgaver.

hyr-en-it-konsulent
IT-konsulent-hjælp-tillid

Få din IT-konsulent til at hjælpe dig!

Uanset hvilken IT-opgave det drejer sig om for dig, har vi den rette mand til jobbet. Det kan være udfordringer med at få opsat hjemmearbejdspladser, konfiguration af firewall/switch, eller et sikkerhedscheck som sikre virksomhedens systemer og brugere. Det er også således, at vi også varetager hele IT setup, det gør vi ved hjælp af IT-outsourcing. Det vil sige, at alle dine IT-løsninger bliver samlet 1 sted, under 1 tag.

 

Vidste du at en It-konsulent ikke blot er en konsulent? Det er en repræsentant for dine IT-løsninger. Du skal kunne stole på at de altid har din virksomheds bedste for øjet, derudover skal du være 100% sikker på at der altid bliver taget de nødvendige backups af dit arbejde, så du altid er sikret hvis uheldet skulle være ude!