SUPPORTINDHENT TILBUD

IT Netværk

Når vi hos Fiks IT rådgiver om IT-netværk, søger vi så vidt muligt at udbygge og optimere på det eksisterende, hvor det er muligt. Et godt IT-netværk kræver at flere faktorer kan samarbejde. Det skal sikres at der er god IT-kommunikation i jeres virksomhed og at der er mulighed for at udveksle data med omverdenen. Ved Fiks IT får I sikker og overvåget IT-drift.

IT netværk - Fiks IT

IT Netværk er fokus på installation, drift og service:

Hos Fiks IT er det muligt at få hjælp til installation, drift og overvågning af IT-netværk.

I første omgang kommer vi gerne forbi og kigger på det eksisterende netværk, så vi kan vurdere hvor langt I allerede er med at sikre Jeres netværk. I nogle tilfælde kan det være en mindre opgave at tilføje overvågning i en form, så vi kan følge udviklingen og I kan opnå driftsfordele.

Sov godt om natten:

Har I et mål om et stabilt, sikret og funktionelt IT netværk, så er det betryggende at få det lagt i hænderne på fagfolk. I Fiks IT skaber vi tryghed for vores kunder hver eneste dag. Især i disse dage, hvor der uden tvivl er stort fokus på at internetkriminalitet er en udfordring og et stigende problem. Med det rette udstyr fra Fiks IT, er grundlaget til stede for ikke at blive afbrudt i tide og utide og dermed nå mere, med færre ressourcer.