SUPPORTINDHENT TILBUD

IT-outsourcing
som passer til
dit behov

 

IT-outsourcing som passer til dit behov

Når du vælger at benytte IT-outsourcing, kan du frigøre ressourcer der svarer til en besparelse på IT-budgettet på helt op til 20%. Det kan føles på bundlinjen, uanset om du vælger at geninvestere det i nye forretningsaktiviteter eller ansætter flere i dit team.

IT-outsourcing er også en optimering, der kan frigive tid i din interne IT-afdeling til udvikling, projektstyring og innovation. Det vil sige, at du kan udvikle din virksomhed, imens du har en stabil og sikker IT-drift. Outsourcing af dine IT-løsninger er en fremtidssikring. Vokser din virksomhed er det nemt at skalere din løsning op efter behov. Uden at du skal investere store summer i infrastruktur.

 

IT-outsourcing i øjenhøjde

IT-outsourcing i øjenhøjde

Vælger du at outsource dine IT-løsninger, skaber det direkte værdi for din virksomhed. Det er som at have din egen IT-afdeling, bare udenfor virksomheden. Vi gør en dyd ud af at kende din virksomhed, så vi altid kan hjælpe dig nemt og hurtigt videre, når der opstår en IT-udfordring. Du er garanteret personlig hjælp fra vores dygtige support team. De er altid klar til at hjælpe dig, når behovet opstår.

Vælger du at outsource din IT til os, står vi til rådighed døgnet rundt. Vi lever af glade og tilfredse kunder. Det skaber 100% værdi for dig og din virksomhed.

[activecampaign]

Hvad er IT-outsourcing?

IT-outsourcing er kort sagt, at du lader Fiks IT overtage dine IT-løsninger. Du kan overlade hele eller dele af din IT-løsning til vores eksperter. Der er flere fordele ved at outsource dine IT-løsninger. På denne side kan du læse mere om dine muligheder, så du er klar over hvad det indebærer, næste gang du overvejer at outsource dine IT-løsninger.

Sikker og stabil IT-drift

Kort sagt betyder IT-outsourcing, at vi hoster din virksomheds interne/eksterne IT-systemer i vores datacenter. Vi står for at opdatere, vedligeholde og sikre, at alle systemer samt vigtige data ikke går tabt og altid er tilgængelige for din virksomhed. Vi garanterer dig en sikker og stabil IT-drift. Du og dine ansatte får et ensartet skrivebord med opdaterede programmer, og vi sørger for at sikkerheden er i top!

Du vil altid have en backup af alt dit arbejde, og det er muligt at få hjælp fra vores support-team. Det giver dig større frihed og færre bekymringer i hverdagen. Så kan du koncentrere dig om at lave forretning og udvikle din virksomhed. Med ro i sindet kan du vide, at dine ansatte altid kan ringe og få hjælp. De skal ikke forbi dig først og afbryde dit arbejde

som-kunde-ved-os-får-du-din-egen-it-afdeling
At være kunde i Fiks IT, betyder at du får din egen IT-afdeling, du altid kan ringe til.

sikkert-it-setup-også-i-morgen
At du får et sikkert IT-setup så du undgår at blive hacket, også i morgen.

one-point-of-contact
At du får et sted at kontakte, så du kan samle dine IT- og ERP-løsninger under samme tag.

IT-outsourcing

Fiks IT har prøvet meget. Så hvad end du er nystartet og skal outsource din IT for første gang, eller du er på udkig efter en ny kompetent IT-leverandør, kan vi hjælpe dig. Vil du opnå succes med IT-outsourcing? Så er Fiks IT et godt valg for dig. Hos Fiks IT har vi fokus på dig og dine behov. Vi fokuserer på, at servicen skal være i højsædet.

God service er langtfra nok, når du afgiver ansvaret for din samlede IT-løsning. Vi fokuserer også på høj faglighed, så du kan være sikker på, at vores team er opdateret med den nyeste viden.
Du skal altid kunne få den bedste hjælp hurtigst muligt, så det er vigtigt for os, at vi har et bredt felt af kompetencer i huset.

Komplet IT benyt outsourcing

En komplet IT-løsning hos Fiks IT sparer din virksomhed for en masse tid og penge. Glem alt om at have en ansat til at supportere dig, når IT-udfordringerne opstår. Ingen faste, dyre lønninger til en ansat, som måske ikke kan det, du har brug for. Ved at outsource dine IT-opgaver til Fiks IT får din virksomhed den rette ekspertise til en fast, månedlig ydelse.

Du slipper for de tunge udgifter til at købe hardware eller til at ansætte endnu en IT-kyndig i din virksomhed. Du betaler kun en fast, månedlig ydelse, og desuden binder du dig ikke til en langsigtet løsning hos os.

Fleksibilitet så det brager

Hos Fiks IT kan du selv vælge til og fra i dine services, når dit behov skifter. Det gør det nemt for dig at skalere op og ned i takt med, at din virksomhed udvikler sig. Du kan være sikker på at få en IT-løsning, der understøtter din forretningsudvikling i stedet for at hæmme den.

Komplet IT benyt outsourcing

En komplet IT-løsning hos Fiks IT sparer din virksomhed for en masse tid og penge. Glem alt om at have en ansat til at supportere dig, når IT-udfordringerne opstår. Ingen faste, dyre lønninger til en ansat, som måske ikke kan det, du har brug for. Ved at outsource dine IT-opgaver til Fiks IT får din virksomhed den rette ekspertise til en fast, månedlig ydelse.

Du slipper for de tunge udgifter til at købe hardware eller til at ansætte endnu en IT-kyndig i din virksomhed. Du betaler kun en fast, månedlig ydelse, og desuden binder du dig ikke til en langsigtet løsning hos os.

IT-sikkerhed er en alvorlig sag

IT-trusler som ransomware rammer rekordmange virksomheder. Derfor tager vi truslen meget alvorligt! Din sikkerhed er vigtig, og derfor tilbyder vi flere forskellige former for sikkerhedsydelser. Vi sørger samtidig for at informere dig om, hvordan du bedst muligt beskytter dig selv imod ransomware eller andre angreb.

Ved Fiks IT agerer vi ekstern IT-afdeling for små og mellemstore virksomheder i Midtjylland. Vi er en lokal partner, og vi lægger stor vægt på, at har du et problem som ikke kan løses remote, er vi på dit kontor indenfor en kort responstid. Så din IT-udfordring kan løses hurtigst muligt.

Vi er eksperter i IT og i at skabe løsninger, der passer perfekt til din virksomhed.

IT-outsourcing med fokus på service og sikkerhed

Fiks IT har altid fokus på, at den service du får hos os skal være i top. Vi udvikler os hele tiden i takt med, at virksomheden bliver større. Vi anvender nye processer for at skabe den bedst mulige oplevelse for dig som kunde hos os. Ved hjælp af IT-outsourcing slipper du for besværet med at holde servere og systemer ved lige, og vi sikrer dig mod nedbrud. Vi har tænkt på det hele: fra internetforbindelse over adgangskontrol til strøm, overvågning og monitorering, sikkerhed og backup.

Vi tager højde for dine behov, når du skal outsource din IT.

Få en komplet IT-løsning ved hjælp af IT-outsourcing 

 

IT-outsourcing-hosting

Fokus på hosting


Vi lejer os ind hos en ekstern leverandør af et hostingcenter, som ligger placeret midt i Danmark. Således er vi sikre på, at al din data bliver opbevaret korrekt og sikkert. Den danske lokation tillader os at opbevare din virksomheds data i compliance med EU’s persondataforordning.

IT-outsourcing-konsulenter

Fokus på IT-konsulenter 


Vi har forskellige IT-konsulenter og eksperter med en bred vifte af kompetencer, der tilsammen kan forbedre driften af din virksomhed. Vi opkvalificerer og efteruddanner vores IT-team med den nyeste viden fra brancen, så du altid er sikret den bedste rådgivning.

IT-outsourcing-drift

Fokus på IT-drift


Vi kan både varetage hele og dele af dit IT-setup. Du får gavn af vores ekspertviden og effektivitet. At lade en virksomhed udefra stå for hele eller dele af dit IT-setup kan være en svær beslutning, men der er nogle helt klare fordele. Din virksomhed kan fokusere på sin kernekompetence i stedet for at bekymre sig om IT. Imens du fokuserer på din kernekompetence fokuserer vi på vores – nemlig IT.

Persondata-via-it-outsourcing

Fokus på persondata


Persondataforordningen fra EU kræver, at din virksomhed tager stilling til, hvordan I opbevarer og får opbevaret jeres persondata. Vi hjælper med det juridiske, så du ikke er i tvivl om, hvad der sker med dine data. Med os som din IT-leverandør overholder du persondataforordningen, vi lagrer vores data i et datacenter. Så er du sikker på altid at overholde loven når du vælger at outsource hele eller dele af din IT til os.

IT-sikkerhed

Fokus på IT-sikkerhed 


Trusler som ransomware inficerer et utal af virksomheder. IT-sikkerhed er selvfølgelig et af vores fokusområder, når vi skal varetage din virksomheds IT-drift. Uanset hvilken løsning du har ved os, om du har valgt at outsource hele eller dele af din virksomheds IT-løsning, så har alle vores løsninger et stort fokus på de sikkerhedsmæssige omstændigheder. Men vi leverer selvfølgelig også helt konkrete ydelser kun baseret på IT-sikkerhed.
Virksomhedsdata er i compliance med EU’s persondataforordning.

Kontakt?
Du kan altid skrive eller ringe til os 

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.