SUPPORTINDHENT TILBUD

IT-Outsourcing

Frigør resourcer i din virksomhed, vedhjælp af IT-outsourcing. Vores løsning bliver tilpasset dit behov, sov trygt om natten.

IT-outosurcing - frigør resourcer i din virksomhed
Stol trygt på os - håndtryg

HVAD ER IT-OUTSOURCING?

IT-outsourcing er kort sagt, at du lader Fiks IT overtage alle dine IT-løsninger. Du kan overlade dele eller hele din IT-løsning til vores eksperter. Der er flere fordele ved at outsource dine IT-løsninger, læs igennem på siden her, så er du bedre rustet næste gang du overvejer at outsource dine IT-løsninger.

IT-OUTSOURCING

Fiks IT har prøvet meget, hvad enten du er nystartet og skal outsource din IT for første gang, eller du er på udkig efter en ny kompetent IT-leverandør. Vil du opnå succes med IT-outsourcing? Så er Fiks IT det gode valg for dig. Ved Fiks IT har vi fokus på dig og dine behov. Vi fokusere på at servicen skal være i højsæde, du kan altid få fat i os.
24/7 – 365 dage om året.

God service er langtfra nok når du giver ansvaret for din samlede IT-løsning. Vi har fokus på, at der er høj faglighed i vores team. Ved at opdatere vores team med den nyeste viden. Det er vigtigt for dig, at vi har et bredt felt af kompetencer, så du altid kan få den bedste hjælp, hurtigst muligt.

IT-outsourcing
Din IT-løsning

 

Få en komplet IT-LØSNING vedhjælp af IT-outsourcing

En komplet IT-løsning ved Fiks IT sparer din virksomhed for en masse tid og penge. Glem alt om at skal have en ansat til at supportere dig når IT-udfordringerne opstår. Ingen faste dyre lønninger til en ansat som kan halvdelen af det du har brug for. Ved at outsource dine IT-opgaver til Fiks IT, får din virksomhed den rette ekspertise til en fast månedlig ydelse.

Du slipper for tunge udgifter ved at købe hardware, eller ved at ansætte endnu en IT-kyndig i virksomheden. Du betaler en fast månedlig ydelse – det bedste af det hele er, at vi ikke binder dig på hænder og ben, vi har ingen binding!

OVERHOLD PERSONDATAFORORDNINGEN når du outsourcer din IT

Med Fiks IT som din IT-leverandør overholder du persondataforordningen. Vi lagrer alt vores data i et topsikret datacenter placeret lige midt i hjertet af Danmark. Fiks IT, sørger for at din virksomhed overholder loven, når du vælger at outsource dele eller hele din IT til os.

Overhold Persondataforordningen - GDPR
Fleksibilitet så det brager - IT-outsourcing

FLEKSIBILITET SÅ DET BRAGER

Ved Fiks IT kan du selv vælge til og fra i dine services, når dit behov skifter. Som noget helt unikt har vi ingen binding, så du er ikke bundet til nogle af dine ydelser. Det gør det nemt for dig, at skalere op og ned i takt med at din virksomhed udvikler sig.

SIKKER OG STABIL IT-DRIFT

Kort sagt, betyder IT-outsourcing at vi hoster din virksomheds interne/ eksterne IT-systemer i vores datacenter. Vi står for at opdatere, vedligeholde og sikre at alle systemer samt vigtige data ikke går tabt, og altid er tilgængelige for din virksomhed. Vi garanterer dig en sikker og stabil IT-drift. Du og dine ansatte får et ensartet skrivebord, med opdaterede programmer, vi sørger for at sikkerheden er i top!

Du vil altid have en backup af alt dit arbejde, og der er altid en support linje åben du kan ringe til. Alle timer i døgnet hele året rundt. Det giver dig en større frihed og mindre bekymringer i hverdagen. Således du kan koncentrere dig om at lave forretning og udvikle din virksomhed. Med ro i sindet kan du vide at dine ansatte kan ringe og få hjælp altid. Uden de skal forbi dig og afbryde dit arbejde først, alt de skal gøre, er at ringe til Fiks IT Support.

sikker og stabil IT-drift - IT-outsourcing
IT-OUTSOURCING MED FOKUS PÅ SERVICE OG SIKKERHED

IT-OUTSOURCING MED FOKUS PÅ SERVICE OG SIKKERHED

Fiks IT har altid fokus på, at den service du får fra os, skal være i top. Vi udvikler os hele tiden i takt med at virksomheden bliver større. Vi anvender nye processer for at skabe den bedst mulige oplevelse for dig som kunde ved os. Ved hjælp af IT-outsourcing slipper du for besværet med at holde servere og systemer ved lige, vi sikre dig imod nedbrud. Vi har tænkt på det hele, lige fra internetforbindelse til adgangskontrol, strøm, overvågning samt monitorering, sikkerhed og backup.
Vi tager højde for dine behov når du skal outsource din IT.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE IT-OUTSOURCING?

Når du outsourcer din IT, kan du frigøre ressourcer der svarer til en besparelse på IT-budgettet på helt op til 20%. Det kan føles på bundlinjen, uanset om du vælger at geninvestere det i nye forretningsaktiviteter eller ansætter flere i dit team.

IT-outsourcing er dog ikke kun et spørgsmål om besparelse. Det er også en optimering der kan frigive tid i din interne IT-afdeling til udvikling, projektstyring og innovation. Det vil sige du kan udvikle din virksomhed, imens du har en stabil og sikker IT-drift med support og service i topkvalitet.

Outsourcing af dine IT-løsninger er en fremtidssikring. Vokser din virksomhed er det nemt at skalere din løsning op og ned efter behov. Uden du skal investeres store summer i infrastruktur.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE IT-OUTSOURCING?
Outsource dine IT-løsninger og skab værdi for din virksomhed

OUTSOURCE DIN IT OG SKAB VÆRDI FOR DIN VIRKSOMHED

Vælger du at outsource dine IT-løsninger, skaber det direkte værdi for din virksomhed. Det er ligesom at have din egen IT-afdeling, bare udenfor virksomheden. Vi gør en dyd ud af at kende din virksomhed. Således at vi altid kan hjælpe dig nemt og hurtigt videre, når der opstår en IT-udfordring. Du er garanteret personlig hjælp fra vores dygtige support team. De er altid klar til at hjælpe dig når dit behov opstår.

Når du vælger, at outsource din IT til Fiks IT, står vi til rådighed hele døgnet rundt. Vi har ingen binding, vi lever af glade og tilfredse kunder.
Det skaber 100% værdi for dig og din virksomhed.

IT-SIKKERHED ER EN ALVORLIG SAG

IT-trusler som ransomware rammer rekord mange virksomheder. Derfor tager vi truslen meget alvorligt! Din sikkerhed er vigtig, derfor tilbyder vi flere forskellige former for sikkerhedsydelser. Vi sørger samtidig for at informere dig om hvordan du bedst muligt beskytter dig selv imod ransomware eller andre angreb.

Ved Fiks IT agere vi ekstern IT-afdeling for små og mellemstore virksomheder i Midtjylland. Vi er en lokal partner, og lægger stor vægt på at, har du et problem som ikke kan løses remote, er vi på dit kontor indenfor en kort respons tid. Så din IT-udfordring kan løses hurtigst muligt.
Vi er eksperter i IT, og at skabe løsninger der passer perfekt til din virksomhed.

IT-SIKKERHED ER EN ALVORLIG SAG
Fokus på hosting - IT-outsourcing

FOKUS PÅ HOSTING

Vi lejer os ind ved en ekstern leverandør af et hostingcenter, med lokation midt i Danmark. Således er vi sikre på at alt din data bliver opbevaret korrekt og sikkert. Den danske lokation tillader os at opbevare din virksomheds data i compliance med persondataforordningen fra EU.

FOKUS PÅ IT-DRIFT

Vi kan både varetage dele og hele dit IT-setup. Du får gavn af vores ekspertviden og effektivitet. Det med at lade en virksomhed udefra stå for hele eller dele af dit IT-setup kan være en svær beslutning, men der er nogle helt klare fordele. Din virksomhed kan fokusere på sin kernekompetence, i stedet for at bekymre sig om IT. Imens du fokusere på din kernekompetence fokuserer vi på vores – nemlig IT.

Fokus på IT-drift - IT-outsourcing
Fokus på IT-sikkerhed - IT-outsourcing

FOKUS PÅ IT-SIKKERHED

Der er trusler som ransomware der inficerer et utal af virksomheder. IT-sikkerhed er selvfølgelig et af vores fokusområder når vi skal varetage din virksomheds IT-drift. Uanset hvilken løsning du har ved os, om du har valgt at outsource dele eller hele din virksomheds IT-løsning så har alle vores løsninger et stort fokus på de sikkerhedsmæssige omstændigheder, men vi levere selvfølgelig også helt konkrete ydelser kun baseret på IT-sikkerhed. Virksomheds data i compliance med persondataforordningen fra EU.

FOKUS PÅ IT-SUPPORT

Når det hele brænder på, og din IT driller, skal problemet hurtigt løses, især når dine medarbejdere har vigtige opgaver at tage sig af.  Ved Fiks IT har IT oppetid 1. prioritet, det er hjertet i vores virksomhed, hvor vi har fokus på god kundeservice og hurtig support. Vi er stolte af at kunne levere 1. klases support hele døgnet rundt til dig og dine medarbejdere.

Fokus på IT-support - 24 timer i døgnet - 365 dage om året - IT-outsourcing
Fokus på IT-konsulenter - IT-outsourcing

FOKUS PÅ IT-KONSULENTER

Vi har forskellige IT-konsulenter og eksperter, med en bred vifte af kompetencer, der tilsammen kan forbedre driften af din virksomhed. Vi opkvalificere og efteruddanner vores IT-team med den nyeste viden fra brancen, så du altid er sikret den bedste rådgivning.

FOKUS PÅ PERSONDATA

Den nye persondataforordning fra EU er nu trådt i kraft, og din virksomhed skal tage stilling til hvordan i opbevarer og får opbevaret jeres persondata, vi hjælper dig med det juridiske så du ikke er i tvivl om hvad der sker med dine data.

Fokus på persondata - IT-outsourcing

OUTSOURCE DIN IT I DAG

Der er ingen grænser for hvad vi kan gøre for dig og dit IT-setup, er du interesseret i at tage en uforpligtigende snak med os om hvordan vi kan løse dit behov bedst, så kontakt os i dag, eller læs mere her om hvornår det er en god idé at outsource dine IT-løsninger.

OUTSOURCE DIN IT I DAG

Der er ingen grænser for hvad vi kan gøre for dig og dit IT-setup, er du interesseret i at tage en uforpligtigende snak med os om hvordan vi kan løse dit behov bedst, så kontakt os i dag, eller læs mere her om hvornår det er en god idé at outsource dine IT-løsninger.