SUPPORTINDHENT TILBUD

Komplet IT-service

Komplet IT – én kontakt til alle IT-opgaver Med en Komplet IT-løsning kan du overlade det fulde ansvar for jeres IT til vores dygtige fagfolk. Slut med bekymringer og mange forskellige leverandører, som bare sender ”aben” videre uden at tage ansvar og løse opgaven.
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om IT-løsninger til mig!

Derfor Komplet IT:

Næsten alle har prøvet det: To forskellige leverandører, som berører de samme systemer, og som beskylder hinanden for at lave rav i den, så din løsning kører ustabilt. Med en Komplet IT-løsning hos Fiks IT er det slut med dårlige undskyldninger! Vi overtager ansvaret for alle dine IT-relaterede opgaver, og vi sørger for at binde trådene sammen, så du ikke længere skal bekymre dig.

Hurtig hjælp sikrer forretningen:

Vi kalder det ”Fiks IT Komplet IT Service”. Det er en ”fiks” løsning for dig som kunde! I ringer til ét og samme kontaktnummer, og så garanterer vi, at der bliver taget hånd om udfordringerne. Er det forretningskritiske problemer, tager vi fat på problemet med det samme.

Komplet IT er muligt gennem samarbejde:

Efter mange års erfaring fra IT-branchen har vi fået så stor en kontaktflade, at vi kan løse næsten alle problemer. Vi samarbejder med en bred palet af højt specialiserede partnere, som kan hjælpe med de kompetencer, vi ikke har inhouse. Selv om ikke alle udfordringer kan løses inhouse, sørger vi for at følge opgaven til dørs, så du får Komplet IT-service af høj kvalitet.

Hos Fiks IT lover vi aldrig mere end vi kan holde. Derfor har vi selvfølgelig sørget for at finde de bedste på deres felt til at assistere os, hvor det er nødvendigt. Vi vil hellere give en opgave videre og vide at den bliver løst 100%, end vi vil forsøge at løse den selv uden at have den rette kompetence i huset.

Ring til os, så vi kan forklare hvordan vi kan hjælpe dig med at varetage kommende IT-udfordringer. Vi løser opgaven fra start til slut. Vi tager det fulde ansvar, hvis du vælger os som IT Total Leverandør.

Kontakt?
Du kan altid skrive eller ringe til os 

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.