SUPPORTINDHENT TILBUD

Komplet IT Service

Komplet IT – en kontakt til alle IT opgaver:

Med en komplet IT løsning, kan i overlade det fulde ansvar for jeres IT til vores dygtige fagfolk. Slut med bekymringer og mange forskellige leverandører, som bare sender ”aben” videre uden at tage ansvar og løse opgaven.

Derfor Komplet IT:

Næsten alle har prøvet det – to forskellige leverandører, som berører de samme systemer og de beskylder begge den anden for at lave rav i den, så Jeres løsning kører ustabilt. Med en Komplet IT løsning hos Fiks IT er det slut med dårlige undskyldninger! Vi overtager ansvaret for alle Jeres IT-relaterede opgaver, og sørger for at binde trådene sammen, så I ikke længere skal bekymre Jer.

Hurtig hjælp sikrer forretningen:

Vi kalder det ”Fiks IT Komplet IT Service”, det er en ”fiks” løsning for Jer som kunder! I ringer til ét og samme kontaktnummer, og så garanterer vi at der bliver taget hånd om Jeres udfordringer. Er det forretningskritiske problemer, så tager vi fat på problemet med det samme.

Komplet IT er muligt gennem samarbejde:

Efter mange års erfaring fra IT-branchen, har vi fået så stor en kontaktflade, at næsten alle problemer kan løses. Vi samarbejder med en bred pallette af højt specialiserede partnere, som kan hjælpe med de kompetencer, vi ikke har inhouse. Selvom ikke alle udfordringer kan løses inhouse, så sørger vi for at følge opgaven til dørs, således at i får en komplet IT-service af høj kvalitet. Hos Fiks IT lover vi aldrig mere end vi kan holde, og derfor har vi selvfølgelig sørget for at finde de bedste på deres felt til at assistere os hvor det er nødvendigt. Vi vil hellere give en opgave videre og vide den bliver løst 100 %, end vi vil forsøge at løse den selv, uden at have den rette kompetence i huset.

Ring til os, så vi kan forklare hvordan vi kan hjælpe Jer med at varetage kommende IT-udfordringer. Vi løser opgaven fra start til slut.
Vi tager det fulde ansvar, hvis I vælger os som jeres IT Total Leverandør.