SUPPORTINDHENT TILBUD

Microsoft Surface - computer med touchskærm

Microsoft Surface er den sikre vinder, hvis man går op i design og kvalitet. Surface-serien er udviklet til at give optimal ydeevne og styrke samarbejdet med Office 365.
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om Microsoft Surface

Den ultimative oplevelse

For at kunne arbejde og skabe uden begrænsninger har du brug for en kraftig næstegenerations computer, der leverer det ultimative inden for alsidighed, ydeevne og design. Hver Surface er designet med disse ting i fokus. Der er lagt stor vægt på kvalitet og design – Microsoft har lyttet til forbrugerne og skabt en serie med fantastiske Microsoft Surface – computer med touchskærm – som vi ikke kan få armene ned over.

Hvilken er din favorit?

Surface Book 2 - Microsoft Surface - computer med touchskærm

Surface Go

– Den mindste Surface hidtil
Læs mere her

Surface Pro - Microsoft Surface - computer med touchskærm

Surface Pro

– Tynd og alsidig
Læs mere her

Surface Laptop - Microsoft Surface - computer med touchskærm

Surface Laptop

– Stil og hastighed
Læs mere her

Surface Book 2 - Microsoft Surface - computer med touchskærm

Surface Book 2

– Et kraftværk af ydeevne
Læs mere her

Surface Go – den letteste og mindste surface hidtil!

Den sprit nylancerede Surface Go, er den mindste og hidtil letteste Surface, den er 10″ og vejer kun fra 522g, og så kan den nemt være i din taske!

Din perfekte partner
Med den lange batteritid på op til 9 timer kan du arbejde alle steder – altid. Den kan på et øjeblik tilpasses både til dit hjem, til rejsen og til dine hverdagsarbejdsopgaver. Den er nem, smart, let og lige ved hånden altid, så du aldrig bliver forhindret i at arbejde, uanset hvor du er. Når du kommer hjem på kontoret, sætter du den i din Surface Dock, og du er hurtigt kørende på dine store skærme.

Surface Pro 6 – 2 i 1

Surface Pro dækker alle behov der måtte være for at have en computer med touchskærm, som også fungerer fantastisk som tablet. Microsoft Surface – computer med touchskærm – denne model er på størrelse med en tablet, men med indmad fra en computer – det er en revolutionerende maskine, som lever op til alle forventninger, som har udviklet sig meget over de sidste 5 år.

Meget tynd og alsidig
Med den nye, suveræne Surface Pro får du en bærbar computer, der er den bedste i sin klasse, og som samtidig kan bruges som både et studie og en tablet. Den fantastiske PixelSense-skærm understøtter Surface Pen og touch, med op til 13,5 timers batteritid har du masser af strøm til at arbejde hele dagen og spille hele aftenen.

Microsoft Surface Laptop – computer med touchskærm

Microsoft har forbedret deres Surface-serie med flere længder, og de nye teknologier er revolutionerende. Denne laptop fra Microsoft har stil og hastighed i fokus. Den kommer i flere spændende farvekombinationer: Bordeauxrød, Platin, Koboltblå og Grafitguld.

Den perfekte balance mellem mobilitet og ydelse.
Du behøver ikke at vælge mellem høj ydelse og mobilitet. Med en vægt fra blot 1,25 kg giver Surface Laptop dig en perfekt balance mellem de to. Plus dagslang batterilevetid – op til 14,5 timer.

Computeren har en flot touchskærm
Naviger hurtigere og mere naturligt på den knivskarpe 13,5″ PixelSense™-touchskærm. Få mere plads til dine ideer med en kantfri skærm og ultratynd ramme. Microsoft Surface – computer med touchskærm som er perfekt hvis man har behovet for en alsidig computer.

Surface Book 2 – den mest kraftfulde Surface nogensinde

Et kraftværk af ydeevne
Med den seneste generation af Intel Core-processorer kan Surface Book 2 køre professionelt software, apps og pc-spil helt uden problemer. Det kraftige, dedikerede NVIDIA GeForce-grafikkort giver dig flydende og medrivende grafikoplevelser, og den flotte PixelSense-skærm viser imponerende og naturtro billeder fra stort set enhver vinkel. Med op til 17 timer længere batterilevetid end tidligere og dobbelt så mange kræfter er Surface Book 2 det ultimative kraftcenter. Microsoft Surface – computer med touchskærm giver den helt fantastiske oplevelse, hvor skærm og design spiller fantastisk sammen. 

Fire alsidige tilstande
Surface Book 2 er fremstillet af et førsteklasses letvægtsmateriale og kan tilpasses til den måde, du arbejder og er kreativ på. Tegn eller mal i studietilstand med Surface Pen og Surface Dial. Gengiv store 3D-filer, eller rediger 4K-video i laptop-tilstand. Se videoer, og præsenter dit arbejde i visningstilstand. Eller tag skærmen af, og brug den i tablettilstand, så du nemt kan samarbejde på farten.

ALSIDIGHED, SÅ DU KAN ARBEJDE PÅ DIN MÅDE

Surface giver dig mange muligheder, det kan være alt lige fra en ultrabærbar laptop til en stationær arbejdsstation samt et kreativt og moderne studie. Surface tilpasser sig den måde du arbejder og leger på.

Smukt design med detaljer, du kan se og mærke

Hver en lille detalje tæller! Surface er udstyret med et smukt design, med rene hjørner, smukke touchskærme, dybe farver og materialer i topkvalitet. Sæt streg under din stil med den ultimative computer efter eget valg.

Den bedste ydeevne – vær’ kreativ uden at gå på kompromis

Surface giver dig det ultimative i forhold til batteriets levetid, klassens bedste Intel® Core™-processorer samt understøttelse af dine favoritapps – alt sammen på de fantastiske PixelSence™-skærme.

DET BEDSTE FRA MICROSOFT

Surface er designet af Microsoft og udviklet til at give den bedste brugeroplevelse med Office og Windows.

Arbejd på nye måder
Surface, der er udviklet til de nyeste versioner af Windows og Microsoft Office, udnytter til fulde alle innovationer – inkl. 3D funktioner, Windows Ink-arbejdsområde og omfattende sikkerhedsfunktioner.

SURFACE TILBEHØR

Der er ingen grænser for, hvad du kan gøre med alsidigheden og kraften i Surface.
Microsoft har udviklet tilbehør, så man får mest muligt ud af sin Surface-enhed.

SURFACE headphones

SURFACE PRO SIGNATURE TYPE COVER

Tilfør et element af luksus til dine hverdagsopgaver med Surface Pro Signature Type Cover i Microsoft ekslusive Alcantara®stof – det er en perfekt blanding af sofistikeret stil, komfort og teknologi.

SURFACE DOCK

Surface Dock forvandler øjeblikkeligt din ultrabærbare Surface til en stationær PC. Indsæt blot Surface Connect-kablet for at oplade din enhed og tilslutte ekstra skærme, et tastatur, en mus osv.

SURFACE DIAL

Et helt nyt værktøj til den kreative proces

Surface Dial er en helt ny måde at interagere med teknologien på. Opbevar, tilpas, åbn, navigér og omdefinér fysiske værktøjer i den digitale verden – fra koncept til virkelighed.

Byg bro imellem den fysiske og digitale verden med et skærmværktøj, der gør det muligt at gemme, tilpasse, åbne og navigere i dine idéer.

Brug dine programmer hurtigere og nemmere via et enkelt ”Tryk på og hold”-metode for at vise dine værktøjer i en cirkelmenu. Med Surface Dial har du adgang til alle dine værktøjer fra start til slut – via denne innovative nye måde at interagere på med touch-teknologi.

Arbejd på den mest naturlige og intuitive måde med Surface Dial. Tryk og hold Dial nede for at få vist en cirkelmenu af værktøjer, så du nemmere og hurtigere kan gøre ting på din måde, samtidig med at arbejdsflowet støttes og forenkles.

SURFACE DIAL

Skift problemfrit mellem opgaver
Hold Surface Dial nede for at få vist en cirkelmenu af værktøjer, så du nemmere og hurtigere kan gøre ting de ting, du holder af, samtidig med at dit arbejdsflow optimeres.

Surface Dial kan forbindes med Surface Pen
Med Surface Dial i én hånd og Surface Pen i den anden kan du slippe din kreativitet løs med nem adgang til genveje, knapper, tegneværktøjer og meget mere.

Surface Dial

SURFACE PEN

Arbejd uden grænser. Den nye Surface Pen har aldrig været bedre og hurtigere – med præcisionsblæk i den ene ende og viskelæder i den anden – plus vipning til skyggelægning, større følsomhed og stort set ingen forsinkelse.

Skriv og tegn på en naturlig måde med præcisionsblæk i den ene ende og viskelæder i den anden. Skitsér, læg skygger og mal med kunstnerisk præcision – de 4.096 trykpunkter reagerer på det mindste input.

Fra tanke til skrift
Windows og Office giver Surface Pen flere muligheder end nogensinde før. Gennemstreg ord for at slette dem, tegn cirkel omkring for at markere dem, fremhæv dem i Ink Editor – genafspil sågar sekvensen af markeringer fra andre.

SURFACE PEN

Nem notetagning
Det har aldrig været nemmere at tage og administrere noter med OneNote. Lav lektier, genafspil noter for bedre at huske dine tanker, og nedskriv matematikligninger, der løser sig selv med Ink Math Assistant – det hele ét sted.

Udskrivning kræves ikke
Strømlign redigering af dokumenter med digital håndskrift. Brug Surface Pen til at anmærke og fremhæve tekst og den indbyggede digitale lineal til at få tingene lige.

Skriver lige som pen på papir
Surface Pen er et naturligt skrive- og tegneværktøj med præcisionsblæk i den ene ende og et viskelæder i den anden.

Reagerer på en kunstners berøring
Tegn nemt de fineste skitser og streger med Surface Pen. Hvil hånden på skærmen på din Surface-enhed*, ligesom du ville på en notesblok.

Kontakt?
Du kan altid skrive eller ringe til os 

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.