SUPPORTINDHENT TILBUD

Surface Book 2

Den mest kraftfulde Surface nogensinde. Det er en super kraftig laptop som kan opfylde alle de behov man har når man arbejder med tunge og krævende programmer. Den har alsidigheden i både at være en laptop, tablet og et bærbart studie – alt i en. Surface Book 2, fås i 2 forskellige størrelser, den kan købes med en 13” skærm, eller en 15” skærm – så den passer til dit aktuelle behov.
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om Surface Book 2

Surface Book 2 – Den mest kraftfulde Surface nogensinde!

Du kan køre professionel software hele dagen, med de nyeste quad-core Intel-processorer. Få samtidig den hidtil bedste grafikydelse med de nyeste NVIDIA GeForce-GPU’er.

Den har en uovertruffen ydeevne, med det kraftige dedikerede grafikkort får du flydende og medrivende grafikoplevelser. Den flotte PixelSense-skærm giver dig mulighed for at se imponerende og naturtro billeder fra stort set alle vinkler. Der er en batterilevetid på op til 17 timer. Den rummer op til 4 gange flere kræfter end tidligere, Surface Book 2 er det ultimative kraftcenter. Se en introduktions video her.

Surface-Book

Surface book – arbejd på flere forskellige måder!

Du kan arbejde på din Surface Book 2 på 3 forskellige måder. Først og fremmest kan den jo selvfølgelig bruges som en hver anden laptop, i laptop tilstand. Derudover kan du tage skærmen af og anvende din Surface Book 2 som en tablet. Den er nem at have med på farten og kan klare stort set alle opgaver du har behov for. Sidst men ikke mindst kan du vende skærmen om, og stille den ”på hovedet” så du på denne måde får en anderledes flade at tegne og skrive på. Den kan desuden også tilsluttes Surface Dock og kan bruges her i laptop tilstand og vendt på hovedet. Det giver dig mulighed for at tegne direkte på din surface skærm og have andre programmer åbne på dine øvrige skærme.

Arbejd overalt, uanset hvor du befinder dig

Din Surface Book 2 kan holde batteri i op til 17 timer. Det gør det nemt for dig at tage din Surface Book 2 med på farten og arbejde uanset hvor du befinder dig. Den klarer nemt en hel arbejdsdag uden at blive tilsluttet strøm. Med en Office 365 licens kan du ydermere arbejde overalt på farten, alt det kræver for dig er at du er koblet til nettet.

Surface-book-2

Kontakt?
Du kan altid skrive eller ringe til os 

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.