SUPPORTINDHENT TILBUD

IT-overvågning og monitorerings software

Spar tid og ressourcer med et smart og nutidigt system til IT-overvågning. IT-overvågning giver dig mere oppetid, og du opnår en proaktiv tilgang til problemstillinger, der kan opstå. I takt med den konstante udvikling på det digitale marked er overvågning blevet et essentielt element i sikringen af et stabilt og driftssikkert miljø.
Ja tak, jeg vil gerne høre mere...

IT-overvågning = højere oppetid for dig!

Med en moniteringsløsning får du adgang til en mere stabil IT-drift. Oppetid har førsteprioritet. Når du kommer på arbejde forventer du, at alle dine IT-løsninger virker, og det skal de gøre 24 timer i døgnet, 365 dage om året. MEN hvad gør du når de går ned? For det sker desværre, af mange forskellige grunde.

Når du benytter PRTG monitoreringssoftware, får du mulighed for, hvis der er udfald i din IT-drift at lade os tage hånd om problemet med det samme det opstår, uanset hvad tid på døgnet det er. Du når måske slet ikke at opdage, at der har været et problem, fordi vi har løst det for dig, inden du møder på arbejde dagen efter.

få direkte support med det samme der er nedbrud

Vores support ser det, når det sker! Når der bliver etableret IT-overvågning hos dig, kan vi aktivt eliminere små og irriterende problemer som kan opstå i hverdagen og ellers ville tage dine medarbejderes tid. Opstår der en utilsigtet IT-hændelse, får Fiks IT IT-support en alarm og tager hånd om problemet med det samme.

Komplet monitorering af linjer, netværksudstyr og servere.

Programmet har et bredt udvalg af features som kan skabe værdi og overblik for din virksomhed og IT-afdeling.

Overskuelig licensstruktur uden overraskelser!

Hvad kan PRTG monitorerings
software gøre for dig?

Ejer du en webshop? Så er du måske ikke altid klar over, at din webshop er gået ned, før det vælter ind med beskeder fra dine kunder, som er frustrerede over, at de ikke kan komme ind på siden. Det kan ske på de værst tænkelige tidspunkter af døgnet – måske om natten, hvor du ikke ser beskederne med det samme og først reagerer dagen efter og potentielt har mistet indtjening.

MEN havde du haft PRTG overvågning hos os, havde vi modtaget en alarm i det sekund, din webshop var gået ned. Vi var gået aktivt til værks med det samme for at få din shop op at køre igen, uanset tidspunktet på døgnet – det kalder vi ”value for money!”

Gør din arbejdsdag nemmere og simplere ved at bruge PRTG monitorering

Du kan monitorere hele din IT-infrastruktur ved hjælp af PRTG. Du vil få et fuldt overblik over din virksomheds netværk og dets præstation, så vi sikrer at de kritiske komponenter i din IT-setup kører sikkert og med 100% oppetid. Du får både et overblik over netværket, hardware, webshop, systemer og meget mere – det hele i én løsning.

PRTG kan tilpasses dine behov. Det kan monitorere over 1000 forskellige ting i dit netværk, og i samarbejde med vores netværkseksperter vil vi analysere dit behov, så du får overvåget præcis det du har brug for i din dagligdag!

Det er slut med at chefen ringer midt om natten og brokker sig over, at hans e-mail er nede. Ved hjælp af PRTG opnår du en proaktiv tilgang, hvor vi vil løse problemet inden det opstår, så du slipper for opkaldet midt om natten.

Fiks IT har certifikat af PRTG Network Monitor

Gennemsigtig og overskuelig struktur for din IT-afdeling

Effekten ved at samle overvågningen af netværk, servers, storage og muligheden for at monitorere helt ned på applikationsniveau er en langt højere effektivitet og mindre spildtid i IT-afdelingen.
PRTG eliminerer spildtid ved at samle alt i et fælles system, der sikrer dig og din virksomhed det totale overblik.

Certificering

Fiks IT er certificeret i PRTG Network Monitoring.
Vi er som de eneste i Jylland certificeret i PRTG.

Fiks IT har certifikat af PRTG Network Monitor

Kontakt?
Du kan altid skrive eller ringe til os 

 

Sociale medier 

Følg med på vores sociale medier og få opdateret din viden inden for IT, Office 365 og ERP.