SUPPORTINDHENT TILBUD

IT overvågning & Monitorerings Software

Spar tid og ressourcer med et smart og nutidigt overvågningssystem. IT-overvågning giver dig mere oppetid, og du opnår en proaktiv tilgang til de problemstillinger der måtte opstå. I takt med den konstante udvikling der er på det digitale marked, er overvågningen blevet et meget essentielt element i sikringen af et stabilt og driftsikkert miljø.

Kontakt Fiks IT - I dag

IT-overvågning er = højere oppetid for dig!

Med en moniteringsløsning får du adgang til en mere stabil IT-drift. Oppetid har første prioritet, du forventer at hver dag du kommer på arbejde virker alle dine IT-løsninger, og det skal de gøre 24 timer i døgnet, 365 dage om året. MEN hvad gør du når de går ned? For det sker, desværre, af mange forskellige grunde. Når du benytter PRTG moniterings software, får du mulighed for, hvis der er udfald i din IT-drift at vi tager hånd om problemet med det samme det opstår, uanset hvad tid på døgnet det er. Det er slet ikke sikkert, at du når at opleve at der har været opstået et problem, fordi vi har løst det for dig inden du møder på arbejde dagen efter.

Få direkte support, med det samme der er nedbrud

Vores support, ser når det sker! Når der bliver etableret IT-overvågning ved dig, kan vi aktivt eliminere nogle af de små og irriterende problemer som kan opstå i en hverdag, som naturligvis tager dine medarbejderes arbejdstid. Opstår der en utilsigtet IT-hændelse får Fiks IT IT-support en alarm herom, som bliver taget hånd om med det samme problemet opstår.

Fiks IT har certifikat af PRTG Network Monitor
Komplet monitorering af linjer, netværksudstyr og servere.
Programmet har et bredt udvalg af features som kan skabe værdi og overblik for din virksomhed og IT afdeling.
Overskuelig licensstruktur uden overraskelser!

Hvad kan PRTG monitorerings
software, gøre for dig?

Ejer du en webshop? Så er det ikke altid du er klar over at din webshop er gået ned, før det vælter ind med beskeder fra dine kunder som er frustreret over at de ikke kan komme ind på siden, det kan være på de værst tænkelige tidspunkter af døgnet, måske om natten hvor du ikke ser beskederne med det samme, og derfor først kan reagere på dem dagen efter, så har du potentielt mistet en indtjening.
MEN havde nu du haft PRTG overvågning ved os, så havde vi fået en alarm i det sekund din webshop var gået ned, og var gået aktivt til værks med det samme, for at få din shop op at køre igen, uanset tidspunktet på døgnet – det kalder vi ”value for money!”

Gør din arbejdsdag nemmere og simplere ved at bruge PRTG monitorering

Du kan monitorere hele din IT-infrastruktur vedhjælp af PRTG. Du vil få et fuld overblik over din virksomheds netværk og dets præstation, for at sikre at din virksomheds kritiske komponenter af din IT-setup kører sikkert, og med 100% oppetid. Du får både et overblik over netværket, hardware, webshop, systemer og meget mere – det hele i en løsning. PRTG kan tilpasses til dine behov, det kan monitorere over 1000 forskellige ting i dit netværk, i samarbejde med vores netværks eksperter vil vi analysere dit behov, så du får overvåget præcist dét du har brug for i din dagligdag!

Det er slut med at chefen ringer midt om natten og brokker sig over at hans e-mail er nede – vedhjælp af PRTG opnår du en proaktiv tilgang hvor vi vil løse problemet inden det opstår, så du slipper for opkaldet midt om natten.

Fiks IT har certifikat af PRTG Network Monitor

Gennemsigtig og overskuelig struktur for din IT-afdeling

Effekten ved at få samlet overvågningen af sit netværk, servers, storage samt muligheden for at monitorere helt ned på applikations niveau, er en langt højere effektivitet og mindre spildtid i IT-afdelingen.
PRTG eliminere spildtid ved at samle alt i et fælles system, det sikre dig og din virksomhed det totale overblik.

Certificering

Fiks IT er certificeret i PRTG Network Monitering.
Vi er de eneste i Jylland som er certificeret i PRTG.

Fiks IT har certifikat af PRTG Network Monitor