SUPPORTINDHENT TILBUD

ERP-konsulent med
projekt og logistik erfaring

Arbejder du med Dynamics 365 NAV eller Business Central til daglig?
Ønsker du at tage det næste skridt i din karriere?

ERP-konsulent med projekt og logistik erfaring

Arbejder du med Dynamics 365 NAV eller Business Central til daglig?
Ønsker du at tage det næste skridt i din karriere?


Er du i job og har for travlt til at søge dette job?

Vi synes det er synd, hvis det betyder, at du skal gå glip af et fedt job, som er lige i din boldgade – og vi går måske glip af lige netop den kandidat, som er bedst til jobbet.

Derfor kan du nøjes med at sende os nogle linjer og et link til din LinkedIn-profil. Bare rolig, du står ikke værre stillet i forhold til andre, hvis du vælger denne metode. Nederst på siden her finder du praktisk information som ansøgningsfrist og hvem du skal skrive til. ⤵

Det vi søger

ERP-konsulent med erfaring indenfor projekt- og logistikstyring. Vi har travlt i vores ERP-afdeling, og derfor søger vi en ekstra ressource til at hjælpe vores kunder, så vi kan opfylde deres behov.

Hvad skal du kunne?

Vi forventer ikke, at du har en lang uddannelse indenfor området. Derimod forventer vi, at du har erfaring med at arbejde i Dynamics 365 NAV eller Business Central. Du kan fx komme fra et job, hvor du dagligt arbejder med en af de to systemer, så du har en bred viden om, hvad systemerne kan. Det er vigtigt, at du har virksomhedskendskab og virksomhedsforståelse, da du vil skulle arbejde med virksomheder i forskellige brancher og størrelser.

Vi forventer ikke, at du kan kode, men du skal være i stand til at håndtere udviklingsprojekter.

Dine arbejdsopgaver vil variere, men kan være én eller flere af nedenstående:

  • Sparringspartner for vores kunder.
  • Opsætning af nye Dynamics 365 Business Central-løsninger.
  • Udarbejdelse af oplæg til udvikling i NAV eller BC.
  • Support af ovenstående opgaver i forhold til produktion og logistik.
  • Projektleder på udviklingsopgaver opstået heraf.
  • I forbindelse med implementering af ERP-systemer vil det være dit ansvar at sikre opsætning,
    udvikling og oplæring efter kundernes behov.

Om dig

Det vigtigste er, at du har arbejdet med Dynamics 365 NAV eller Business Central i en årrække. Som tidligere nævnt lægger vi stor vægt på, at du har virksomhedskendskab og virksomhedsforståelse, da du vil skulle arbejde med virksomheder i forskellige brancher og størrelser. Du skal have en naturlig fornemmelse af generel virksomhedsopbygning og -struktur, og hvordan de enkelte afdelinger har indvirkning på hinanden. 

Det er vigtigt, at du kan holde overblik og fokusere på at få lukket opgaverne som aftalt, da der i stillingen vil være behov for at have gang i mange sager på én gang. 

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du personligt nyder at arbejde i især NAV og Dynamics 365 Business Central, med de muligheder systemet kan give, og brænder for at give kunderne adgang til de muligheder. Du har en naturlig evne til at ville lære nyt, følge med tiden og opdatere din viden indenfor ERP-systemer. 

En klar fordel hvis:

  • Du brænder for at arbejde med ERP-systemer og de muligheder, der er i systemerne. 
  • Du har erfaring fra en lignende stilling eller en stilling hvor du har arbejdet i NAV eller Dynamics 365 Business Central dagligt. 

Derudover er det vigtigt, at du nyder at arbejde i teams og selvstændigt, da vi alle trækker på viden fra hinanden og ofte har sager, som overlapper hinanden. 

Du må gerne være stolt af dit arbejde, men det er også vigtigt at du kan spørge en kollega om hjælp, hvis du er i tvivl.

Hvorfor blive en del af team Fiks IT?

Vi kan tilbyde dig et job i en IT- og ERP-virksomhed, som vokser og vækster. Et job hvor du får mulighed for at udbygge og udvikle dine kompetencer indenfor ERP-løsninger. Et job hvor du hjælper kunderne til at bruge deres ERP-systemer bedre. 

Du vil møde dygtige, passionerede og glade kollegaer. Vi har et inspirerende arbejdsmiljø med en uformel og humoristisk omgangstone, hvor alle medarbejdere er engagerede og brænder for deres respektive arbejdsområder. 

Som ansat i Fiks IT er der mulighed for personlig og faglig udvikling, hvor du vil blive hørt og inddraget i de dele af virksomheden, som du brænder for, og hvor du kan gøre en forskel. Ligeledes vil der være mulighed for at sætte dine egne aftryk på arbejdsprocesserne i ERP-afdelingen, og ikke mindst dine egne opgaver.

Er du den vi mangler?

Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Du er mere end velkommen til at sende os en “klassisk” motiveret ansøgning og CV. Men vi har også respekt for din tid, og vi ved du kan have for travlt til at udarbejde sådan en, derfor er du også mere end velkommen til at sende os et link til din LinkedIn-profil og et par linjer om dig selv – og bare rolig, du står ikke dårligere i puljen af ansøgere af den grund.

Send det hele i en mail til direktør Thomas Pedersen på job@fiksit.dk med emnelinjen “NAV-konsulent produktion og logistik”.

Har du spørgsmål til jobbet er du også velkommen til at skrive til Thomas på mail eller igennem LinkedIn.

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt – vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet.