SUPPORTINDHENT TILBUD

Din Navision partner

Navision findes i mange versioner, og ligegyldigt hvilken version netop din virksomhed har, så tilbyder Fiks IT følgende til at gøre din hverdag med Navision nemmere, med optimal udnyttelse.
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om ERP-løsninger!

Dynamics NAV skifter navn til Dynamics 365 Business central

I stedet for at udgive NAV 2019 ændres navnet til Dynamics 365 Business Central, som er en del af Dynamics 365- forretningsløsningen. Hvis du vil vide mere om hvad det betyder, har vi lavet en Q&A med vores NAV-ekspert Lars Hedegaard, som du kan læse ved at klikke på knappen herunder.

Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

Dynamics Navision / NAV

Navision, eller Microsoft Dynamics NAV, er et dansk økonomistyringsprogram, også kaldet et ERP-system (Enterprise Ressource Planning). Ejer din virksomhed en Microsoft Dynamics NAV-licens i dag, har du et system der udmærker sig ved en stor smidighed, som kan tilpasses alle virksomheder og brancher, store som små.

Vores Navision-konsulenter kan vejlede og guide dig ud fra dit behov. Hvis din virksomhed er i vækst og er klar til at give sig i kast med nye muligheder, kan Dynamics NAV hjælpe dig godt på vej. Dynamics NAV hjælper små og mellemstore virksomheder med at automatisere og skabe forbindelse mellem salg, indkøb, drift, regnskab og lageradministration.

Navision i fremtiden?

Pr. 31/3 2019 er det ikke længere muligt at købe nye licenser til NAV 2018 (og tidligere versioner). Dette er en beslutning Microsoft har taget, da den næste version af NAV hedder Dynamics 365 Business Central. Ejer du en NAV-licens den dag i dag, så vil vi gerne hjælpe dig, både med de udfordringer din virksomhed står overfor lige nu, men også i forhold til en mulig opdatering til en nyere version i fremtiden.

Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

Optimer dit system, så det arbejder for dig!

Økonomistyring og regnskab dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

Økonomistyring og regnskab
Kommunikér direkte med banken om dine indbetalinger og udbetalinger med
Payment Management.

Forsyningskæde, produktion, drift - Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

Forsyningskæde, produktion

Hold styr på og administrér din produktion, dit lager, dine ordrer og dine kreditorer.

Salg og service - Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

Salg og Service

Administrér dine kontakter, salgsmuligheder og servicekontrakter.

Projektmanagement - Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

Projektmanagement

Opret estimater, hold styr på projekter og administrér kapacitet.

Fleksibel udrulning - Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

Fleksibel udrulning

Implementér lokalt eller i skyen, vælg den model der passer bedst til din virksomhed.

Business intelligence, rapportering - Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partneræde, produktion, drift - Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

Business intelligence og rapportering
Få en holistisk visning af din virksomhed, træf beslutninger på et informeret grundlag.

Understøtter internationale valuta - Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

Understøtter udenlandsk valuta

Konkurrér internationalt
ved hjælp af
flere valutaer og sprog.

Kontakt Fiks IT

… Og meget mere

Kontakt os allerede i dag
på enten mail
eller telefon +45 69 88 49 39

Gratis e-bog med nav genveje - Fiks IT

NAVISION SUPPORT

Vi er altid parate til at modtage dine supportopkald og hjælpe dig videre, hvis du sidder fast i Dynamics NAV.
Vi har erfarne NAV-eksperter i huset, som er klar til at hjælpe dig.

Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej, så derfor har vi samlet en lille e-bog med de vigtigste genveje i NAV – uanset hvilken version du arbejder på.

Hent e-bogen lige her.
Hent et printvenligt A4 skema lige her.

NAVISION Konsulent

Få det optimale ud af din Dynamics NAV-løsning – med en konsulent fra Fiks IT som kender problemstillingerne.

Det er vigtigt, at du vælger din Dynamics Navision Partner og konsulent med omhu. En dygtig Dynamics NAV-konsulent er ikke kun en NAV-konsulent, der rådgiver dig om hvilken vej du skal gå, men også om hvilken vej du ikke skal gå.

De fleste har behov for en standardløsning med få tilretninger, som opstår under brugen af NAV. Det handler i høj grad om at komme i gang med at bruge det nye system inden der snakkes tilretninger, medmindre der er et reelt behov, som ligger udenfor standardløsningen.

For at få det optimale ud af standardsystemerne og den omfattende funktionalitet de rummer, er det helt essentielt at den NAV- konsulent du vælger, kender til hverdagen i en virksomhed. Vores konsulenter har deres erfaring direkte fra virksomhedssiden, og kan derfor sætte sig ind i de problemstillinger din virksomhed har.

Gratis e-bog med nav genveje - Fiks IT

3 vigtige tegn på at din virksomhed bør skifte ERP system:

1. Når omsætningen stiger, skal administrationen så arbejde mere?
2. Bliver arbejdsopgaver håndteret udenfor systemet?
3. Startede I med at bruge løsningen for over 10 år siden?

Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

NAVISION UNDERVISNING

Du sidder måske allerede i dag og arbejder i NAV, men har brug for en hjælpende hånd. Vi tilbyder 1-1 undervisning af dig og dine medarbejdere. Selv medarbejdere, der i flere år har arbejdet i NAV, kan have rigtig godt af at få gennemgået hverdagsopgaverne og eventuelle optimeringsmuligheder.

Kursus
Vi kan tilbyde standardkurser indenfor NAV eller skræddersyede, alt efter jeres behov.

Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

NAVISION UNDERVISNING

1-1 undervisning

Vores Dynamics NAV-konsulenter tilbyder 1-1 undervisning af dig og dine medarbejdere.

Det er essentielt for at alle får mest muligt ud af NAV. Om det er lagerstyring, produktion, indkøb eller regnskab som benytter systemet har alle et forskelligt behov. Derfor er 1-1 undervisning en fantastisk måde at gribe undervisningen an på.

NAVISION UDVIKLING & RATIONALISERING

Procesoptimering via standardisering

Et mantra som passer perfekt ind i Dynamics NAV-verdenen. Med Fiks IT som Navision Partner får du de bedste muligheder for at udvikle, optimere og rationalisere din løsning.

Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner
Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

NAVISION UDVIKLING & RATIONALISERING

Procesgennemgang:

Work smarter, not harder – Sammen med dine medarbejdere går vi de forskellige afdelinger igennem og vurderer de nuværende arbejdsrutiner og opsætning.

Derefter indleder vi en dialog om, hvor I gerne vil bevæge jer hen, og hvilke muligheder der er for lige netop jer. Det kan fx være en standardisering af ældre tilretninger, hvilket gør jeres system mere opdateringsvenligt og virksomheden mere omstillingsparat. I samme omgang kommer vi med vejledninger til opgaveløsning samt input til udviklingsmuligheder. Alt sammen fokuseret på at skabe værdi for din virksomhed i en fremtidssikret løsning.

Hvilken branche er din virksomhed i?

Vi kan varetage stort set alle typer af virksomheder.
Vi har erfaring med mange forskellige brancher, så næsten ligegyldigt hvad din virksomhed er specialiseret i, har vi rigeligt med erfaring at trække på i forhold til at optimere de processer, der fylder i din hverdag.

Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

Dynamics NAV statistik

NAV giver mulighed for at lave analyser og statistikker på alt data, du arbejder med. I mange tilfælde findes der standardrapporter i NAV til dette, og nogle gange er det nødvendigt at opbygge en rapport helt fra bunden, som er skræddersyet til, hvad du ønsker at få præsenteret.

Ved du allerede hvilket behov du har?

Hvis du allerede ved, hvad du vil se på rapporterne, så kan vi sikre beskrivelse af rapportlogikken samt kodningen af selve rapporten. Vi leverer et færdigt produkt til dig, som er klar til brug med det samme.

Spar tid med DYNAMICS NAV automatik

I NAV er det muligt at opsætte forskellige automatiserede opdateringer af data og beregninger. Det kan være utrolig tidsbesparende for mange medarbejdere og kan sikre en høj datakvalitet. Her får du 3 eksempler på automatisering i Dynamics NAV:

1. Behovsberegning – Automatisk beregning af indkøbs- og produktionsbehov, samtidig oprettelse af indkøbsordrer i systemet, klar til at blive sendt.

2. Supplering – Har din virksomhed butikker rundt omkring i landet, kan en automatisk supplering, der beregner på data fra butikkerne, sikre lagersupplering i rette mængder til rette tid.

3. Rapporter – Kørsler kan sættes op til fx at generere og sende omsætningsrapporter til nøglemedarbejdere på daglig basis. Interval og indhold er helt op til jer.

Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

Kundecase – Danish Bottling Company

NAV-implementering hos Danish Bottling Company
Den 1. april 2018 er Danish Bottling Company gået live med deres nye Dynamics NAV-løsning. De seneste 6 måneder har budt på en spændende opsætningsfase og hårdt arbejde. Danish Bottling Company arbejdede tidligere i Axapta, men valgte at skifte det gamle system ud med en ny og mere fleksibel løsning: Microsoft Dynamics NAV.

Danish Bottling har fået en standardløsning i NAV, hvor der er mulighed for udvikling over tid. Planen fra start var, at jo mere standard jo bedre. På sigt kommer udvikling som passer til behovene.

NAV-eksperten Lars fortæller: “Opsætningsfasen har været intens og udfordrende, da flere af de ansatte har skulle stifte bekendtskab med et helt nyt system, men positiviteten og udbyttet fra det nye system er ikke til at tage fejl af!”

NAV implementering ved Danish Bottling Company
Den 1. april 2018 er Danish Bottling Company, gået live med deres nye Dynamics NAV løsning. De seneste 6 måneder har budt på en spændende opsætningsfase og hårdt arbejde. Danish Bottling Company arbejdede tidligere i Axapta, de valgte dog at skifte deres gamle system ud, til en ny og mere fleksibel løsning, Microsoft Dynamics NAV.

Danish Bottling har fået en standard løsning i NAV, hvor der er mulighed for udvikling over tid. Planen fra start var, at jo mere standard jo bedre. På sigt kommer udvikling, som passer til deres behov.

NAV eksperten Lars fortæller: “Opsætningsfasen har været intens og udfordrende, da flere af de ansatte har skulle stifte bekendtskab med et helt nyt system, men positiviteten og udbyttet fra det nye system, er ikke til at tage fejl af!”

Lars-ERP-konsulent

Lars Hedegaard
Medejer og ERP-konsulent

Vil du have en ERP-løsning som lever op til dine forventninger?

Lad os tage en snak om, hvordan en ny ERP-løsning kan skabe værdi for din forretning.