Din Navision Partner

Microsoft Dynamics Navision findes i mange versioner, og ligegyldigt hvilken version netop jeres virksomhed har, og ligegyldigt om produktet er leveret af Fiks IT eller ej, så tilbyder Fiks IT følgende til, at gøre jeres hverdag med Navision nemmere, med optimal udnyttelse.

Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner
Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

NAVISION PARTNER

Navision eller Microsoft Dynamics NAV, som det hedder i dag, er et dansk økonomistyringsprogram, også kaldet et ERP-program. Microsoft Dynamics NAV udmærker sig ved en meget stor smidighed og kan tilpasses alle virksomheder og brancher, store som små.

Som Navision Partner kan vi vejlede og guide dig ud fra dine behov. Hvis din virksomhed er i vækst og er klar til at give sig i kast med nye muligheder, kan Dynamics NAV hjælpe dig godt på vej. Det er en ERP-løsning (Enterprise Ressource Planning), der er let at tilpasse til præcist din virksomhed. Dynamics NAV hjælper små og mellemstore virksomheder med at automatisere og skabe forbindelse mellem salg, indkøb, drift, regnskab og lageradministration.

OPFYLD DE ÆNDREDE BEHOV I DIN VIRKSOMHED

Kom hurtigt i gang med den rigtige ERP-løsning til din virksomhed i vækst. Vi har ekspertisen til at oprette og implementere den perfekte Dynamics NAV-løsning til dit behov. Du bliver klar til at opfylde de unikke behov din virksomhed har i løbet af ingen tid.

Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

IMPLEMENTER ET SYSTEM, DER GØR ALT, DU SKAL BRUGE FOR AT OPNÅ MERE…

Økonomistyring og regnskab dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

Økonomistyring og regnskab
Administrer dine kontanter,
aktiver og
bankforretninger.

Forsyningskæde, produktion, drift - Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

Forsyningskæde, produktion
Hold styr på og administrer din produktion, dit lager, dine ordre og dine kreditorer.

Salg og service - Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

Salg og Service
Administrer dine kontakter, salgsmuligheder og servicekontrakter.

Projektmanagement - Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

Projektmanagement
Opret estimater, hold styr på projekter og administrer kapacitet.

Fleksibel udrulning - Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

Fleksibel udrulning
Implementer lokalt eller i skyen, vælg den model der passer bedst til din virksomhed.

Business intelligence, rapportering - Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partneræde, produktion, drift - Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

Business intelligence
Få en holistisk visning af din virksomhed, træf beslutninger på et informeret grundlag.

Understøtter internationale valuta - Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

Understøtter udenlandsk valuta
Konkurrer internationalt
ved hjælp af
flere valutaer og sprog.

Kontakt Fiks IT

… Og meget mere
Kontakt os allerede i dag
på enten mail,
eller telefon +45 69 88 49 39

Gratis e-bog med nav genveje - Fiks IT

NAVISION SUPPORT & HJÆLP

Vi er altid parate til at varetage dine support-opkald og hjælpe dig på vej videre når du sidder fast i Dynamics Navision og har brug for hjælp. Vi har erfarne NAV-eksperter i huset som er klar til at hjælpe dig på vej, hvis du støder på et uforudset problem når du sidder og arbejder i Dynamics NAV.

Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej, derfor har vi her samlet en lille e-bog med de mest brugte genveje i NAV – uanset hvilken version du arbejder på.

Hent e-bogen lige her.
Hent et printvenligt A4 skema lige her.

NAVISION KONSULENT

Få det optimale ud af din Dynamics NAV løsning – med en konsulent fra Fiks IT som kender standarderne.

Det er vigtigt at du vælger din Dynamics Navision Partner og konsulent med omhu. En dygtig Dynamics NAV konsulent er ikke kun en NAV konsulent der rådgiver dig om hvilken vej du skal gå, men også om hvilken vej du ikke skal gå.

De fleste har behov for en standard løsning med få tilretninger, som opstår under brugen af NAV. Det handler i høj grad om at komme i gang med at bruge det nye system inden der snakkes tilretninger heraf, medmindre der er et reelt behov for tilretninger som ligger udenfor standard løsningen.

For at få det optimale ud af standardsystemerne og den omfattende funktionalitet de rummer, er det helt essentielt at den Dynamics NAV konsulent du vælger, kender standardsystemerne helt ud til hjørnerne. Hvis din NAV konsulent kender mulighederne indenfor både funktionalitet og teknologi i Dynamics Navision, kan du være sikker på at du får det bedste udbytte af din løsning, samt den bedste rådgivning heraf.

Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

NAVISION UNDERVISNING

Du sidder måske allerede i dag og arbejder i NAV, men har brug for en hjælpende hånd. Vi tilbyder 1-1 undervisning af dine medarbejder og dig selv. Ved ny implementering er det vigtigt for os at sikre, din virksomhed er hurtigt kørende og at alle er med på de nye funktioner og nemme genveje i Dynamics Navision.

Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

NAVISION UNDERVISNING

Ved brug af vores Dynamics NAV konsulenter tilbyder vi 1-1 undervisning af dig og dine medarbejdere, det er essentielt for at alle får mest muligt ud af NAV, om det er lagerstyring, produktion, indkøb eller regnskab som benytter det har alle et forskelligt behov og derfor er 1-1 undervisning en fantastisk måde at gribe undervisningen an på.

NAVISION UDVIKLING, IMPLEMENTERING & RATIONALISERING

Work smarter – not harder

Et mantra som passer perfekt ind i Dynamics Navision verdenen. Med Fiks IT som Navision Partner, får i de bedste muligheder for at udvikle, optimere og rationalisere Jeres løsning.

Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner
Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

NAVISION UDVIKLING, IMPLEMENTERING & RATIONALISERING

Proces gennemgang:

Vi går de forskellige afdelinger igennem og foretager en gennemgang af de nuværende arbejdsrutiner og opsætning.
Derefter indleder vi en dialog om hvor i gerne vil bevæge Jer hen, og hvilke muligheder der er for lige netop Jer. Det kan fx være en standardisering af opsætningen, der viser afdelingens relevante information. I samme omgang kommer vi med vejledninger til opgaveløsning samt input til udviklingsmuligheder, som skaber værdi for din virksomhed som er i vækst.

NAVISION UDVIKLING, IMPLEMENTERING & RATIONALISERING

Hvilken branche er din virksomhed i?
Vi kan varetage stort set alle typer af virksomheder, vi har erfaring med mange forskellige brancher, så næsten lige gyldigt hvad din virksomhed er specialiseret i, så har vi rigeligt med erfaring at trække på. Vi er ikke i tvivl om hvilke processer der skal optimeres, efter en grundig gennemgang af din virksomheds NAV løsning.

Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

NAVISION UDVIKLING, IMPLEMENTERING & RATIONALISERING

Skab værdi for Jeres omkostninger

Vi kommer ikke udenom at en ny Dynamics NAV løsning hurtigt kan blive dyr. Derfor er det vigtigt for os at de omkostninger i har i forbindelse med implementeringen kommer tilbage igen, i form af at medarbejderne kan arbejde smartere og hurtigere. Vi går op i kundetilfredshed, og i at udføre opgaver som netop har relevans for Jeres virksomhed. Derfor fortæller vi Jer, hvis vi synes der er noget i mangler, samtidig fortæller vi Jer også hvis I beder om noget vi ikke mener har relevans for Jer.

Sammen finder vi den bedste løsning til lige netop dig.

DYNAMICS NAV UDVIKLING OG RAPPORTERING

NAV giver mulighed for at lave analyser og statistikker på alt det data i arbejder med. I mange tilfælde findes der standardrapporter i NAV til dette, men nogle gange er det nødvendigt at opbygge en rapport helt fra bunden, som er er skræddersyet til hvad I ønsker at få præsenteret.

Ved du allerede hvilket behov du har?
Hvis i allerede ved hvad i gerne vil se på rapporterne, så kan Fiks IT sikre beskrivelse af rapportlogikken samt kodningen af selve rapporten, vi leverer et færdigt produkt til dig som er klar til brug med det samme.

Dynamics NAV - Fiks IT - Navision Partner

DYNAMICS NAV UDVIKLING – KØRSLER

3 forskellige automatiske kørsler, i forskellige former. Det kan være utroligt tidsbesparende for mange medarbejdere og kan sikre en høj data-kvalitet. Her får du 3 eksempler på kørsler i Dynamics NAV.

1. Behov beregning – Automatisk beregning af indkøbs- og produktions behov, samtidig oprettelse af ordrer i systemet, klar til at blive sendt.

2. Autosupplering – Er i en virksomhed der har butikker rundt omkring i landet kan en autosupplering, der beregner på data fra butikkerne, sikre lagersupplering i rette mængder til rette tid.

3. Rapporter – Kørsler kan sættes op til fx at genere og sende omsætnings rapporter til nøglemedarbejderne på daglig basis. Intervallet og indeholder er helt op til Jer.

NAV implementering – Danish Bottling Company

Den 1. april 2018 er Danish Bottling Company, gået live med deres nye Dynamics NAV løsning.
De seneste 6 måneder har budt på en spændende opsætningsfase og hårdt arbejde.
Danish Bottling Company arbejdede tidligere i Axapta, de valgte dog at skifte deres gamle system ud,
til en ny og mere fremtidssikret løsning, Microsoft Dynamics NAV.

Danish Bottling har fået en standard løsning i NAV, hvor der er mulighed for udvikling over tid.
Planen fra start var, at jo mere standard jo bedre.
På sigt kan der forekomm
e udvikling og til retninger som passer til deres behov.

 

Vores NAV-ekspert Lars fortæller:
“Opsætningsfasen har været intens og udfordrende,
da flere af de ansatte har skulle stifte bekendtskab med et helt nyt system,
men positivtieten og udbyttet over det nye system, er ikke til at tage fejl af!”

3 vigtige tegn på at din virksomhed bør skifte ERP system:

1. Når omsætningen stiger, skal administrationen så arbejde mere?
2. Bliver arbejdsopgaver håndteret udenfor systemet?
3. Startede I med at bruge løsningen for over 10 år siden?

Top