Din Navision Partner

Microsoft Dynamics Navision findes i mange versioner, og ligegyldigt hvilken version netop jeres virksomhed har, og ligegyldigt om produktet er leveret af Fiks IT eller ej, så tilbyder Fiks IT følgende til at gøre jeres hverdag med Navision nemmere, med optimal udnyttelse.

Navision Rationalisering:

Work smarter not harder – et mantra mange virksomheder arbejder efter. Med Fiks IT som Navision Partner, får i de bedste muligheder for at optimere og strømline.

Proces gennemgang:
I den enkelte afdeling gennemføres en gennemgang af nuværende arbejdsrutiner og opsætning. Derefter dialog om hvor I gerne vil hen og hvilke muligheder I har. F.eks. en standardisering af opsætningen, der viser afdelingsrelevant information. Ligeledes vejledning til opgaveløsning samt input til udviklingsmuligheder.
I Fiks IT har vi erfaring med mange forskellige virksomhedstyper i forskellige brancher – Så næsten lige gyldigt hvad jeres virksomhed arbejder med, så har vi noget erfaring at trække på, i forhold til de processer der fylder jeres hverdag.
Det vigtige for Fiks IT er at I får skabt værdi af de omkostninger I har til os, enten i form af at medarbejderne kan arbejde smartere, eller hurtigere. Vi går derfor meget op i kundetilfredshed, og i at udføre opgaver der har relevans for netop jeres virksomhed. Derfor fortæller vi jer, hvis vi synes der er noget i mangler, men samtidig også hvis I beder om noget vi ikke mener er relevant. Sammen finder vi de bedste løsninger.

Navision udvikling:

Et af de vigtigste fokuspunkter i en virksomhed er dens evne til at udvikle sig, og jeres Navision system skal selvfølgelig følge med denne udvikling.

Rapporter:
Der kan laves analyser og statistikker på alt data i Navision. I mange tilfælde findes der standardrapporter i Navision til dette, men nogle gange er det nødvendigt at opbygge en rapport helt fra bunden, som er skræddersyet til hvad I ønsker at få præsenteret.
Hvis I ved hvad I gerne vil se, så kan Fiks IT sikre beskrivelse af rapportlogikken samt kodning af selve rapporten. Vi leverer et færdigt produkt som er klar til brug.

Kørsler:
Navision kan sættes op til automatiske kørsler i forskellige former. Disse kan være utrolig tidsbesparende for mange medarbejdere og kan sikre høj data kvalitet. Her et par eksempler på kørsler i Navision:

Behovsberegning – Automatisk beregning af indkøbs- og produktionsbehov og samtidig oprettelse af ordrer i systemet, klar til at blive sendt.

Autosupplering – Er I en virksomhed der har butikker rundt omkring i landet kan en autosupplering, der beregner på data fra butikkerne, sikre lagersupplering i rette mængder til rette tid.

Rapporter – Kørsler kan sættes op til at f.eks. omsætningsrapporter genereres og sendes til nøglemedarbejdere på daglig basis. Intervallet og indholdet er helt op til jer.

Integration:
Navision kan integrere med næsten alle systemer, enten på den ene eller den anden måde. Har i f.eks. en hjemmeside, som er afhængig af data fra Navision, eller en samarbejdspartner der ikke kører på Navision, så kan Fiks IT sikre integrationen.

Navision Support:

Det I har brug for:
Når systemet ”driller” kan det være rart at kunne tilkalde hjælp. Fiks IT tilbyder skræddersyede supportløsninger til netop jeres behov, lige fra fast månedlig ydelse til betaling for den brugte tid. Aftale om telefon/Team Viewer support er en mulighed. En aftale om en fast ugentlig supportdag ude hos jer, hvor der samles op på problemstillinger, kan også være at foretrække.

Navision Kursus / Undervisning:

Skaber kompetencer og kvalitet:
Fiks IT tilbyder forskellige former for kursus og undervisning, lige fra rollebestemt undervisning af enkeltpersoner til ønskeundervisning af afdelinger. Har I f.eks. ansat en ny indkøber, som ikke har kendskab til Navision, så lad os stå for den grundlæggende undervisning i indkøbsopgaverne. Har en afdeling ønske om at vide mere om et bestemt koncept i Navision eller et nyindkøbt modul, så laver vi et kursus specifikt til jer.

Medarbejdere der er trygge ved systemet og føler sig klædt på til opgaven, arbejder mere effektivt og med højere arbejdsglæde.

Ny medarbejder?:
Har I en ny medarbejder der starter, eller skal en nuværende medarbejder opkvalificeres? Her kan Fiks IT hjælpe f.eks. i form af sidemandssupport, undervisning eller .

Navision Implementering:

Skal I overgå til Navision?:
Er jeres virksomhed i gang med at implementere Navision? Eller overvejer I at skifte jeres nuværende ERP system ud, så lad os hjælpe og vejlede, så de rigtige beslutninger bliver truffet første gang. Mange virksomheder oplever desværre, at implementeringsfasen er gået for stærkt, og disse sparker nu sig selv for at have taget for let på det.