SUPPORTINDHENT TILBUD

Netværk

Et godt netværk er altid vigtigt for en virksomheds vækst. På samme måde som de personlige relationer kan bidrage til vækst, er et sikkert, stabilt og hurtigt netværk afgørende for en effektiv IT-drift. Fiks IT kan tilbyde dig skalerbare løsninger, der understøtter væksten og holder omkostningerne nede.
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om netværks-løsninger
Få et professionelt opsat netværk hos Fiks IT

Opsætning og drift af netværk

Sikkert, stabilt og hurtigt netværk er nøglen til effektiv drift af virksomheder og institutioner. Fiks IT har stor erfaring med at implementere netværksløsninger, der tager nøje udgangspunkt i den enkelte kundes behov.

Vi opsætter dit netværk professionelt, så du kan stole på, at det virker. Vi har fokus på sikkerhed, oppetid og stabilitet, så du kan arbejde effektivt uden afbrydelser.

Du kan outsource hele eller dele af din IT-løsning til Fiks IT. Frigør ressourcer i din virksomhed, lad os hoste dine IT-systemer og lad vores eksperter udgøre din eksterne IT-afdeling.

Monitorering, support og sikkerhed

Du kan købe en aftale på fuld monitorering hos os. Vi holder øje med din IT-løsning døgnet rundt og tager hånd om uforudsete hændelser, så snart de opstår. Du får også adgang til rapporter om dit netværk, din sikkerhed, servere og enheder.

Du kan købe en aftale om IT-support døgnet rundt. Dine medarbejdere kan altid ringe ind og få fjernsupport via TeamViewer. De fleste problemer kan løses med fjernsupport.

Når vi opsætter dit netværk, sørger vi naturligvis for at det lever op til best practise-standarder. Vi kan også tilbyde sikkerhedssoftware og uddannelse i IT-sikkerhed.

Vi er klar til at soerge for monitorering support og sikkerhed
Traadloest netvaerk du kan stole paa

Trådløst netværk

Trådløst netværk er i dag en selvfølge for mange. Trådløst netværk er nærmest blevet en del af det overordnede servicebegreb. Har du ikke adgang til hurtig wi-fi kan det påvirke oplevelsen af besøget på et hotel, en café eller en hos en forretningspartner negativt.

Forbindelsen skal naturligvis være sikker, så du kan arbejde i forvisning om, at dine data kun bliver delt med dem du selv vælger.

Fiks IT kan levere det du har brug for. Vi sørger for korrekt og sikker opsætning af dit trådløse netværk. Der skal være en forbindelse beregnet til gæster, så du yder en service uden at kompromittere din egen virksomheds sikkerhed.

Vi bruger firewalls fra Fortinet, som er en af branchens absolut førende leverandører af sikkerhedsløsninger til såvel større som mindre virksomheder.

Fortinet Security Fabric

Fortinet Security Fabric til små virksomheder er designet til at tage hånd om mindre virksomheders begrænsede ressourcer og tilbyder derfor en sikkerhedspakke med Unified Threat Management (UTM). Pakken indeholder firewall og andre sikkerhedsfunktioner, der samarbejder indbyrdes om at skabe en fælles trusselsstyring. Den integreres i IT-infrastrukturen og sørger for samlet beskyttelse af virksomheden.

Sikkerhed med Fortinet
Traadløst netvaerk med Ubiquiti

Ubiquiti UniFi Wi-Fi

Ubiquti UniFi er en innovativ alt-i-én trådløs netværksløsning til virksomheder. Den er billig og nem at skalere med controller software, der installeres på de enheder, som skal tilgå netværket. Omkostningerne ved Ubiquiti er generelt lave sammenlignet med konkurrenterne, og alle funktioner kan let styres fra en enkelt brugergrænseflade. Med andre ord bevæger Ubiquiti sig på vej mod fuldt ud Software Defined Networking.

 Nikolaj Pedersen
New Business 

Vil du have en IT-løsning som lever op til dine forventninger?

Lad os tage en snak om, hvordan en ny IT-løsning kan skabe værdi for din forretning.