Office 365 Virksomhed

Office 365 pakker

Microsoft Office 365:

Microsoft har samlet det bedste fra Office-produkter i pakker. Alle Office-produkterne findes i Microsoft’s Office 365. Foruden alle de velkendte programmer, så er Office 365 løsningen også kombineret med det bedste fra skyen.

Fiks IT er som Microsoft Partner leverandør af Office 365 virksomhedspakker. Vi tilbyder at yde opsætning, support og brugeradministration, hvad enten der arbejdes i skyen, på computer, tablet eller telefon. Med den rette opsætning vil automatisering af arbejdsgange give bonus og fuld udnyttelse af indkøbte licenser.

Office 365 – inviterer til mere samarbejde i dagligdagen:

Hvis der er behov for dagligt at kunne arbejde med de velkendte Office-programmer, såsom Excel, Word, Outlook m.fl., så er Office 365 det oplagte valg for din virksomhed. I denne pakke er du altid sikret dig og dine ansatte de nyeste versioner, både som app, men også som online værktøj. Der risikeres ikke længere gamle versioner af Office programmerne, og Office 365 kan nu anvendes på alle enheder.

Inklusiv i Office 365, får den enkelte naturligvis også Outlook mail, kalender og kontakter. Office 365 byder på fuld synkronisering imellem de forskellige enheder, som anvendes og imellem medarbejderes informationer. Uanset hvor dine kollegaer er i verden, så kan de booke dig eller andre til et møde, også selvom de er på farten.

Office 365 cloud løsning
Office 365 øget sikkerhed

Office 365 – med øget sikkerhed:

Office 365 er den perfekte løsning til virksomheder, som vil have alle de populære Office-programmer i én løsning, men Office 365 er samtidig også for de, som ikke vil gå på kompromis med sikkerheden, også i forhold til tab af data. Med Office 365 får I lagerplads i skyen og adgang til 1000 GB lagerplads med programmet OneDrive for Business. Det sikrer at hvis computer, tablet eller en helt tredje enhed går i stykker, så kan du blot logge ind på din Microsoft konto fra en ny enhed, og så er det kørende igen med både mail, kontakter, filer m.m.

Med OneDrive har du og dine ansatte bl.a. mulighed for at redigere, gemme og dele filer på tværs af lokationer og tid og samtidig styre, hvilke ansatte der har adgang til hvilke filer.

Office 365 et år 365 muligheder

Office 365 tilbyder forskellige pakker:

Når du vælger Office 365, så er der forskellige pakker at vælge imellem, og som passer til alle størrelser af virksomheder i Danmark. Hos Fiks IT hjælper vi selvfølgelig med at finde den Office 365 version, som netop er tilpasset jeres virksomhed. Data som opbevares i Office 365, benyttes ikke til andre formål end at levere den service som du abonnerer på. I modsætning til ”Google Docs” scanner Microsoft IKKE din mail eller dine dokumenter og tilpasser heller ikke reklamer efter indhold. Det er kun dig selv, som har adgang til data, og dig der kontrollerer dem – sammen med din Office 365 Supporter.

Office 365 giver hver bruger mulighed for at installere Office-programmerne på helt op til 5 enheder. Dvs. du får licens til at benytte Office på både din bærbare, din stationære, din tablet og endda din smartphone – det er licenser for alle pengene!

Office 365 pakker: