Om Fiks IT

Fiks IT er en IT virksomhed forankret i den Midtjyske muld. Vi hjælper SMV i lokal området.
Vores kerne områder er: IT outsourcing, netværk, sikkerhed, support samt microsoft partner.

Om Fiks IT

Vores kerne områder er: IT outsourcing, netværk, sikkerhed, support samt microsoft partner.

Om Fiks IT

Opstart 2015

Fiks IT ApS blev stiftet i december 2015. Formålet har fra dag ét været at tilbyde tilgængelig, troværdig og punktlig IT drift og support, for små- og mellemstore virksomheder, beliggende i det midtjyske. Med Fiks IT får kunderne en IT partner, som tør og vil tage det fulde ansvar for de IT løsninger vi drifter.

Derfor vælger kunderne os:

Vi sælger og leverer altid vores IT løsninger i øjenhøjde. Kunderne skal ikke bekymre sig om det tekniske – vi får det fikset og tager det fulde ansvar. Ingen søforklaringer eller dårlige undskyldninger. Som vi siger “Relax We Fiks IT”. Kunderne skal kunne stole 100% på vores løsninger og dermed kunne holde fokus på at drive deres egen kerneforretning, i stedet for at bekymre sig om IT.

Vi går efter de langvarige relationer og ønsker du en leverandør, der også er her i morgen, skal du selvfølgelig vælge Fiks IT. Her får du løsninger, som holder i længden samt langvarige partnerskaber. For os er glade kunder, positive og langvarige relationer den eneste vej til succes.

Fantastisk år 2016

Pr. 31. januar 2017:
Status efter 13 måneder er, at vi nu er oppe på 6 super dygtige IT Ninjaer, som altid står klar til at hjælpe de mange virksomheder, som allerede har set lyset og skiftet IT leverandør til Fiks IT. Vi har fået et virkelig godt og harmonisk team, som dækker en lang række af kompetencer, som efterspørges af vores nuværende og nye kunder.

Velkommen til!

Venlig hilsen
Thomas Pedersen
CEO