SUPPORTINDHENT TILBUD

Vores historie starter i 2015

Læs mere om os på siden her
Om Fiks IT

Opstart 2015

Fiks IT ApS blev stiftet i december 2015. Formålet har fra dag ét været at tilbyde tilgængelig, troværdig og punktlig IT drift og support, for små- og mellemstore virksomheder, beliggende i det midtjyske. Med Fiks IT får kunderne en IT partner, som tør og vil tage det fulde ansvar for de IT løsninger vi drifter.

Det var 2018 der gik og det gik stærkt!

Pr. 31. januar 2019:

Det har været en kæmpe fest for Fiks IT igen i år. Året har budt på nye kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst dygtige medarbejdere. Vi er oppe på 14 utrolig dygtige medarbejdere, som hver eneste dag gør det muligt at drive virksomhed for 200+ små og mellemstore virksomheder i primært Herning, Ikast og Brande området 👍
Tak, for den tillid I har vist os.

Vi har primært fokus på IT-outsourcing og hjælper flere og flere virksomheder med at flytte ansvar og bekymring omkring IT ud af huset. Vi vil så gerne tage det ansvar, for vi er rigtig gode til det! Vi har vækstet den del af forretningen med 300% på 12 måneder.

En anden del af virksomheden som også er i vækst, er vores ERP-afdeling, hvor vi har 3 dygtige ERP-konsulenter. Vores kompetencer ligger på NAV og nyeste skud på stammen fra Microsoft Business Central. Vi har specialister på finans, produktion, planlægning og ecommerce, hvor vi altid gør vores ypperste for at optimere forretningen sammen med vores kunder.

Jeg har en vision om, at vores kunder altid skal kunne komme i kontakt med os og altid få en dygtig medarbejder i røret. Derfor er vores support desk afdeling bemandet med dygtige og meget imødekommende support specialister, som er Jeres første “point of contact” De taler IT så alle kan forstå det.

2019 bliver et skelsættende år for Fiks IT. Der er ideer og planlægning i gang, så Fiks IT kan blive større, stærkere og endnu bedre end vi er i dag. Vi skal ikke være de største, men de bedste og have de gladeste kunder og medarbejdere.

 

Tak for 2018 og tak fordi vi fik chancen!

Glædelig jul, godt og lykkebringende nytår

Ønskes du af
Thomas Pedersen
CEO

 

Derfor vælger kunderne os:

Vi sælger og leverer altid vores IT- løsninger i øjenhøjde. Kunderne skal ikke bekymre sig om det tekniske – vi får det fikset og tager det fulde ansvar. Ingen søforklaringer eller dårlige undskyldninger. Som vi siger “Relax We Fiks IT”. Kunderne skal kunne stole 100% på vores løsninger og dermed kunne holde fokus på at drive deres egen kerneforretning, i stedet for at bekymre sig om IT.

Vi går efter de langvarige relationer og ønsker du en leverandør, der også er her i morgen, skal du selvfølgelig vælge Fiks IT. Her får du løsninger, som holder i længden samt langvarige partnerskaber. For os er glade kunder, positive og langvarige relationer den eneste vej til succes.