SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

 Opret møder i
Microsoft Teams!

Se videoen i bunden for en guidet tur igennem hvordan du opretter møder i Teams appen. Du kan også bare vælge at læse vores step by step guide herunder.

Vidste du godt, når du opretter et møde i Microsoft Teams, synkronisere din kalender automatisk med din Outlook-kalender?

Opret møder direkte i Microsoft Teams

Det er nemt at oprette møder direkte i Teams. Dine team møder synkroniserer automatisk med din Outlook-kalender, så du aldrig går glip af et møde. 

Når du klikker på ”møder” i venstre side af din Teams-app, vil du få et overblik over alle dine kommende møder, du kan klikke på et hvilket som helst møde for at få information omkring mødet. Ligeledes kan du klikke på ”Chat med deltagere” og starte samtalen. Du har også mulighed for at redigere i mødet, acceptere det eller afvise det.  Er du arrangør af møde kan du også aflyse det eller udsætte det.

Du kan enten få vist dagens opgaver eller få vist en uge ad gangen. Dette kan du nemt gøre i toppen af bjælken til venstre ved at klikke på de 3 streger – hvis den står på ”I dag” eller de 5 firkanter hvis den står til ”Dagsorden.”

Ligeledes kan du klikke på knappen ”Deltag” og tilgå et online møde, direkte i Teams.  Funktionen gør det nemt for dig at deltage i et hvert møde uanset hvor du befinder dig. Mødet skal dog her være oprettet i en kanal i Teams.

Hvordan opretter jeg et møde direkte i Teams?

  1. Klik på ”møder” i venstre side.
  2. klik på ”Planlæg et møde” nederst i venstre hjørne.
  3. Giv dit møde en titel, et starttidspunkt og et sluttidspunkt, og tilføje nogle detaljer hvis det er relevant.
  4. Du kan invitere de personer som skal deltage i mødet, når du tilføjer dem, vil du få vist om de er ledige eller optaget på det pågældende tidspunkt. Du vil endda få vist et tidspunkt hvor de pågældende personer er ledige ifølge deres kalender, dette vil fremgå under ”start”.
  5. Du kan enten oprette dit møde i en kanal eller lade være med at vælge en. Vælger du IKKE at oprette dit møde i en kanal, vil mødet være privat, og kun de inviterede medlemmer kan deltage. Opretter du derimod dit møde i en kanal, vil mødet være tilgængeligt for alle i kanalen, og de kan deltage hvis de har tid.
  6. Tryk på planlæg møde.

Efter mødet er oprettet, vil du opdage at der bliver sendt en chat besked ud til de øvrige team medlemmer, så de kan deltage i mødet hvis de har tid.

I kan bruge den pågældende besked til at chatte om mødet, efterlade kommentarer, snakke om agendaen, dele filer eller stille spørgsmål efterfølgende.

Se den videoen herunder eller gå allerede nu i gang med at planlægge dit første Team møde.

Book dit første møde via din Teams app, allerede i dag!

Vil du lære mere om hvad Teams kan gøre for dig og din virksomhed?
Så tag fat i os i chatten i højre side, kontakt os via mail eller giv os et ring.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg fiks IT på LinkedIn
Følg Fiks IT på Facebook
Følg Fiks IT på Instagram

Seneste blog indlæg

Sæt kode på et Excel ark

Sæt kode på et Excel ark

FIKS ITHvordan sætter man kode på et Excel ark? De fleste af os arbejder jævnligt i Excel, ofte er det vigtige tal vi taster ind. Hvis flere har mulighed for at rette i vores Excel ark, mister vi noget af sikkerheden i at have arket liggende på fx SharePoint. Derfor...

læs mere
Hvad er et ERP-system

Hvad er et ERP-system

FIKS IT Hvad er et ERP-system? Helt kort fortalt, så står ERP for ”Enterprise Ressource Planning” og er et software program. Nu det er slået på plads, hvad er et ERP-system så?  Hvad er et ERP-system? Et ERP-system bliver til dagligt omtalt som et regnskabsprogram...

læs mere
Windows 7 udgår

Windows 7 udgår

FIKS IT Windows 7 udgår - slut med support og sikkerhed! Ja, den er god nok, hvis du har windows 7 på din computer, så står du snart overfor en skillevej. Windows 7 udgår... ... Den 14. januar 2020 ophører supporten. Det betyder at efter denne dato, vil teknisk hjælp...

læs mere