SUPPORTINDHENT TILBUD

FIKS IT

 

Organiser NAV efter dit behov

Indret NAV som du vil indrette dit hus – efter dine behov, og helt logisk. Få en trin for trin guide til, hvordan du bedst muligt indretter din NAV-løsning så den passer til dit behov.[activecampaign]

Organiser NAV efter dit behov

– Indret NAV, som du vil indrette dit hus.

Hvis du skal bygge et nyt hus, placerer du ikke badeværelset længst væk fra soveværelset, du placerer det tæt på, så det er nemt at komme til. I stuen placerer du fjernsynet foran sofaen, i stedet for bagved den, mest for din nakkes skyld, men også fordi det er optimalt og giver en bedre oplevelse. Køber du et hus, får du hurtigt gode idéer til hvordan indretningen kan ændres, og hvordan du kan optimere den.

I vores hverdag er der mange områder hvor vi hele tiden indretter og optimerer, som bruger af NAV, er der også områder og elementer du bruger mere end andre.
Så, hvorfor ikke indrette NAV, så det passer præcist til det, du bruger mest? Og placerer det du aldrig bruger lidt længere væk? Eller helt fjerne det!

1. Når du står på en side, f.eks. et varkort, salgsordre, debitor kort, kreditkort, osv., kan du indrette siden ved at klikke på den hvide pil i den blå kasse og vælge “tilpas” og “tilpas denne side…”

2. Der åbner så et nyt vindue. Klik heri på “Oversigtspaneler” og du vil se en oversigt over de paneler (faner) du kan tilføje eller fjerne fra f.eks. dit varekort.

3. Klik på en af panelerne (faner), og klik derefter på “Tilpas oversigtspanel.”

4. Du får nu muligheden for at tilføje eller fjerne felter, f.eks. kan du fjerne felter du aldrig bruger.

Du kan ændre i vigtigheden af dine felter, eller flytte rundt på felterne ved at rykke dem op eller ned.

5. Der er 3 “vigtigheder” at vælge imellem

Den 1. vigtighed er “Standard” – her vises feltet normalt når du åbner en fane.

Den 2. vigtighed er “forfremmet” – ligesom standard, men her vises feltets værdi også når fanen er lukket. 

Den 3. vigtighed er “Flere” – her skjules felter på kortet, med mindre du klikker på “Vis flere felter”.

6. Skulle alt gå galt for dig, og du får lavet et værre rod for dig selv, kan du heldigvis klikke på knappen “Gendan standardsindstillinger”.

7. Det bedste ved det hele er, at de ændringer du laver kun gælder for dig alene, og når først du har styr på opsætningen af dine oversigtspaneler, så kan du fortsætte med at tilrette dit “Bånd” som er menulinjen i toppen af vinduet.

Hvis du fandt denne simple guide nyttig, vil vi anbefale dig at tage et kig på vores andet blogindlæg hvor, vores NAV-eksperter har samlet over
50 af de mest brugte genveje i NAV.

Kom igang med Dynamics NAV allerede i dag!

Skal du have hjælp til at indrette NAV efter dit behov? Eller har du måske brug for at lære mere omkring det? Så står vi altid til rådighed.  

Følg os på de sociale medier

Få et indblik i hvad der sker bag kulisserne i Fiks IT, få gratis tips og tricks til dine IT løsninger, samt gode råd og vejledning.

Følg fiks IT på LinkedIn
Følg Fiks IT på Facebook
Følg Fiks IT på Instagram

Seneste blog indlæg

Teknisk gæld

Teknisk gæld

FIKS IT Teknisk gæld - og hvordan du slipper af med denTeknisk gæld er noget der opbygges over tid, når IT-systemer, programmer og hardware forældes. Det kan koste på produktivitet, sikkerhed, konkurrenceevne og medarbejdertilfredshed, hvis gælden ikke håndteres.Hvad...

læs mere

Afskrivning af anlæg i Business Central

FIKS IT Afskrivning af anlæg i Business CentralAfskrivning af anlægsaktiver kan opsættes til at køre automatisk i Dynamics 365 Business Central. Det kan hjælpe dig med at være på forkant og spare dig mange timers arbejde.afskrivning af...

læs mere

Afskrivning af anlæg i Business Central

FIKS IT Afskrivning af anlæg i Business CentralAfskrivning af anlægsaktiver kan opsættes til at køre automatisk i Dynamics 365 Business Central. Det kan hjælpe dig med at være på forkant og spare dig mange timers arbejde.afskrivning af...

læs mere