SUPPORTINDHENT TILBUD

Prøv gratis i 14 dage

Prøv en af Countours lækre RollerMouse, gratis i 14 dage!

Akut IT support

Oplev alle fordelene ved en ergonomisk mus Gratis i 14 dage

 

De ergonomiske muse fra Contour er designet til dig, som bruger størstedelen af din arbejdsdag foran en computer. Med en ergonomisk RollerMouse fra Contour kan du øge din effektivitet, reducere smerter og forebygge spændinger forårsaget af brug af den traditionelle mus.

 

Du har måske ikke oplevet gener endnu, den ergonomiske mus er med til at forebygge belastningsskader og andre spændinger i kroppen, der med tiden kan skabe problemer som musearm. 99% oplever en reducering af smerte og ubehag når de er skiftet over til en RollerMouse. 65% siger, at de arbejder mere effektivt når de skifter til en ergonomisk mus. Contour tilbyder 2 forskellige serier af ergonomiske muse; Unimouse, som kan afhjælpe smerter i underarmen, & RollerMouse, som er en helt anden slags mus, den er anderledes fra den traditionelle mus og kan hjælpe computerbrugere, som lider af smerter i underarm, hånd, overarm, skulder og nakke.

Bestil din Unimouse eller RollerMouse ved at sende os en mail herunder.

 

Unimouse

 

RollerMouse

 

Unimouse er en vertikal enhåndsmus, som er revolutionerende, med et justerbart design – som er skabt til at give dig den bedste komfort. Den minder mere om en traditionel mus, men den her er ergonomisk korrekt, fremragende til at modvirke muserelaterede smerter i underarmen, er du på udkig efter en mere traditionel mus, er Unimouse det helt rigtige valg for dig!
Den ultimative ergonomiske mus, RollerMouse, sikrer dig en neutral arbejdsstilling, når du skal bevæge din mus henover skærmen. Lider du af belastningsskader og har muserelaterede smerterr, fra hånd til skuldre, ryg og nakke, er RollerMouse den optimale løsning for dig! Prøv den ergonomiske mus gratis i 14 dage, udfyld kontakt formularen herunder så ringer vi dig op.

Prøv gratis i 14 dage, bestil her 

 
1. Udfyld formularen herunder

2. Fortæl os hvilket Contour produkt du gerne vil afprøve.
      * Hvis du er i tvivl om hvilket behov du har, så bare skriv du gerne vil afprøve et produkt så skal vi nok behovs afstemme i samarbejde med dig.

3. Når vi har modtaget mailen kontakter vi dig telefonisk indenfor 2 hverdage.

4. Vi aftaler et møde hvor vi, vil præsentere produkterne for dig og give dig det produkt du har behov for gratis i 14 dage.