November 2017
Danish Bottling Company i Brande laver aftale med Fiks IT på implementering af Microsoft Dynamics NAV 2017, med finans-, logistik- og produktionsstyring.

“Vi er super glade, for den tillid Danish Bottling Company har vist os ved at igangsætte dette projekt, som strækker sig over de næste 6 måneder. Aftalen cementerer et allerede eksisterende samarbejde på IT. Vi glæder os meget til at komme i gang med projektet og et efterfølgende langsigtet partnerskab.”
Lars Hempel Hedegaard, Konsulent – Fiks IT

”I forbindelse med support og udvikling af Navision i Carnét ApS har Fiks IT bistået med hurtige og præcise løsninger til vores løbende problemstillinger. Vores samarbejde med Navision-konsulent i Fiks IT, Lars Hedegaard, som er meget vellidt af medarbejderne, har fungeret yderst tilfredsstillende og vi har opnået rigtig fine resultater på f.eks. autosupplering til vores butiksselskaber – en løsning, der har sparet os meget tid, både her på hovedkontoret såvel som i butikkerne, og som løbende finjusteres således at både køber og sælger opnår flere og flere fordele.

Fiks IT har sikret korrekt opsætning og tilpasning af vores Navision løsning i Carnét ApS blandt andet indenfor bogholderi, indkøb og lagerstyring – også her med et meget tilfredsstillende resultat. Vores oplevelse er at Fiks IT altid er til rådighed og vi føler at vi er i trygge hænder, også når vi inden længe påbegynder flytningen af vores butiksselskaber fra den nuværende C5-løsning til Navision.”

Christian Lorenzen, CFO – Carnét ApS.