SUPPORTINDHENT TILBUD

Referencer

 Siden er under opbygning, der vil komme flere spændende cases i den kommende periode. Opdateret november 2018.

Fiks IT - referencer

Det siger kunderne om os

Danish Bottling Company

November 2017

Danish Bottling Company i Brande laver aftale med Fiks IT på implementering af Microsoft Dynamics NAV 2017, med finans-, logistik- og produktionsstyring.

“Vi er super glade, for den tillid Danish Bottling Company har vist os ved at igangsætte dette projekt, som strækker sig over de næste 6 måneder. Aftalen cementerer et allerede eksisterende samarbejde på IT. Vi glæder os meget til at komme i gang med projektet og et efterfølgende langsigtet partnerskab.”

Lars Hempel Hedegaard, Konsulent – Fiks IT

April 2018
Den 1. april 2018 er Danish Bottling Company, gået live med deres nye Dynamics NAV løsning. De seneste 6 måneder har budt på en spændende opsætningsfase og hårdt arbejde. Danish Bottling Company arbejdede tidligere i Axapta, de valgte dog at skifte deres gamle system ud, til en ny og mere fremtidssikret løsning, Microsoft Dynamics NAV.

Danish Bottling har fået en standard løsning i NAV, hvor der er mulighed for udvikling over tid. Planen fra start var, at jo mere standard jo bedre. På sigt er kan der forekomme udvikling og til retninger som passer til deres behov.

“Opsætningsfasen har været intens og udfordrende, da flere af de ansatte har skulle stifte bekendtskab med et helt nyt system, men positivtieten og udbyttet over det nye system, er ikke til at tage fejl af!”

Lars Hempel Hedegaard, NAV ekspert – Fiks IT

 

Carnet ApS

”I forbindelse med support og udvikling af Navision i Carnét ApS har Fiks IT bistået med hurtige og præcise løsninger til vores løbende problemstillinger. Vores samarbejde med Navision-konsulent i Fiks IT, Lars Hedegaard, som er meget vellidt af medarbejderne, har fungeret yderst tilfredsstillende og vi har opnået rigtig fine resultater på f.eks. autosupplering til vores butiksselskaber – en løsning, der har sparet os meget tid, både her på hovedkontoret såvel som i butikkerne, og som løbende finjusteres således at både køber og sælger opnår flere og flere fordele.

Fiks IT har sikret korrekt opsætning og tilpasning af vores Navision løsning i Carnét ApS blandt andet indenfor bogholderi, indkøb og lagerstyring – også her med et meget tilfredsstillende resultat. Vores oplevelse er at Fiks IT altid er til rådighed og vi føler at vi er i trygge hænder, også når vi inden længe påbegynder flytningen af vores butiksselskaber fra den nuværende C5-løsning til Navision.”

Christian Lorenzen, CFO – Carnét ApS.